Nije photoshop, pokušajem se učiti na njega, ali nažalost ne mičem se s mrtve točke po tom pitanju a trudim se47 je napisao/la:wo![]()
Photoshop? Jake boje, I like

Nije photoshop, pokušajem se učiti na njega, ali nažalost ne mičem se s mrtve točke po tom pitanju a trudim se47 je napisao/la:wo![]()
Photoshop? Jake boje, I like
Kod mene bi isto moga past novi i to sutra, samo da se jave na tel. ovi u WC-milu šibenskomZweki je napisao/la: Mislim da bi mogao i pogodit.Nikona, samo još i dalje ne znam kojeg. D40X ili stisnut pa D80... .
Istina je. Uglavnom nešto bolji je D80 od D40X no imaju jednak broj mpixela i bla bla bla. Samo ako bi to bio D40X onda bi uzeo i kit objektiv, pa kasnije teleobjektiv, ne isplati mi se kupovat samo tijelo jer u info gami gdije je fotić jeftiniji nema samo tijelo već i kit objektiv, a u drugoj trgovini samo kućište dođe više nego u info gami sa kit objektivom.red_devil je napisao/la:Kod mene bi isto moga past novi i to sutra, samo da se jave na tel. ovi u WC-milu šibenskomZweki je napisao/la: Mislim da bi mogao i pogodit.Nikona, samo još i dalje ne znam kojeg. D40X ili stisnut pa D80... .
![]()
Khm. nije baš da se razumijem, D80 bi trebao biti bolji, ali možda je bolji D40X pa kupiš dobar objektiv, to bi trebala biti bolja kombinacija nego D80, jer čujem ti objektivi koji dolaze sa aparatom nisu baš nešto?
Nema! A što se tiče inaformacija, ovo ti je najbolja stranica za to www.dcresource.com .red_devil je napisao/la:Stavi oglase na što više foruma, mora ići, to je jedan od najboljih ultra zoom aparata![]()
btw. neka mi netko samo napiše jeli D40 ima stabilizaciju slike![]()
Nigdje nisam uspio nać
OK hvala, ja sam uvijek gledao na www.dpreview.comZweki je napisao/la: Nema! A što se tiče inaformacija, ovo ti je najbolja stranica za to www.dcresource.com .
Evo ti test D40 http://www.dcresource.com/reviews/nikon/d40-review/
ja nemrem nigdje uslikat nikakvog kukca a ti se razbacuješ slikama
Hvala, hvala.Zweki je napisao/la:Pa nema veze, čestitam na novom fotiću.
Ma 'ko njima zna, zato ja i pišem wc-mil ili ve-muljZweki je napisao/la:Na stranici Ve-mila piše da Sony DSC H9 košta 3199kn. Pa nije valjda da bi ti uvaljali za veće novce?