Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Zakasnio je, vidis da Ferrari u Monzi pobjedi svakih 9 godina
Od 90 izdanja Monze ovaj iz Capljine je bio na 91
?
Ma jedna od mojih teorija. Čovjeku je po meni glavna pokretačka snaga ego, a dok vidi kako navijači tretiraju vozače Ferrarija, pretpostavljam da mu rastu zazubice.
+ to njega valjda muči najviše od svih na gridu.Vuksa_KC je napisao/la: 08 ruj 2019, 21:13 Ma jedna od mojih teorija. Čovjeku je po meni glavna pokretačka snaga ego, a dok vidi kako navijači tretiraju vozače Ferrarija, pretpostavljam da mu rastu zazubice.
Nije samo vaša teorija, mislim da mu je podrška "best fansa" jako bitna.speedy56 je napisao/la: 08 ruj 2019, 22:01+ to njega valjda muči najviše od svih na gridu.Vuksa_KC je napisao/la: 08 ruj 2019, 21:13 Ma jedna od mojih teorija. Čovjeku je po meni glavna pokretačka snaga ego, a dok vidi kako navijači tretiraju vozače Ferrarija, pretpostavljam da mu rastu zazubice.
Sad opet citam da se na instagramu/twitteru obratio zbog fuckanja na podiju....paa boli te briga nek te fuckaju kolko hoceju, imas 6 naslova i puno više milijuna od toga na tekućem.
Fuckali su i Vettelu i Marquezu pa su ovi samo mirno rukom odmahnuli na to, kamoli da bi sami krenuli pisati o tome.
ovde imas sve https://f1statblog.co.uk/f1-penalty-points/F1NAC je napisao/la: 08 ruj 2019, 19:48 Bio je segment s Massijem (race director) kad je Davidson bio na skypadu.
Nemogu se prestat cudit koliko kmece iz Mercedesa....
Jedan sad fact za Seba:
3 boda ga dijele do zabrane utrkivanja 1 rundu. Iduci bodovi mu se brisu ako sam dobro procitao 19.10