Pa Fisico je odlično vozio u Jordanu, Trulli u Prostu,pa gle gdje su sada Alonso ih je obojicu razvalio u Renaultu.legolas je napisao/la:Zašto nebi bio bržio od Hammiltona? Pa čovjek odlično vozi u Torro Rossu kako bi tek recimo u Mclarenu ili Ferrariu.Dani je napisao/la:Moš mislit kako bi bio brži od Hamiltona. Prvo se treba naučiti voziti iza SC-a![]()
Sebastian Vettel [#5]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Dani
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Hamiltona
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
- zborzic@htnet-dsl
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
Re: VETTEL IPAK U FERRARIJU?
nisam ni pokušao bit smišan.Eternal Glory je napisao/la:nije smješnozborzic@htnet-dsl je napisao/la:Al je toliko loš.-Briatore- je napisao/la: Normalno, pa mali je kopija Michaela Schumacera.
bukreka i jogurta
- Walter
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
Massa reagirao na informacije o Vettelovom dolasku u Ferrari
Ja bih volio da Vettel dođe, to je momak koji obećava!Felipe Massa reagirao je na informacije koje su se pojavile u talijanskim medijima i prema kojima će ga Ferrari već od sljedeće godine zamijeniti Sebastianom Vettelom.
Uz to, neki talijanski analitičari smatraju da je Massina pozicija u Ferrariju oslabila odstupanjem Jeana Todta s mjesta šefa Gestione Sportive i izvršnog direktora Ferrarija S.p.A.
"Imam trogodišnji ugovor, tako da se sigurno osjećam u momčadi." rekao je Felipe.
"Dakle, svi su zadovoljni vozačima, svi su zadovoljni sa samom momčadi i ja imam trogodišnji ugovor, ako ste zaboravili." dodao je.
Dvadesetogodišnji Vettel je rekao da "misli da je Felipe bio dovoljno jasan u onome što je rekao."
- edo
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
-
- Početnik
- Kontakt:
nemogu virovat da danas jos nitko nije komentirao ovu temu. nakon 2.slobodnog treninga vettel je izvrstan peti. danas je bio odličan i dosta brz. ako ponovo ovako odvozi na kvalifikacijama mogla bi ovo biti lijepa bajka iz sepanga za njega.
treba međutim napomenuti da je na prvom treningu imao problema i da je izletio jer su mu kočnice eksplodirale... drz se vettel, cini se da ce kimi dobiti pravu konkurenciju
treba međutim napomenuti da je na prvom treningu imao problema i da je izletio jer su mu kočnice eksplodirale... drz se vettel, cini se da ce kimi dobiti pravu konkurenciju

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Andrinho_F1 je napisao/la:nemogu virovat da danas jos nitko nije komentirao ovu temu. nakon 2.slobodnog treninga vettel je izvrstan peti. danas je bio odličan i dosta brz. ako ponovo ovako odvozi na kvalifikacijama mogla bi ovo biti lijepa bajka iz sepanga za njega.
Evo ništa od toga. Bar tako piše ovdje
kakav potpis staviti???
- Red Beast
šteta.to bi bila jako lijepo kad bi on došao u ferrari,ali ne sumnjam ja da oće jedanog dana biti u ferrarijuMaestro je napisao/la:Andrinho_F1 je napisao/la:nemogu virovat da danas jos nitko nije komentirao ovu temu. nakon 2.slobodnog treninga vettel je izvrstan peti. danas je bio odličan i dosta brz. ako ponovo ovako odvozi na kvalifikacijama mogla bi ovo biti lijepa bajka iz sepanga za njega.
Evo ništa od toga. Bar tako piše ovdje
-
- Početnik
- Kontakt:
- brz i zestok
- Početnik
- Kontakt:
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari-Massa
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Suvlasnik Scuderije Toro Rosso Gerhard Berger još je jednom kategorički demantirao spekulacije o Vettelovom prelasku u Ferrari.
Ta se informacija prošlog tjedna pojavila u talijanskom tisku, a prvi ju je objavio Autosprint.
Ovog je vikenda ITV-ova reporterka Louise Goodman upitala Bergera ima li istine u tim spekulacijama, na što je on rekao da se radi o "običnom sranju".
click
Ta se informacija prošlog tjedna pojavila u talijanskom tisku, a prvi ju je objavio Autosprint.
Ovog je vikenda ITV-ova reporterka Louise Goodman upitala Bergera ima li istine u tim spekulacijama, na što je on rekao da se radi o "običnom sranju".
click

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Vettel fan
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1
Da li netko može objasnit što se događa sa Ferrarijevim motorima u bolidima Tora Rossa? Pa malo je čudno da Bourdaisu ekspoldira motor na VN Australije i isto to se dogodi Vettelu na VN Malezije. Da li je moguće da bolid nije dobro podešen za hlađenje motora, jer mi nisu ni jedan ni drugi djelovali da ih forsiraju do krajnjih granica.
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
a kaj,dešava se,a ako neki drugi elementi nisu razvijeni kao u ferrarija npr. aerodinamika, automatski prelazi veće opterećenje na motor... no ne vjerujem da ni to ima neke veze,ovo je samo moje nagađanjemario 01 je napisao/la:Da li netko može objasnit što se događa sa Ferrarijevim motorima u bolidima Tora Rossa? Pa malo je čudno da Bourdaisu ekspoldira motor na VN Australije i isto to se dogodi Vettelu na VN Malezije. Da li je moguće da bolid nije dobro podešen za hlađenje motora, jer mi nisu ni jedan ni drugi djelovali da ih forsiraju do krajnjih granica.
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
slažem se,siguran sam da nisu identični FerrarijeviDani je napisao/la:Moje mišljenje je da to ipak nisu motori na razini pravih ferrarijevih . To ti je " koliko para toliko muzike".
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- sepulctor
- Rezervni vozač
To je možda bilo prethodnih godina slučaj. Danas su svi motori zamrznuti na-ne-znam-koliko-vremena, i najbitnije komponente se ne mogu mijenjati. Naravno da neke sitne dorade dobiva samo i isključivo Ferrari, no to znači da Ferrarijeve mašine možda imaju mrvicu bolje performanse, no ne i izdržljivost.Dani je napisao/la:Moje mišljenje je da to ipak nisu motori na razini pravih ferrarijevih . To ti je " koliko para toliko muzike".
Mislim da je lik iznad vrlo dobro primjetio - aerodinamika i hlađenje motora su u vrlo uskoj sprezi i UVIJEK na limitu.

Posjedujem velik izbor F1, Moto GP, Le Mans, WSBK, INDY, WRC i ostalih utrka, te nogometnih i hokej utakmica.
Svi zainteresirani za razmjenu nek se jave na pp.
Svi zainteresirani za razmjenu nek se jave na pp.
- Piquet20
- Svjetski prvak
Ja mislim da i to ipak ima veze. Jer i Ferrari je imao problema sa motorom na prvoj utrci, ali su ih onda u onom kratkom periodu izmedu Australije i Malezije rijesili. Posto su Toro Rosso i Force India samo Ferrarijevi klijenti, ipak treba proci malo vremena da i oni dobiju zadnju verziju motora.sepulctor je napisao/la:To je možda bilo prethodnih godina slučaj. Danas su svi motori zamrznuti na-ne-znam-koliko-vremena, i najbitnije komponente se ne mogu mijenjati. Naravno da neke sitne dorade dobiva samo i isključivo Ferrari, no to znači da Ferrarijeve mašine možda imaju mrvicu bolje performanse, no ne i izdržljivost.Dani je napisao/la:Moje mišljenje je da to ipak nisu motori na razini pravih ferrarijevih . To ti je " koliko para toliko muzike".
Mislim da je lik iznad vrlo dobro primjetio - aerodinamika i hlađenje motora su u vrlo uskoj sprezi i UVIJEK na limitu.
Da, istina, motori su homologirani, ali ipak postoji mali prostor za njihovu doradu (direktno i indirektno) - dovoljno da se napravi ta mala razlika izmedu zavrsavanja i nezavrsavanja utrke.

- Vettel fan
- Rezervni vozač
Evo, dobio sam pitanje na svoj odgovor ali mislim da to nije baš sve točno:
Ferrarijev šef momčadi Domenicali za Formulu 1 izjavio je kako misli da je prelazak na standardnu elektronsku jedinicu glavni uzrok problema koji Ferrari ima na svojim motorima na prve dvije utrke ove sezone.
Zatim je rekao da Ferrari nije jedina momčad koja se muči s MES-ovom elektronikom i da nije pogođena samo Ferrarijeva tvornička momčad nego i STR i Force Indija, koji motore dobavljuju iz Maranella.
Ferrarijev šef momčadi Domenicali za Formulu 1 izjavio je kako misli da je prelazak na standardnu elektronsku jedinicu glavni uzrok problema koji Ferrari ima na svojim motorima na prve dvije utrke ove sezone.
Zatim je rekao da Ferrari nije jedina momčad koja se muči s MES-ovom elektronikom i da nije pogođena samo Ferrarijeva tvornička momčad nego i STR i Force Indija, koji motore dobavljuju iz Maranella.
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- Navijam za: McLaren
A nemoze njih krivit. Sta je on htio da oni rade to kako Ferrariju pase? Pa logicno da ce biti bolje prilagođena McLarenu uostalom ima i Ferrari najbolju suradnju u vezi Bridgestona i nikom nista.mario 01 je napisao/la:Evo, dobio sam pitanje na svoj odgovor ali mislim da to nije baš sve točno:
- Vettel fan
- Rezervni vozač
Ja i dalje mislim da njihovi bolidi nisu najbolje podešeni za takav motor, ako se neko sijeća prošle sezone je mislim Kimiju eksplodirao motor jer je na stazu često izlazio safety car, i utrka je stalno bila " usporavana " te mu je zbog nedovoljno " zračnog " hlađenja eksplodirao motor. A to se isto dešava STR i Force Indiji jer nije dobro podešen aerodoinamički bolid i između ostalog brže troše gume od Ferrarija i naravno moraju usporiti i možda i zbog tog usporavanja pregara motor?
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
evo,veli blaž da schumi smatra vettela kao najboljeg švabu u f1,sigurno je ponosan,pa mora bit