Red, ne, inače skoro uvjek držin na 400 iso, to je prema nekima zlatna sredina u normalnim uvjetima...
dobra ideja u PS-u, ali malo previše ipak čini mi se, hehe...
Zweki, jel ti ono več neka starija slika?
A ona se pomicala tu i tamo, a ja sam kružio ne bi li našao dovoljno svjetla da je što bolje uslikam... . najgore je bilo što nisam imao mali stalak pa sam se morao igrati sa velikim a to je bilo dosta teško jer nisam mogao prići bliže.47 je napisao/la:jel nije to ista muha?šta je, šetala gore dolje a ti si okido?
Da, nisam mogao iz ruke, premalo svjetla. A najviše približiti joj sam se mogao na 2cm bez zooma, dok u krajnjem T položaju ili ti na 12X zoom mogu se približiti na najviše 4m inače je nemoguće izoštrit. Tako da ti taj zoom i ne predstavlja previše na blizinu. Možda na dSLR-u ali na H5 ne (možda i na ostatku ultra zoom-ova).47 je napisao/la:a nisi mogao iz ruke? premalo svjetla? kako god, super fotka.
jel može sony još približiti? ipak je to jak zoom, želim vidjet muhino lijevo oko!!
Slika ti je opako dobra i ovako.Biba je napisao/la:slika bi bila i bolja da kao prvo nisam ja na njoj i drugo da sam mogla staviti fotić točno iznad sebe zato ću ponoviti to sve opet i smontirati nešto od metle, stolica, neke daske, stalka i ormara tak da fotić bude iznad mene... samo moram opet skidati zavjesu koja je poslužila kao crvena podloga i ispeglati svu odjeću... 1001 problem....