Formula 1 team - Alfa Romeo F1 Team ORLEN [C42]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Andrinho_F1
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la Andrinho_F1 »

ovo mozda zvuci glupo, ali usprkos danasnjoj sjajnoj prestavi mislim da ce truli izgoriti i da ce pasti u poretku(znaci 7,8,9 misto). nevirujem da ce napraviti neki spektakularni rezultat, i virujem da ce ga relativno brzo proci i nick i kubica. ocekujem od BMW-a plasman oba vozaca među prvih 5, a postolje bi bilo sjajno. i sigurno da im je ova diskvalifikacija podigla moral... treba iskoristiti kiks williamsa i Mcm te u poretku konstruktora pokusati se dokopati prvog mista.
BMW Sauber_F1 Team
zbhc
Početnik
Početnik
Ja sam: Vozač
Navijam za: BMW

Post Postao/la zbhc »

Slažem se...općenito mi se čini da je BMW ove sezone ipak bliže nedodirljivom dvojcu McM-u i Ferrari-u. Samo treba biti strpljiv i pažljiv i ugrabiti priliku kad ti se pruži..BMW je ipak osvojil sve motosportove gdje god da su se pojavili, a prije ili kasnije bude se to dogodilo i u F1, makar, i Williams BMW je već pobjeđival u formuli..pa zakaj nebi i BMW Sauber koji je konačno svoj na svome...Samo je pitanje vremena!
Keep your friends close...but your enemies closer!!!
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: BMW - Heidfeld

Post Postao/la bmw_sauber_f1 »

Andrinho_F1 je napisao/la:ovo mozda zvuci glupo, ali usprkos danasnjoj sjajnoj prestavi mislim da ce truli izgoriti i da ce pasti u poretku(znaci 7,8,9 misto). nevirujem da ce napraviti neki spektakularni rezultat, i virujem da ce ga relativno brzo proci i nick i kubica. ocekujem od BMW-a plasman oba vozaca među prvih 5, a postolje bi bilo sjajno. i sigurno da im je ova diskvalifikacija podigla moral... treba iskoristiti kiks williamsa i Mcm te u poretku konstruktora pokusati se dokopati prvog mista.
ma trullija nick i robert 100% prestižu na startu, nick je odličan starter i vjerzujem da ce bez problema rijesiti trullija, e sad kubica je teži pa možda ce biti tesko. ako bude kisa padala massa izleti, kimi se okrene i Nick pobjedi. :D
zbhc
Početnik
Početnik

Post Postao/la zbhc »

bmw_sauber_f1 je napisao/la:
Andrinho_F1 je napisao/la:ovo mozda zvuci glupo, ali usprkos danasnjoj sjajnoj prestavi mislim da ce truli izgoriti i da ce pasti u poretku(znaci 7,8,9 misto). nevirujem da ce napraviti neki spektakularni rezultat, i virujem da ce ga relativno brzo proci i nick i kubica. ocekujem od BMW-a plasman oba vozaca među prvih 5, a postolje bi bilo sjajno. i sigurno da im je ova diskvalifikacija podigla moral... treba iskoristiti kiks williamsa i Mcm te u poretku konstruktora pokusati se dokopati prvog mista.
ma trullija nick i robert 100% prestižu na startu, nick je odličan starter i vjerzujem da ce bez problema rijesiti trullija, e sad kubica je teži pa možda ce biti tesko. ako bude kisa padala massa izleti, kimi se okrene i Nick pobjedi. :D
:amen:
Andrinho_F1
Početnik
Početnik
Kontakt:

evo idjem leci i moliti za srecu BMW-a na stazi sepanga. nadam se da ce nasi momci obraniti sutra to postolje iz australije. to bi bio prekrasan poklon za uskrs,., vidimo se ujutro. L.N ;)
BMW Sauber_F1 Team
Andrinho_F1
Početnik
Početnik
Kontakt:

evo moje su molbe uslisene. sjajan dan za BMW, i nastavak sjajne sezone. nakon dvije utrke BMW je drugi u konstruktorskom poretku i ima u dvije utrke dva postolja(dva druga mjesta) 8) . ja sam prezadovoljan, posebno kubicom koji je bio dosta brz, utrku odvozio bez greske i izradio je izvrsnu situaciju.kao sto je sam rekao zadnjih par krugavo je odvozio "laganini" i cuvao motor... velicanstveno 8)
nick je danas ipak malo podbacio(po mome misljenju), ocekivao sam ga među prvih 5 ali nije islo. na pocetku nije uspio dobro izvesti napad i ta ga je greska puno kostala(3 mjesta). izvrsno je prosao alonsa i coultharda i steta sto se nije uspio ubaciti prije hamiltona na izlazu iz boksa(hamiltonovu izlazu).
ali odlican predstava BMW. pokupili smo dosta simpatija i ljudi sipaju samo pohvale na nas racun. BMW je ocito na sajnom putu prema uspjehu ove sezone.... :D :D :D :D
BMW Sauber_F1 Team
zbhc
Početnik
Početnik

Post Postao/la zbhc »

BMW ponovo drugi!!! Bravo Kubica, odličnu trku je odfural, šteta zbog Heidfelda, al kaj sad, probil se sa 10. na 6. mjesto, imal odlično preticanje, postavil najbrže vrijeme...sve u svemu, pozitivan dan za BMW! Da ne zaboravim, druga smo momčad u ukupnom poretku nakon dvije trke! Sve bolji i bolji smo!
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Prvi najbrži krug znači da je BMW na pravom putu i možemo očekivati da u Evropi budu još bliži Ferrariju i Mclarenu.
slika
Andrinho_F1
Početnik
Početnik
Kontakt:

Walter je napisao/la:Prvi najbrži krug znači da je BMW na pravom putu i možemo očekivati da u Evropi budu još bliži Ferrariju i Mclarenu.
apsolutno. BMW je na pravom putu ali sada nesmiju stati. kubica smatra da bolid treba napredovati u konacnoj brzini, i smatra da na pravcu gube neko vrijeme.
ali sigurno da treba i pohvaliti bolid. ovaj aerodinamički paket je cini se dosta dobar, auto je stabilan i nije u ove dvije trke bilo nikakvih mehaničkih problema(kubica na treningu sa getribom nesto sitno) sto je odlicno, vozaci su se ocito navikli na bolid. cijeli tim dobro funkcionira, ali ne treba zaboraviti da je uz ovakav ferrari i Mcm jako tesko uhvatiti postolje. nakon prve dvije utrke jako sam zadovoljan. a posebno me veseli ovaj nabrži krig nicka sto pokazjue kvalitetu bolida, i drugo mjesto u poretku konstrukora. BMW cini se ide rame uz rame sa najjacima.
BMW Sauber_F1 Team
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Moj pogled utrke:
Na startu je Heidfeld napao Kubicu i Trulli, prosao bi ih da ga Trulli nije udario, tijekom utrke Kubica se jako dobro držao na trecoj poziciji, Nick je napravio onaj majstorski potez i ''jednim udarcom dvije muhe'' prestigao, s 10 je dosao do 6 mjesta jako dobro se probijao. E onda (na BMW-e srecu) Massa odustaje i Kubica drugi. Po mome misljenju Heidfeld da nije imao nesrecu na startu, on bi bez problema bio drugi, bio je prebrz na stazi i najbrzi krug je odvozio, definitivno je Quick Nick. No nije bilo srece i ja sam zadovoljan s ovime kako je ispalo 19 bodova za BMW-e, odlično se drže, sam nek tako nastave. :thumbup:

i da Raikkonen, Alonso i Webber odlični. :thumbup:
~IsR~Lux
Početnik
Početnik
Navijam za: V8

Post Postao/la ~IsR~Lux »

bmw ove sezone je jako jak, u australiji heidfeld drugi,u maleziji kubica drugi ,a heidfeld najbrži krug utrke,svaka čast!!!
zbhc
Početnik
Početnik

Post Postao/la zbhc »

U BMW-u su zadovoljni sa početkom sezone: start je bolji nego ikad, P2 u Australiji, najbrži krug u Sepangu, dva uzastopna druga mjesta, 19 bodova (bilo bi i više da Nakajima nije onesposobil Kubičin bolid), sve u svemu, njihov plan da smanje zaostatak za vodećima i eventualno dodju do svoje prve pobjede ove sezone zvuči sve realnije.

Naravno da su svjesni u BMW-u da su McM i Ferrari top timovi i da bude ostvarivanje njihovog cilja sve samo ne lagan posao. Al Švabi se ne boje nikog, samopouzdanje i moral su im na razini, tek još uče koje su sve mogućnosti ovogodišnjeg bolida. Ako su postigli tak dobre rezultate s bolidom kojeg su tek uspjeli pripitomiti (sjetimo se testiranja), kaj bude tek kad dodju na recimo 80% njegovih mogućnosti. U Ferrariju su prepoznali potencijalnu opasnost zbog toga, te navode da će ova sezona biti bitno teža jer se u borbu između njih i McM-a uvukel još jedan tim ----> BMW Sauber, koji ima najveći napredak...pred kraj prošle sezone smo se složili da je zadnjih pola sekunde najteže dobit. Ja osobno smatram da je BMW na jako dobrom putu da u potpunosti tih pola sekunde eliminira. Samo naprijed BMW! Pokaži zube!
neocooler
Početnik
Početnik
Kontakt:

Post Postao/la neocooler »

Iako smnjam da će značajnije utjecati na ovako veliku momčad možda će vam biti zanimljivo znati:

http://www.sportnet.hr/index.aspx?page=news&id=357700
"Life sucks but sometimes life sucks goooooood!!!"
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

neocooler je napisao/la:Iako smnjam da će značajnije utjecati na ovako veliku momčad možda će vam biti zanimljivo znati:

http://www.sportnet.hr/index.aspx?page=news&id=357700
znam za to bio sam stavio tu vijest u novosti, no zaboravih ovdje staviti, nebi to trebalo previše utjecati na njih, s ovakvom formom ce lako naci novog sponzora.
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Top timovi oprezni!

Nakon dobrog početka sezone za švicarsku momčad, McLaren i Ferrari oprezni su sa BMW Sauberom.

“Za mene je BMW ozbiljan protivnik,” rekao je Norbert Haug(McLaren – Mercedes) za novinsku agenciju SID.

Na prošloj utrci Nick Heidfeld postigao je najbrži krug, a BMW-ov dvojac upisao je dva druga mjesta tijekom dvije utrke.

“Nakon dvije utrke, oni su pet bodova iza nas. To je ništa,” dodao je Haug, referirajući na konstruktorski poredak.

“Čini se da imaju brzinu, stoga ne znamo što je sljedeće za očekivati.”

Ferrarijev čelnik Stefano Domenicali slaže se sa Haugom.

“Mi ih moramo poštovati, i to radimo, jer su u poziciji da nam uzimaju bodove.”

Za njemački magazin Auto Motor und Sport, Mario Theissen otkriva kako je cilj za ovu sezonu koja pobjeda, ali je oprezan.

“Nitko ne bi trebao donositi nagle zaključke. Još uvijek nismo na razini top timova. Ali idemo u pravom smjeru. Naš bolid ima potencijala, a još maksimum nismo iskoristili,” Theissen je rekao.

to je zanimljivo, skrivaju oni još onu PRAVU formu. :D
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Adriana Lima fan »

bmw_sauber_f1 je napisao/la:Top timovi oprezni!

Nakon dobrog početka sezone za švicarsku momčad, McLaren i Ferrari oprezni su sa BMW Sauberom.

“Za mene je BMW ozbiljan protivnik,” rekao je Norbert Haug(McLaren – Mercedes) za novinsku agenciju SID.

Na prošloj utrci Nick Heidfeld postigao je najbrži krug, a BMW-ov dvojac upisao je dva druga mjesta tijekom dvije utrke.

“Nakon dvije utrke, oni su pet bodova iza nas. To je ništa,” dodao je Haug, referirajući na konstruktorski poredak.

Za njemački magazin Auto Motor und Sport, Mario Theissen otkriva kako je cilj za ovu sezonu koja pobjeda, ali je oprezan.

“Nitko ne bi trebao donositi nagle zaključke. Još uvijek nismo na razini top timova. Ali idemo u pravom smjeru. Naš bolid ima potencijala, a još maksimum nismo iskoristili,” Theissen je rekao.

Taj maksimum se misli dobiti u istrazivanju ali daleko od toga da su i McLaren i Ferrari dosli do max. Lako ej poboljsat bolid tokom sezone ali naspram protivnika je tesko jel ni drugi timovi ne ljencare.
zborzic@htnet-dsl
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la zborzic@htnet-dsl »

Adriana Lima fan je napisao/la:
bmw_sauber_f1 je napisao/la:Top timovi oprezni!

Taj maksimum se misli dobiti u istrazivanju ali daleko od toga da su i McLaren i Ferrari dosli do max. Lako ej poboljsat bolid tokom sezone ali naspram protivnika je tesko jel ni drugi timovi ne ljencare.
Ako ovako dobro nastave za jednu ili dvi sezone mogli bi ozbiljno konkurirat za naslov.
bukreka i jogurta
Andrinho_F1
Početnik
Početnik
Kontakt:

STO SE TIČE OVOGA O SPONZORIMA?
ma ako BMW nastavi sa ovakvim rezultatim nece dugo traziti novog sponzora, a vjerujem da ce i ovi dva puta razmisliti?!?
BMW Sauber_F1 Team
Andrinho_F1
Početnik
Početnik
Kontakt:

Imam jedno pitanje za sve fanove BMw-a?
bili željeli da sljedeće sezone bmw dovede alonsa, ili da zadrži ovu vozačku postavu.
P.S
glupo je otvrati novu temu, kad to možemo ovdje raspraviti.
BMW Sauber_F1 Team
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Andrinho_F1 je napisao/la:Imam jedno pitanje za sve fanove BMw-a?
bili željeli da sljedeće sezone bmw dovede alonsa, ili da zadrži ovu vozačku postavu.
P.S
glupo je otvrati novu temu, kad to možemo ovdje raspraviti.
Evo, nisam baš pravi fan BMW-a, ali ne vidim razlog zašto mijenjati ovu postavu vozača??;)
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Fernando Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

To bi bilo jako dobro za BMW. Možda i za njega sad kad BMW cilja na vrh. Ali ja osobno ga ne mogu zamisliti u BMW-u. Nemam pojma zašto.
kakav potpis staviti???
F1-Champ
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari-MSC

Post Postao/la F1-Champ »

mislim da bi dovođenje alonsa u bmw bio izvrstan potez BMW-a....ja se nadam da ce tako biti jer sumnjam da alonso moze nesto ozbiljenije napraviti u renaultu(nije da sam neki fan alonsa ali mi je puno zanimljivije kad se trojica vozaca bore za naslov nego dvojica)...mislim da bi on puno donio bmw-u i da bi za 2 sezone bmw bio uz bok ferrariu i mcm-u te bi bila vrlo uzbudljiva borba za naslov prvaka između kimia i starih drugova hamiltona i alonsa...samo ne znam sto bi bilo sa sadasnjim vozacima....nadam se da ce kubica nastaviti sa odlicnim voznjama u bmw-u te mislim da bi Heidfeld bio taj koji bi otisao iz bmw-a u slucaju da alonso sjedne u njihov bolid iduce sezone....puno mi se vise svidja ta prica nego ona u kojoj bi alonso dosao u ferrari jel bi tada ferrari pomeo konkuranciju i koliko god sam velliki navijec ferraria nebi mi bilo interesantno opet gledat 2004.....
slikaslika
Andrinho_F1
Početnik
Početnik
Kontakt:

F1-Champ je napisao/la:mislim da bi dovođenje alonsa u bmw bio izvrstan potez BMW-a....ja se nadam da ce tako biti jer sumnjam da alonso moze nesto ozbiljenije napraviti u renaultu(nije da sam neki fan alonsa ali mi je puno zanimljivije kad se trojica vozaca bore za naslov nego dvojica)...mislim da bi on puno donio bmw-u i da bi za 2 sezone bmw bio uz bok ferrariu i mcm-u te bi bila vrlo uzbudljiva borba za naslov prvaka između kimia i starih drugova hamiltona i alonsa...samo ne znam sto bi bilo sa sadasnjim vozacima....nadam se da ce kubica nastaviti sa odlicnim voznjama u bmw-u te mislim da bi Heidfeld bio taj koji bi otisao iz bmw-a u slucaju da alonso sjedne u njihov bolid iduce sezone....puno mi se vise svidja ta prica nego ona u kojoj bi alonso dosao u ferrari jel bi tada ferrari pomeo konkuranciju i koliko god sam velliki navijec ferraria nebi mi bilo interesantno opet gledat 2004.....
slažem se sa tobom u većini stvari, iako mislim da je dovođenje alonsa u ferrari mač sa dvije oštrice.
a sto se tiče ove teme. alonso bi jako dobro došao BMW-u, i sigurno da bi on iskorstio izvrsni potencijal ovoga BMW-a, i da bi se još više približili vodećem dvojcu, ali pitanje je sta sa kubicom i nickom. ja bi isto volio da kubice ostane...
BMW Sauber_F1 Team
Andrinho_F1
Početnik
Početnik
Kontakt:

evo citam izjavu maria theissen i kaze kako ce bolid doraditi i pojačati(već imaju plan) do barcelone, očekuju da bude još bolji i brži. ovo zvuči obećavajuće, baš me zanima hoće li se u barci još približiti vodećem dvojcu(svi će se poboljšati za tu utrku, pa valja vidjeti koliko je to poboljšanje). iako je napomenio kako ce nekih dorada biti i u bahrainu. ja se tamo nadam jos jednom izvrsnom rezultatu BMW-a, treba sacuvati to drugo mjesto u konstruktorskom poretku...
BMW Sauber_F1 Team
zborzic@htnet-dsl
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la zborzic@htnet-dsl »

Andrinho_F1 je napisao/la:evo citam izjavu maria theissen i kaze kako ce bolid doraditi i pojačati(već imaju plan) do barcelone, očekuju da bude još bolji i brži. ovo zvuči obećavajuće, baš me zanima hoće li se u barci još približiti vodećem dvojcu(svi će se poboljšati za tu utrku, pa valja vidjeti koliko je to poboljšanje). iako je napomenio kako ce nekih dorada biti i u bahrainu. ja se tamo nadam jos jednom izvrsnom rezultatu BMW-a, treba sacuvati to drugo mjesto u konstruktorskom poretku...
preambiciozan si. ;)
i ja bi volija vidit bmw na 2.mistu,ali realo gledajući imaju rezervirano 3.
bukreka i jogurta
Odgovori