Kula iznad Tesnja.
Upravo tu. Hvala p@rtibrejker.p@rtibrejker je napisao/la:OVDJEmsferrari je napisao/la:Di je to
Hvala. Bambi je cool. Ja u blizini nemam tako ''egzoticnih'' zivotinja, tako da ih ne mogu slikati, ali bih volio. Kod mene jedino ima vukova.Biba je napisao/la:stvarno super slike.... slike priroda od muamerta i ivane su super... mogla bi se i ja malo potruditi pošto vam se bambi nije svidjeo...
odi na hrpc, tamo možeš i dosta naučiti, a i imaju zahtjevnije teme. mene malo tamo smeta što im je rok za prijavu jako kratak.Biba je napisao/la:ja vršim pritisak??? sorry, nisam mislila... mislim nije mi bila namjera... a kaj ću kad sam komplicirana i volim slikati namještene objekte... baš mi je zweki danas rekao da bi trebala hrpc... ali mislim da mi slike nisu dovoljno dobre da bi prošla... ali znam da se ona slika na temu ovisnost vrti po forumima i raznim galerijama...
ma samo odi na hrps, ja sam tamo pokupio dobrih savjeta, ok je ekipa. Tamo se možeš razvijati. par mojih slika je prošlo ok ovako u galeriji ali na natjecanjima ništa posebnoBiba je napisao/la:wau...kak dobre fotke... zadivljena ssam... pa ja ti nisam ni do koljena i sada da idem na hrpc.... bi me dobro popljuvali ali njihove teme mi se sviđaju... a i kad su ovdje na forumu počele utrke moram priznati da sam prodavala ideje Zwekiju.... taj čovjek jako teško dođe do ideje ali jako dobro fotka... čak sam i ja pristala da me fotka jer svaka njegova fotka je odlična makar sam ja strašilo... sjubić stvarno dobre fotke....