Nije ni čudo što se najviše bunio novinarima ove zime o ukidanju TC-a. Sad je pokazao i zaštoWalter je napisao/la:Ma imao je čitava predsezonska testiranja da se navikne na vožnju bez TCa, šta će se on sada navikavati pola sezone i gubiti dragocjene bodove.
Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- vulshok
- Rezervni vozač

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren Mercedes
- Kontakt:
With your mind power, your determination, your instict, and experience as well you can fly very high...
- Schumy.d
- Legenda

- Navijam za: Ferrari
Ja sam to govorio još i prije sezone da me strah njega bez TC-a! Na žalost, izgleda da sam u pravu! Nadam se ne još dugo!vulshok je napisao/la:Nije ni čudo što se najviše bunio novinarima ove zime o ukidanju TC-a. Sad je pokazao i zaštoWalter je napisao/la:Ma imao je čitava predsezonska testiranja da se navikne na vožnju bez TCa, šta će se on sada navikavati pola sezone i gubiti dragocjene bodove.
- -Briatore-
- Svjetski prvak

Drugarice, nama smeta njegov piskutavi glasić i baby faca, mi bi nekog sa "cojones", kao što je bio Nigel. I naravno, mora imat brkove.icegirl_no1 je napisao/la:sram vas bilo, svi vi ''ferrari fanovi''![]()
massa napavi jednu veliku grešku cijelog vikenda i već je jadan i bijedan, prestajete navijati za njega i serete po njemu..istina da mu je to druga utrka zaredom koju je zaje, al dajte mu vremena...kad se kimi tražil na početku prošle sezone u ferrariju, svi su pričali da je to normalno da mu treba dat vremena da se privikne na novi auto..e pa sad dajte malo vremena massi da se on prilagodi vožnji bez TC-a, ne zaboravite da je dečko prvi put sjel u f1 bolid bez TC-a na kraju prošle godine!! dajte mu šansu da se nađe i da pokaže da i on može voziti takav bolid bez problema...i ne zaboravite da je massa imal skoro pola sekunde bolje vrijeme od kimija u kvalifikacijama a imal je goriva za samo 1 krug manje!!znači da lik može puno, al očito mu nije još sve sjelo na svoje mjesto!! CHILL DOWN!!
- Icy
- Svjetski prvak

- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Crvenog Baruna
imao je i kimi prošle godine, pa niko nije reč rekel...Walter je napisao/la:Ma imao je čitava predsezonska testiranja da se navikne na vožnju bez TCa, šta će se on sada navikavati pola sezone i gubiti dragocjene bodove.
nisam citirala tebe, nego sam morala odgovoriti na ove vaše optužujuće postoveSchumy.d je napisao/la:Ja nisam rekao da je jadan ili da ne zna vozit, ali se vozaču Ferrarija ne smiju dogoditi ovakve 2 greške u 2 utrke!![]()
Morat će se popraviti, pod hitno jer ne znam da će u Ferrariju imat strpljenja čekati da se privikne na vožnju bez TC-a!
a i ako se ne sredi, kaj mu mogu? dat nogu u sredini sezone i stavili badoera koji bu bil još lošiji...hmmm..a možda vrate i schumija
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre

- Schumy.d
- Legenda

Ma ovu sezonu neće ga mijenjati bez obzira na sve, ali ako tako bude nastavio, iduća sezona u Ferrariju će mu biti upitna!icegirl_no1 je napisao/la:
nisam citirala tebe, nego sam morala odgovoriti na ove vaše optužujuće postove![]()
a i ako se ne sredi, kaj mu mogu? dat nogu u sredini sezone i stavili badoera koji bu bil još lošiji...hmmm..a možda vrate i schumija
-
puba
- Rezervni vozač

- McLewis
- Veteran

- Navijam za: McLaren i Mercedes
stefano domenicali kaze da je izgleda vozacka pogreska
dok felipe kaze drugo“Analizirat ćemo to, ali siguran sam da se radi o vozačevoj grešci.”
ja mislim da on dobro zna sta se dogodilo samo nece da prizna da je imao malo tezu nogu nego sto je smio imat na izlasku iz zavoja“Ne znam što se dogodilo. Potpuno sam izgubio bolid nakon što je zadnji kraj najednom otkazao. Vrlo sam razočaran, to nije start sezone kakav smo očekivali. Sada moramo biti koncentrirani na ostale utrke, još ih je 16. Imao sam čudan osjećaj u šestom zavoju, ušao sam prilično riskantno, no u sedmom sam se izvrtio. Sada je vrlo teško objasniti kako se to dogodilo. To nije zavoj kojemu se može prići agresivno, i izlijetanje nema nikakve veze sa nedostatkom kontrole proklizavanja.”
McLaren u <3
- Scuderia
- Moderator

- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
-
williams
Pa neće reći da je pogrješioMcLewis je napisao/la:stefano domenicali kaze da je izgleda vozacka pogreskadok felipe kaze drugo“Analizirat ćemo to, ali siguran sam da se radi o vozačevoj grešci.”
ja mislim da on dobro zna sta se dogodilo samo nece da prizna da je imao malo tezu nogu nego sto je smio imat na izlasku iz zavoja“Ne znam što se dogodilo. Potpuno sam izgubio bolid nakon što je zadnji kraj najednom otkazao. Vrlo sam razočaran, to nije start sezone kakav smo očekivali. Sada moramo biti koncentrirani na ostale utrke, još ih je 16. Imao sam čudan osjećaj u šestom zavoju, ušao sam prilično riskantno, no u sedmom sam se izvrtio. Sada je vrlo teško objasniti kako se to dogodilo. To nije zavoj kojemu se može prići agresivno, i izlijetanje nema nikakve veze sa nedostatkom kontrole proklizavanja.”
Evo šta je rekao inžinjerimanakon utrke: ''my car behaves very mysteriously''
-
Maestro
- Profesionalni vozač

- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Da i mene isto to zanima. Zamisli samo pritisak koji ima i još za vrijeme utrke VN Bahreina. Ne bih mu u koži bio (možda i bihpuba je napisao/la:Ajde dobro, pogriješio je sada je to iza njega. Nego, dajte se stavite u njegovu poziciju, on više nema pravo na pogrešku, mislim ima ali...
Kako će njemu biti u Bahreinu? Pod kakvim pritiskom će voziti? Baš me interesira kak bu to završilo?
kakav potpis staviti???
-
FICHO
- Profesionalni vozač

- Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
- Kontakt:
- sunseeker
- Profesionalni vozač

- Navijam za: F1
da na to sm i ja pomislio kad sam vidio da dolazi onaj traktor/dizalica...Scuderia je napisao/la:heh,sad bi nesto rekao,ali bi otisao u off
hehe čitam ti misli......
no anyway, meni je tog masse iskreno žao, jer dečko ima brzinu i uopće nije toliko loš, prvenstveni problem je to što on o sebi očito ima mišljenje koje nije realno, umjesto da prihvati činjenicu da nije ekstra klasa ( što je valjda svakom jasno da nije ) sam sebe uvjerava da je i onda jednostavno nadiđe vlastite mogućnosti, da je pametan spustio bi sam sebi tenzije i vozio opreznije, čovjek bi bio sporiji ali bi završavao utrke, a kad bi se kimiju nešto dogodilo i pobijedio te nikome nebi bio smiješan, ovako ljudi pljuju po njemu i sprdaju se.
najveća žalost u cijeloj priči je ta što on zbilja ima brzinu, ali nije dovoljno talentiran da je drži konstantno pod kontrolom, jbga. ima onih koji je uopće nemaju pa i dalje nemaju kontrolu tak da nije on otpisan slučaj.
ja mu svakako želim da se sabere i ima dobar i uspješan nastavak sezone. ali on nije za ferrari, jednostavno prebrz kad netreba i prenespretan kad treba....
- schuey
- Počasni član

- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
sad malo da ga i branimMaestro je napisao/la:Da i mene isto to zanima. Zamisli samo pritisak koji ima i još za vrijeme utrke VN Bahreina. Ne bih mu u koži bio (možda i bihpuba je napisao/la:Ajde dobro, pogriješio je sada je to iza njega. Nego, dajte se stavite u njegovu poziciju, on više nema pravo na pogrešku, mislim ima ali...
Kako će njemu biti u Bahreinu? Pod kakvim pritiskom će voziti? Baš me interesira kak bu to završilo?)
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
-
SRV
- Profesionalni vozač

- Navijam za: McLaren
- edo
- Profesionalni vozač

- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
- Walter
- Svjetski prvak

- Kontakt:
Ja bih bio sretan da se to opet desi u Bahreinu, ali Massa je usijana glava i dok god se ne ohladi neće se promijeniti.FICHO je napisao/la:2007. je imao sličnu situaciju, svi su pljuvali po njemu i govorili kako nema pojma kad je izletio u dvoboju sa Hamiltonom pa se za tjedan dana dignuo iz mrtvih i odradio maestralan vikend u Bahreinu.
FORZA FELIPE!
- edo
- Profesionalni vozač

- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
BRAZILAC,e u tome je sve...temperament i emocije ga ponesu,da mu je neko od roditelja švabo drugačije bi to bilo...ma dobro on če sad malo morati schumia i psihologa ferrarija posjećivati radi uzdrmanog samopouzdanja,ali nije se jednom desilo da oni koji su najviše kritikovani i stavljani na rub srama da se vrate i postanu oni koji se hvale,e ako se to desi ja ću massu smatrati istinskim šampionom,jer nije važno koliko duboko padneš,već koliko si sposoban da se brzo digneš...s toga da ponovim:FORZA FELIPE...Walter je napisao/la:Ja bih bio sretan da se to opet desi u Bahreinu, ali Massa je usijana glava i dok god se ne ohladi neće se promijeniti.FICHO je napisao/la:2007. je imao sličnu situaciju, svi su pljuvali po njemu i govorili kako nema pojma kad je izletio u dvoboju sa Hamiltonom pa se za tjedan dana dignuo iz mrtvih i odradio maestralan vikend u Bahreinu.
FORZA FELIPE!
- ice_man
- Početnik

- LeoZGB
- Rezervni vozač

- Navijam za: Nikoga
Ja mislim da bi vrhunske momčadi tipa ferrari i mclaren trebale imati jednog vrhunskog vozača i jednog odličnog i konstantnog vozača ili dva vrhunska što je dvosjekli mač. Svaka čast massi i njegovom dizanju iz pepela i uspoređivanju s feniksom ali momčad kao ferrari ili mclaren si nesmije dopustit da svaku drugu ili treću utrku vozać prosipa bodoves vojom greskom.
Ajde ono u Australiji izvrtio se ali mu je krepo bolid uostalom kao i kimiju ali onda drugu utrku za redom napravit isto makar nisi pod nikakvim pritiskom i izgubit svojoj momčadi 8 ogromnih bodova nije za samo tako preći preko toga.
Sta kad se desi monte carlo gdje je em mclaren bolji em massa nije takav fini vozać, pa onda kisne utrke pa jos ako se desi opet ovakva neka pogreska.
Kolko se sada ćini glavni mclarenov adut za uzet konstruktorski naslov je upravo massa. Nadam se da ce me tokom sezone razuvjerit u vezi svega sta sam tu napisao i to prvenstveno zbog ferraria ali bojim se da bih vrlo lako mogao biti u pravu.
Ajde ono u Australiji izvrtio se ali mu je krepo bolid uostalom kao i kimiju ali onda drugu utrku za redom napravit isto makar nisi pod nikakvim pritiskom i izgubit svojoj momčadi 8 ogromnih bodova nije za samo tako preći preko toga.
Sta kad se desi monte carlo gdje je em mclaren bolji em massa nije takav fini vozać, pa onda kisne utrke pa jos ako se desi opet ovakva neka pogreska.
Kolko se sada ćini glavni mclarenov adut za uzet konstruktorski naslov je upravo massa. Nadam se da ce me tokom sezone razuvjerit u vezi svega sta sam tu napisao i to prvenstveno zbog ferraria ali bojim se da bih vrlo lako mogao biti u pravu.
Sex is like hacking...U go In..U go out...and U pray that U didn´t left something behind
Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.

Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.

-
ivana.zagreb
- Svjetski prvak

- Ja sam: Vozačica