Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Početnik
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
bravo massa dobra voznja. sigurno je bio laksi od kimija, ali svejedno je bio najbrži na gridu i zaslužen pole...
Zadnja izmjena: Andrinho_F1, dana/u 22 ožu 2008, 08:24, ukupno mijenjano 1 put.
- Pero Perilica
- Rezervni vozač
- Navijam za: Ferrari
- brz i zestok
- Početnik
- Kontakt:
- Walter
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- Navijam za: McLaren
-
- Početnik
- Kontakt:
hahaha, ovo je suvisno komentirati. daj nemoj molim te s**t. mozemo li onda kad lose odvozi reci massa je famozan vozac ali mu ova staza ne leži . covik je jutros dobro odvozio i svaka mu cast. znam da ti je tesko vidit ferrarije u prvom redu, ali budi relan.SRV je napisao/la:Nije Massa toliko dobar koliko mu lezi Malezija. I prosle godine je bilo ovako.
Zadnja izmjena: Andrinho_F1, dana/u 22 ožu 2008, 09:02, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Profesionalni vozač
- edo
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
O oprosti imas pravo Ferrari je brzi za 1 sek. od McLa rena.SRV je napisao/la:Ne bih rekao da ima puno vise goriva, niti da je to zbog moguce kise. Ferrari je jednostavno brzi.Adriana Lima fan je napisao/la:Los set up,puno vise goriva, racunanje na kisu........Walter je napisao/la:Čak sekundu brži od Hamiltona, iako sigurno ima manje goriva to mi se opet čini puno.

-
- Početnik
- Kontakt:
los set-up, vise goriva, ocekivanje kise. vidis kako svak trazi opravdanje za svoga vozaca. a kad smo mi branili kimija onda ste se smijali. pa zato evo vamo od srca

Zadnja izmjena: Andrinho_F1, dana/u 22 ožu 2008, 09:04, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Profesionalni vozač
Naravno da nije toliko, ali jest pola sekunde.Adriana Lima fan je napisao/la:O oprosti imas pravo Ferrari je brzi za 1 sek. od McLa rena.SRV je napisao/la:Ne bih rekao da ima puno vise goriva, niti da je to zbog moguce kise. Ferrari je jednostavno brzi.Adriana Lima fan je napisao/la:Los set up,puno vise goriva, racunanje na kisu........![]()
![]()

Ovo za Massu necu niti komentirati.
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
Daj pricas nebuloze. Ferrari ima prednost od 0.2-0.3 max. i to zbog toga sto Hamilton nema dobar set up.SRV je napisao/la:Naravno da nije toliko, ali jest pola sekunde.Adriana Lima fan je napisao/la:O oprosti imas pravo Ferrari je brzi za 1 sek. od McLa rena.SRV je napisao/la: Ne bih rekao da ima puno vise goriva, niti da je to zbog moguce kise. Ferrari je jednostavno brzi.![]()
![]()
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: M.Schumachera
e sto se tih set upova tice jel za ko jel neko isao podesiti vise bolid za kišu u tom je moguca velika razlika u vremenima a ne neke gluposti o gorivu kojeg uvik svi imaju priblizno isto krug manje viseAdriana Lima fan je napisao/la:Daj pricas nebuloze. Ferrari ima prednost od 0.2-0.3 max. i to zbog toga sto Hamilton nema dobar set up.SRV je napisao/la:Naravno da nije toliko, ali jest pola sekunde.Adriana Lima fan je napisao/la:O oprosti imas pravo Ferrari je brzi za 1 sek. od McLa rena.![]()
![]()

- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
Ocemol se kladit da Hamilton ostaje 4 kruga vise od Masse? Posto vidim da nemas rep. ici cemo ovako. Gubitnik mora priznat da je pobjednik bolji prognozer i sve lose o sebi? Oces?Eternal Glory je napisao/la:e sto se tih set upova tice jel za ko jel neko isao podesiti vise bolid za kišu u tom je moguca velika razlika u vremenima a ne neke gluposti o gorivu kojeg uvik svi imaju priblizno isto krug manje viseAdriana Lima fan je napisao/la:Daj pricas nebuloze. Ferrari ima prednost od 0.2-0.3 max. i to zbog toga sto Hamilton nema dobar set up.SRV je napisao/la: Naravno da nije toliko, ali jest pola sekunde.

-
- Profesionalni vozač
i sto ce sa ta 4 kruga to je mizerno nista bezveze to da je na drugoj strategiji to bi vec bila neka razlika a ovako je to uzalud u vecini slucaja.Adriana Lima fan je napisao/la:Ocemol se kladit da Hamilton ostaje 4 kruga vise od Masse? Posto vidim da nemas rep. ici cemo ovako. Gubitnik mora priznat da je pobjednik bolji prognozer i sve lose o sebi? Oces?Eternal Glory je napisao/la:e sto se tih set upova tice jel za ko jel neko isao podesiti vise bolid za kišu u tom je moguca velika razlika u vremenima a ne neke gluposti o gorivu kojeg uvik svi imaju priblizno isto krug manje viseAdriana Lima fan je napisao/la:Daj pricas nebuloze. Ferrari ima prednost od 0.2-0.3 max. i to zbog toga sto Hamilton nema dobar set up.
ps. može evo ja kažem da hamilton ima identicnu kolicinu goriva mozda za 1 krug više samo da ima bolid za kišni set up

- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
A ocemu li strategije ovise doli o gorivu i ulasku u boks ranije ili kasnijeEternal Glory je napisao/la:i sto ce sa ta 4 kruga to je mizerno nista bezveze to da je na drugoj strategiji to bi vec bila neka razlika a ovako je to uzalud u vecini slucaja.Adriana Lima fan je napisao/la:Ocemol se kladit da Hamilton ostaje 4 kruga vise od Masse? Posto vidim da nemas rep. ici cemo ovako. Gubitnik mora priznat da je pobjednik bolji prognozer i sve lose o sebi? Oces?Eternal Glory je napisao/la: e sto se tih set upova tice jel za ko jel neko isao podesiti vise bolid za kišu u tom je moguca velika razlika u vremenima a ne neke gluposti o gorivu kojeg uvik svi imaju priblizno isto krug manje vise

-
- Profesionalni vozač
strategija u smislu da ude jedan puta više ili jednom manje u boks a ne 1-2 kruga prije il kasnijeAdriana Lima fan je napisao/la:A ocemu li strategije ovise doli o gorivu i ulasku u boks ranije ili kasnijeEternal Glory je napisao/la: i sto ce sa ta 4 kruga to je mizerno nista bezveze to da je na drugoj strategiji to bi vec bila neka razlika a ovako je to uzalud u vecini slucaja.
-
- Profesionalni vozač
Procitaj sta je Heikki izjavio:Adriana Lima fan je napisao/la:Daj pricas nebuloze. Ferrari ima prednost od 0.2-0.3 max. i to zbog toga sto Hamilton nema dobar set up.SRV je napisao/la:Naravno da nije toliko, ali jest pola sekunde.Adriana Lima fan je napisao/la:O oprosti imas pravo Ferrari je brzi za 1 sek. od McLa rena.![]()
![]()
http://www.autosport.com/news/report.php/id/65988
Ukratko:
"Of course we were hoping to do a couple of places better," he said. "Ferrari have both been pretty fast all weekend and we had nothing more to give today, third place was the maximum we could achieve today, I am happy with that. It was a clean lap with no mistakes and like I said in Melbourne we go step-by-step as I get used to the team and the car.
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
Pa jasno je meni da je ovo max. u kvalifikacijama ali 0.5 sek zaostatka?! I ako nebude kise nevjerujem u pobjedu ali taj zaostatak koji si naveo.....SRV je napisao/la:Procitaj sta je Heikki izjavio:Adriana Lima fan je napisao/la:Daj pricas nebuloze. Ferrari ima prednost od 0.2-0.3 max. i to zbog toga sto Hamilton nema dobar set up.SRV je napisao/la: Naravno da nije toliko, ali jest pola sekunde.
http://www.autosport.com/news/report.php/id/65988
Ukratko:"Of course we were hoping to do a couple of places better," he said. "Ferrari have both been pretty fast all weekend and we had nothing more to give today, third place was the maximum we could achieve today, I am happy with that. It was a clean lap with no mistakes and like I said in Melbourne we go step-by-step as I get used to the team and the car.
- 47
- Moderator
- Navijam za: Crveno
- Kontakt: