Razlog: Russell je imao problema sa mjenjačem
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
To sam i ja mislio, ali onda postoji faktor nepravde u vidu kišnih uvjeta ili općenito uvjeta na stazi. Recimo na stazama koje se rijetko koriste pa će onaj na kraju imat optimalne uvjete, a onaj na početku ne. Mogu ih recimo fino u q3 poslat sa određenim razmakom između 2 bolida (10+ sekundi). Tako nema šansi za towanjemScuderia je napisao/la: 07 ruj 2019, 19:09 Ima prijedlog za kvalifikacije za Monzu ;
da se vrati stari Format kvalifikacija u kojoj imas jedan krug da napravis vrijeme.
cca. 9 mjeseci prekasnoVuksa_KC je napisao/la: 19 ruj 2019, 14:56 Odlazi na kraju sezone.
https://www.motorsport.com/f1/news/kubi ... ue%5D=4110
Tu te on sam demantirao u jednom intervjuu (trenutno ne mogu naći link) gdje kaže kako ljudi imaju dojam da on vozi samo jednom rukom i da to zapravo uopće nije istina.F1NAC je napisao/la: 20 ruj 2019, 07:58 Uzevši u obzir što mu se dogodilo i da je praktički s lijevom vozio trku na bolidima koji zahtjevaju najveću fizičku spremu dosad od mene bar kapa dolje
Russel jest mjerilo, ali ozljede valjda ni on sam nije svjestan, glupe su bilo kakve usporedbe uzeti za takvo mjerilo.Cuky je napisao/la: 20 ruj 2019, 09:57Tu te on sam demantirao u jednom intervjuu (trenutno ne mogu naći link) gdje kaže kako ljudi imaju dojam da on vozi samo jednom rukom i da to zapravo uopće nije istina.F1NAC je napisao/la: 20 ruj 2019, 07:58 Uzevši u obzir što mu se dogodilo i da je praktički s lijevom vozio trku na bolidima koji zahtjevaju najveću fizičku spremu dosad od mene bar kapa dolje
Druga stvar: Razumijem da je na začelju jer je u daleko najslabijem bolidu. Ali da je toliko lošiji od momčadskog kolege početnika mu čak ni ozljeda ne može pravdati. Ima ljudi koji su imali teže ozljede (Billy Monger npr.) pa su nakon povratka čak i pobjeđivali u utrkama. Jednostavno, njegovo vrijeme je prošlo i ako nije u mogućnosti voziti kompetitivno (a to se kroz sve one testove prošlih godina i zimska testiranja moglo dokučiti) nije trebao nastupiti. On i Williams su zaključili da je sposoban i zato mu ozljedu ne možemo uzeti kao opravdanje.