Btw:

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Nadam se toj kombinaciji.
Je slazem se nekakvih cca 18 u odnosu na RedBullovih cca 15 je fakat katastrofa.
?zonelsk je napisao/la: 12 vel 2022, 08:48Je slazem se nekakvih cca 18 u odnosu na RedBullovih cca 15 je fakat katastrofa.
Siguran sam da ti to ne vjeruješ. Ipak si ti marketinški stručnjak, a ne tam neki Zak Brown.tanabe-san je napisao/la: 12 vel 2022, 14:30 Caki ne mogu da poverujem u pricu da im ne treba glavni sponzor. Glavni sponzor donosi najvise para. Title sponzor kako ga zovu. Ferari ga ima, Red Bul ga ima, Mercedes ga ima. Sve najjaci timovi.
Znaci Ferari, RB i Merc grese?zonelsk je napisao/la: 12 vel 2022, 16:40Siguran sam da ti to ne vjeruješ. Ipak si ti marketinški stručnjak, a ne tam neki Zak Brown.tanabe-san je napisao/la: 12 vel 2022, 14:30 Caki ne mogu da poverujem u pricu da im ne treba glavni sponzor. Glavni sponzor donosi najvise para. Title sponzor kako ga zovu. Ferari ga ima, Red Bul ga ima, Mercedes ga ima. Sve najjaci timovi.
Svijet nije crno-bjelo. Pa ni ovo.tanabe-san je napisao/la: 12 vel 2022, 17:30Znaci Ferari, RB i Merc grese?zonelsk je napisao/la: 12 vel 2022, 16:40Siguran sam da ti to ne vjeruješ. Ipak si ti marketinški stručnjak, a ne tam neki Zak Brown.tanabe-san je napisao/la: 12 vel 2022, 14:30 Caki ne mogu da poverujem u pricu da im ne treba glavni sponzor. Glavni sponzor donosi najvise para. Title sponzor kako ga zovu. Ferari ga ima, Red Bul ga ima, Mercedes ga ima. Sve najjaci timovi.
Haha koji si ti vic
Okej to mi je jasno ne moram dalje citati ali isto tako i neki od tih manjih mogu da odu, po istom kljucu. Samo ja ne pamtim kad je neki title sponzor (ozbiljan naravno) napustio neki veliki tim pre isteka ugovora ili usred sezone. To samo moze da se desi neozbiljnom Hasu. Tu je pitanje i da li je postojala klauzula performansi (a mislim da jeste).Cuky je napisao/la: 12 vel 2022, 14:59 Jedan glavni sponzor (koji ako iz nekog razloga naglo se povuče) je manje siguran izvor prihoda nego recimo 4-5 manjih sponzora koji zajedno donose isti iznos kao što bio nosio taj jedan.
Ne bih rekao da dobijaju potrebno para jer su bili prinudjeni staviti HQ pod hipoteku.Nije bitno možemo li mi vjerovati ili ne. Bitno je to da McLaren ima jako urednu listu partnera koji očito donose dovoljno novaca da im jedan ogroman sponzor jednostavno nije super hitno potreban
Ferari je imao sve do sada (PM). Sad ne znam sta su doneli, videcemo na predstavljanju auta.Naslovnog sponzora (za sada koliko se zna) nemaju: Alpha Tauri, McLaren, Ferrari i Williams.
Okej prodao je. Poenta je da im je hitno trebao novaczonelsk je napisao/la: 12 vel 2022, 17:49 McLaren je PRODAO i nakon toga renta zgradu natrag ( sell- lease back).
To NIJE hipoteka!!