I bilo bi odlično kad bi nam Sale instalirao neke teme pa da sami možemo mjenjati korisnički stil u našem CP

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Dobra ideja!!!!red_devil je napisao/la:Ako bi se mogli staviti neki novi smajlići na forum, naravno ako se slaže većina ljudi. Pa ako treba mogu ja bacit neke, a i ostali isto tako.
I bilo bi odlično kad bi nam Sale instalirao neke teme pa da sami možemo mjenjati korisnički stil u našem CP
ali malo teže ostvarivaSchumy.d je napisao/la:Dobra ideja!!!!red_devil je napisao/la:Ako bi se mogli staviti neki novi smajlići na forum, naravno ako se slaže većina ljudi. Pa ako treba mogu ja bacit neke, a i ostali isto tako.
Kronični nedostatak vremena, ali bez brige, nismo zaboravili na naš forum i njegov izgledSenna je napisao/la:ali malo teže ostvarivaSchumy.d je napisao/la:Dobra ideja!!!!red_devil je napisao/la:Ako bi se mogli staviti neki novi smajlići na forum, naravno ako se slaže većina ljudi. Pa ako treba mogu ja bacit neke, a i ostali isto tako.
I bilo bi odlično kad bi nam Sale instalirao neke teme pa da sami možemo mjenjati korisnički stil u našem CP![]()
Forum je jako dobar. Možda bismo mi članovi mogli svaku utrku malo podrobnije recenzirati a ne samo izražavati svoje mišljenje (ponašanje bolida, pretjecanje, pit stopovi...) . Naravno ako se drugi slažu.red_devil je napisao/la:SMF je malo zeznut, user control panel je zayeban totalno, ali se nakon vremena navikne. Ima dosta dobrih opcija, ali po meni je najbolji vBulletin (nije reklama)![]()
To ima vBulletin, ali mogu vidjeti što se da uraditi na našem47 je napisao/la:Da ne otvaram novu temu, zanima me samo dal postoji mogućnost na ovom forumu da se stavi opcija Brzi Post. ono, samo da se na kraju otvori mali prozorčić. da ne moram stiskati odgovori pa čekati da se to učita. to sam primjetio na par foruma i dosta olakšava dok želimo ubaciti neki kratki odgovor.
Hvala
Probaj OVOsale je napisao/la:To ima vBulletin, ali mogu vidjeti što se da uraditi na našem
Evo, riješeno47 je napisao/la:Da ne otvaram novu temu, zanima me samo dal postoji mogućnost na ovom forumu da se stavi opcija Brzi Post. ono, samo da se na kraju otvori mali prozorčić. da ne moram stiskati odgovori pa čekati da se to učita. to sam primjetio na par foruma i dosta olakšava dok želimo ubaciti neki kratki odgovor.
Hvala
Bravo i za jednog i drugog! Ovo je puno ednostavnije!sale je napisao/la:Evo, riješeno47 je napisao/la:Da ne otvaram novu temu, zanima me samo dal postoji mogućnost na ovom forumu da se stavi opcija Brzi Post. ono, samo da se na kraju otvori mali prozorčić. da ne moram stiskati odgovori pa čekati da se to učita. to sam primjetio na par foruma i dosta olakšava dok želimo ubaciti neki kratki odgovor.
Hvala![]()
Sad ćeš si uštedjeti 0.25 sekundi života koje si do nedavno tratio na ponovno učitavanje stranice za odgovor na temu
P.S: Na dnu stranice klikni na "Brzi odgovor" pa će ti se prikazati mali textbox za odgovor
već postavljeno itanje,i to na nekoliko stranica prijeWalter je napisao/la:Možete li nekako promijeniti ove smajliće, stvarno su gadni.
Na bilo kom forumu sam bio vidio sam žute smajliće, a ovde tamnoplavi, ponekad ne mogu ni vidjeti reakciju smajlića.