da ga pokušaju izbacit namjerno sa staze rajko ili alonso bi pokupili neku masnu kaznu za to nema šanse.ali ko zna vidi se da su se najviše skompali kimi i alonsoMcLewis je napisao/la:ali nemaju vise nikakih bodova zbog onog!!! nebi me cudilo da ga izbaci ili alonso il kimi ali cist nevjerujem jer bi mogli i oni popusit u tak necem ali bi mozda massa mogao njem neigra naslov heheLewis_rulz je napisao/la:Ali što? Jedina stvar koja me sad brine je da alonso ne pokuša izvesti neku glupost i izbacihamiltona sa staze...*silberpfeil je napisao/la:po mom proracunu mclaren bi u kini mogao osigurat naslov ali ...
Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- zborzic@htnet-dsl
- Profesionalni vozač

- Navijam za: Nikoga
- Caldor
- Profesionalni vozač

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
Pa o tome i govorim, bodova kao konstruktori McLaren više nema, tak da je ve svaki čovjek za sebe, sad se više ne pazi na bodove za ekipu... A kaj se kazne tiče, mogli bi dobiti kao kubica zaizvrtanje hamiltona prolaz kroz bokseve... Joša ko mu se u tom izvrtanju ošteti bolid, kao u slučaju vettel alonso, a vettel nije dobil nikakvu kaznu za taj udarac u alonsa...zborzic@htnet-dsl je napisao/la:da ga pokušaju izbacit namjerno sa staze rajko ili alonso bi pokupili neku masnu kaznu za to nema šanse.ali ko zna vidi se da su se najviše skompali kimi i alonsoMcLewis je napisao/la:ali nemaju vise nikakih bodova zbog onog!!! nebi me cudilo da ga izbaci ili alonso il kimi ali cist nevjerujem jer bi mogli i oni popusit u tak necem ali bi mozda massa mogao njem neigra naslov heheLewis_rulz je napisao/la: Ali što? Jedina stvar koja me sad brine je da alonso ne pokuša izvesti neku glupost i izbacihamiltona sa staze...
- Hamilton
- Test vozač

- Kontakt:
- McLewis
- Veteran

- Navijam za: McLaren i Mercedes
- Slash
- Veteran

- Navijam za: utrkivanje
- Vettel fan
- Rezervni vozač

- Navijam za: F1
- brainstorm
- Test vozač

- Kenny
- Legenda

- Navijam za: Williams i MS
http://www.f1racing.com.hr/vijesti.php? ... om=&ucat=2&McLewis je napisao/la:mario 01 je napisao/la:Kovalainen umjesto Alonsa
dje si cito to?

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja
- Icy
- Svjetski prvak

- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Crvenog Baruna
- Piquet20
- Svjetski prvak

- Kenny
- Legenda

ma za Rosberga su gluposti on ostaje u Williamsuicegirl_no1 je napisao/la:čitam da se velka bitka za mcm vodi između rosberga i heikkijamario 01 je napisao/la:Kovalainen umjesto Alonsa
stavila bi link, al je na španjolskom

- shrkec
- Rezervni vozač

- Kontakt:
- Hamilton
- Test vozač

- Kontakt:
Kenny je napisao/la:ma za Rosberga su gluposti on ostaje u Williamsuicegirl_no1 je napisao/la:čitam da se velka bitka za mcm vodi između rosberga i heikkijamario 01 je napisao/la:Kovalainen umjesto Alonsa
ja mislim da nisu baš gluposti, jer po mom, on je prvi na ljestvici vozača koje McLaren traži...

- Icy
- Svjetski prvak

da, a još i vele da bi bil idealan teammate lewisu, ali je nico miljenik mcm pa se još nemogu odlučitPiquet20 je napisao/la:Ako je to istina onda je Heikki u prednosti jer za njega nemoraju platiti odstetu.icegirl_no1 je napisao/la:čitam da se velka bitka za mcm vodi između rosberga i heikkijamario 01 je napisao/la:Kovalainen umjesto Alonsa
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre

- Icy
- Svjetski prvak

slažem se...samo opet je lova u pitanjuHamilton je napisao/la:Kenny je napisao/la:ma za Rosberga su gluposti on ostaje u Williamsuicegirl_no1 je napisao/la: čitam da se velka bitka za mcm vodi između rosberga i heikkija
ja mislim da nisu baš gluposti, jer po mom, on je prvi na ljestvici vozača koje McLaren traži...
ps. mislim da je de la rosa ispal jer je dennis rekel da traže mlade vozače, kolko ja znam de la rosa je prek 35
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre

- Piquet20
- Svjetski prvak

Tocno. Ima 36 (skoro 37), i ako ga je otpilio vec prosle sezone (kada se jos tokom zime dvoumio izmedu njega i Hamiltona), cisto sumnjam da ce ga sad postaviti za sluzbenog vozaca.icegirl_no1 je napisao/la:slažem se...samo opet je lova u pitanjuHamilton je napisao/la:Kenny je napisao/la: ma za Rosberga su gluposti on ostaje u Williamsu
ps. mislim da je de la rosa ispal jer je dennis rekel da traže mlade vozače, kolko ja znam de la rosa je prek 35
Po meni je Heikki prvi favorit za to mjesto.
Ali opet ovisi o Alonsu - jer ako se ne vrati u Renault, Heikki bi mogao ostati tamo kao 1. vozac Renaulta (s obzirom da je Fisichellina karijera pri kraju, a Piquet Jr. je debitant).

- Vettel fan
- Rezervni vozač

- Navijam za: F1
www.updatef1.comMcLewis je napisao/la:mario 01 je napisao/la:Kovalainen umjesto Alonsa
dje si cito to?
- Kenny
- Legenda

mislim da ce Rosberg preci u McM samo ako daju puno love WilliamsuHamilton je napisao/la:Kenny je napisao/la:ma za Rosberga su gluposti on ostaje u Williamsuicegirl_no1 je napisao/la: čitam da se velka bitka za mcm vodi između rosberga i heikkija