Vidio sa nesto kasnije da sam prekrsio pravilo foruma, a kako imam jos nesto za recMladen Jergović je napisao/la: Koliko je meni poznato, trenutno u Engleskoj možete kupiti 8 (osam) knjiga o Lewisu Hamiltonu. Ali, za to nije kriv ili odgovoran Lewis Hamilton. Čovjek zapravo upravo ovih dana bježi iz Engleske živjeti u Švicarsku, jer doslovno više ne može otići niti na WC bez da ga netko ne presretne i traži autogram.
Nisam baš siguran da te stvari idu onako kako to neki ljudi zamišljaju, tj. da nekakva agencija isfurava tog dečka i pravi od njega umjetnu zvijezdu. To po medijima ide samo od sebe, i sigurno ne bi trebalo biti razlogom za objektivno sagledavanje njegovih vozačkih sposobnosti (koje su fenomenalne) ili njegovog karaktera (koji je vrlo, vrlo OK).
Brzi uspjeh uvijek izaziva podozrenje, ali u Hamiltonovom slučaju taj je uspjeh rezultat nadnaravno dobrih sposobnosti, pametnih ulaganja (Rona Dennisa), dobrog automobila i čiste inteligencije. Biti zavidan, ili misliti da on nešto od tog uspjeha nije zaslužio po meni je ordinarna glupost.
Ponavljam: netko vam je upravo poklonio Porsche. Jeste li sigurni da ga nećete prihvatiti i voziti samo zato jer netko negdje misli da to baš nije u redu, i da taj Porsche zaslužuje netko drugi?

Po meni ne, apsolutno ne i mislim da je tu Ron Dennis napravio kardinalnu pogresku koja ga je do sada vrlo skupo stajala, a dali ce ju placat i sljedece sezone, vidjet cemo.