Forza Ferrari!
Moram priznati da iako mi je Kimi oduvijek vrlo simpa, baš zbog svoje flegmatičnosti, Massa mi je nekako draži.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
To što imaju više problema sa završavanjem utrka je njihov veliki problem. Mclaren je pouzdaniji.puba je napisao/la:Ferrari je četri puta otkazao Massa, Aus;Engl; ali je završio utrke Kimi Španj; Njemačka oba puta nije završio na želost inaće bi imao puno manji zaostatak!brainstorm je napisao/la:Ferrari ove sezone ima bolji bolid od Mclarena ali to slabo koristi.
Malo razmisli prije nego nešto napišeš, ok?
Sijeti se prošle godine i Suzuke u odlučujučem trenutku Ferrari je zakazao pa baš i ne stoji ta tvoja konstatacija!brainstorm je napisao/la:To što imaju više problema sa završavanjem utrka je njihov veliki problem. Mclaren je pouzdaniji.puba je napisao/la:Ferrari je četri puta otkazao Massa, Aus;Engl; ali je završio utrke Kimi Španj; Njemačka oba puta nije završio na želost inaće bi imao puno manji zaostatak!brainstorm je napisao/la:Ferrari ove sezone ima bolji bolid od Mclarena ali to slabo koristi.
Malo razmisli prije nego nešto napišeš, ok?
Dok je Schumacher vozio takvih problema nije bilo.
ma vratit ce se on u ferrrariOne and only je napisao/la:Čuo sam i ja to, ali sam isto čuo da nije siguran gdje se vraća-Briatore- je napisao/la:Vraća se 2008.One and only je napisao/la:E da je Ross Brawn tu mnogo toga bi izgledalo drugačije (bolje) za Ferrari. Mislim da bi prioritet momčadi trebao biti da ga vrate bar još koju sezonu.
imenjak je napisao/la:ferari ima brzinu ali nema pouzdanost. proce ko mclaren 2005.
Jedino mi ne ide u glavu, kaj su tak zasrali na šasiji da nemreju pratit auto ispred sebe!Iceman je napisao/la:ipenezi3 je napisao/la:Oni su skoro jednako brzi, samo.... kako na kojim stazama. Hmmmm... vidjet ćemo na kraju.Iceman je napisao/la:
McLaren je samo malo sporiji ali puno pouzdaniji.
Samo su malo sporiji ali puno pouzdaniji.
Pa svi imaju taj problem, samo neki vise neki manje izrazeno. Najjaci adut Ferrarija je i prije bio motor, tako da je Ferrari pravo hendikepiran ovim ogranicenjem motora na 19000 o/min. Tu treba jos dodati, da je Ferrarijev zracni tunel 2 sedmice ili 2 mjeseca, nisam siguran, bio van pogona. Ali moze se primjetiti da Ferrai svakim danom taj problem sve vise smanjuje, tako da se nadam da ce ako ne do kraja ove sezone, onda iduce biti kao i McM.ipenezi3 je napisao/la:Jedino mi ne ide u glavu, kaj su tak zasrali na šasiji da nemreju pratit auto ispred sebe!Iceman je napisao/la:ipenezi3 je napisao/la: Oni su skoro jednako brzi, samo.... kako na kojim stazama. Hmmmm... vidjet ćemo na kraju.
Ali ovo za pračenje bolida,,,, Ferrari fakat ima najviše problema. Jel to možda zbog one široke njuške?muamert je napisao/la:Pa svi imaju taj problem, samo neki vise neki manje izrazeno. Najjaci adut Ferrarija je i prije bio motor, tako da je Ferrari pravo hendikepiran ovim ogranicenjem motora na 19000 o/min. Tu treba jos dodati, da je Ferrarijev zracni tunel 2 sedmice ili 2 mjeseca, nisam siguran, bio van pogona.ipenezi3 je napisao/la:Jedino mi ne ide u glavu, kaj su tak zasrali na šasiji da nemreju pratit auto ispred sebe!Iceman je napisao/la:
Pozdrav
Ma nijanse su tu u pitanju, tako da mislim da nije do ''njuske'', milion cinioca utice na to. Da jest, vjerovatno bi to do sada bilo vec rjeseno. Moje misljenje da taj problem nije tako bas jednostavan, da se moze rjesiti samo jednom dizajnerskom intervencijom na nosu auta.ipenezi3 je napisao/la:Ali ovo za pračenje bolida,,,, Ferrari fakat ima najviše problema. Jel to možda zbog one široke njuške?muamert je napisao/la:Pa svi imaju taj problem, samo neki vise neki manje izrazeno. Najjaci adut Ferrarija je i prije bio motor, tako da je Ferrari pravo hendikepiran ovim ogranicenjem motora na 19000 o/min. Tu treba jos dodati, da je Ferrarijev zracni tunel 2 sedmice ili 2 mjeseca, nisam siguran, bio van pogona.ipenezi3 je napisao/la: Jedino mi ne ide u glavu, kaj su tak zasrali na šasiji da nemreju pratit auto ispred sebe!
Pozdrav
to ti je vec potpuno isfurano...pogotovo kaj nije dokazano da je,nego da je mogo...uglavnom,"Baron je pricao posle da je špil bio star..."..znas to...ko gubi se ljuti...ti tu ispred monitora zbilja znas kak su oni spremili bolid...obicna naklapanja da se malo zakuha na forumucybermac je napisao/la:Ferari bi ove godine bio neuhvatljiv, na stazi i u trci i za pol , da se nije dogodila
ona spijunaza.
Jer budimo realni oni su spremili bolid za 2007. god. jako dobro.
Pa odmah vidis da nakon svih onih tajni, koje su prenesene u McLaren oni su
jos uvijek u borbi za naslov prvaka. McLaren je znao tocno u kojem ce krugu ici
ko u box od Ferarija,a di je tu jos sva aerodinamika ,motor i neke nama sitne stvari a njima
pobijeda.Ja sam definitivno uvijeren da se nije desila ova stvar izmedju ove dvi momcadi,Ferari pobjedjuje ovo godisnje prvenstvo.
Gorane zar stvarno misliš da je potrebno obazirati se na ovako neozbiljne postove?goran007 je napisao/la:to ti je vec potpuno isfurano...pogotovo kaj nije dokazano da je,nego da je mogo...uglavnom,"Baron je pricao posle da je špil bio star..."..znas to...ko gubi se ljuti...ti tu ispred monitora zbilja znas kak su oni spremili bolid...obicna naklapanja da se malo zakuha na forumucybermac je napisao/la:Ferari bi ove godine bio neuhvatljiv, na stazi i u trci i za pol , da se nije dogodila
ona spijunaza.
ko u box od Ferarija,a di je tu jos sva aerodinamika ,motor i neke nama sitne stvari a njima
pobijeda.Ja sam definitivno uvijeren da se nije desila ova stvar izmedju ove dvi momcadi,Ferari pobjedjuje ovo godisnje prvenstvo.
znam da nije,al ponekad refleksno otipkam odgovor i time samom sebi stvorim komplikacije jer moram ulaziti u rasprave koje nemaju ni glave ni repaOne and only je napisao/la:Gorane zar stvarno misliš da je potrebno obazirati se na ovako neozbiljne postove?goran007 je napisao/la:to ti je vec potpuno isfurano...pogotovo kaj nije dokazano da je,nego da je mogo...uglavnom,"Baron je pricao posle da je špil bio star..."..znas to...ko gubi se ljuti...ti tu ispred monitora zbilja znas kak su oni spremili bolid...obicna naklapanja da se malo zakuha na forumucybermac je napisao/la:Ferari bi ove godine bio neuhvatljiv, na stazi i u trci i za pol , da se nije dogodila
ona spijunaza.
Ignorišimo ih i sami će otići