Ajde po naslov druge godine!!!
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Fun fact: isto kao i Schumi i Nando, pobijedio je u svojoj debitantskoj sezoni s Ferrarijem u Monzi.F1NAC je napisao/la: 08 ruj 2019, 17:04 Fun fact: isto kao i Schumi, pobjedio je u svojoj debitantskoj sezoni s Ferrarijem u Monzi. S tim da je Schumiju to bila 5. Puna sezona, a Leclercu je ovo 2.
e to malo tjeeeeze
?F1NAC je napisao/la: 08 ruj 2019, 17:04 Fun fact: isto kao i Schumi, pobjedio je u svojoj debitantskoj sezoni s Ferrarijem u Monzi. S tim da je Schumiju to bila 5. Puna sezona, a Leclercu je ovo 2.
pa Nandas je pobedio na prvoj trci 2010 u Bahreinu.speedy56 je napisao/la: 08 ruj 2019, 17:06Fun fact: isto kao i Schumi i Nando, pobijedio je u svojoj debitantskoj sezoni s Ferrarijem u Monzi.F1NAC je napisao/la: 08 ruj 2019, 17:04 Fun fact: isto kao i Schumi, pobjedio je u svojoj debitantskoj sezoni s Ferrarijem u Monzi. S tim da je Schumiju to bila 5. Puna sezona, a Leclercu je ovo 2.
Ili je to za tifose više "sad fact"?![]()
A cuj. Uspoređujem ga s najboljimspeedy56 je napisao/la: 08 ruj 2019, 17:06Fun fact: isto kao i Schumi i Nando, pobijedio je u svojoj debitantskoj sezoni s Ferrarijem u Monzi.F1NAC je napisao/la: 08 ruj 2019, 17:04 Fun fact: isto kao i Schumi, pobjedio je u svojoj debitantskoj sezoni s Ferrarijem u Monzi. S tim da je Schumiju to bila 5. Puna sezona, a Leclercu je ovo 2.
Ajde, ajde, dobro je vidjeti da vi, inače crveni, znate ovak ostati hladni
Honda? Ista ona Honda koju je Checo Perez sa Spec2 motorom drzao iza pol trke? I to najnoviu verzijupopeye je napisao/la: 08 ruj 2019, 18:29e to malo tjeeeezejer ce se i Honda ovog puta pitati. uz naravno Mercedes.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
?F1NAC je napisao/la: 08 ruj 2019, 17:04 Fun fact: isto kao i Schumi, pobjedio je u svojoj debitantskoj sezoni s Ferrarijem u Monzi. S tim da je Schumiju to bila 5. Puna sezona, a Leclercu je ovo 2.
Sumi je 1996 kad je seo u Ferari prvu pobedu ostvario u Spaniji.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
pa Nandas je pobedio na prvoj trci 2010 u Bahreinu.speedy56 je napisao/la: 08 ruj 2019, 17:06Fun fact: isto kao i Schumi i Nando, pobijedio je u svojoj debitantskoj sezoni s Ferrarijem u Monzi.F1NAC je napisao/la: 08 ruj 2019, 17:04 Fun fact: isto kao i Schumi, pobjedio je u svojoj debitantskoj sezoni s Ferrarijem u Monzi. S tim da je Schumiju to bila 5. Puna sezona, a Leclercu je ovo 2.
EDIT (Cuky): Spojio sam ti sva tri posta zajedno, nema smisla da ih pišeš odvojeno
Sad idu trke koje odgovaraju RB-u a manje Ferariju pa cemo videtiF1NAC je napisao/la: 08 ruj 2019, 22:26
Honda? Ista ona Honda koju je Checo Perez sa Spec2 motorom drzao iza pol trke? I to najnoviu verziju
Da su malog od pocetka podrzavali bio bi on jos bolje plasiran na tabeli. Ja sam jos pre pocetka sezone rekao da se radi o brzem vozacu od Fetla i da ce ga pobediti ako ga ne budu sputavali.Monegasque je napisao/la: 09 ruj 2019, 00:47 Veliki preokret u timu nakon ove 2 pobjede i nove velike greške Vettela, nakon Monaca i Kanade, a posebno Njemačke se činilo da je Vettel ipak prvi i iskusniji vozač.
Ali Leclerc sad ima 4-1 pole, 2-0 pobjede, 2 pobjede je još mogao imati uz malo sreće, Baku, Monaco i Njemačka su isto zamalo mogle biti dobra priča.
Pokazalo se dobar rizik potpisat ga tako rano, dosta je bilo sumnji koliko je to dobar potez za Ferrari a ispao je odličan! Marchionne je to srećom prepoznao, a dosta otpora je bilo u timu, posebno jer je Kimi omiljen i zadnji prvak.
+1Slash je napisao/la: 09 ruj 2019, 16:49 ja se pak nadam da neće biti 'ere', nego (bar) tri momčadi s istim bolidima i all-out war za oba naslova.
čovjek smije sanjati...
Onda ne postajpopeye je napisao/la: 09 ruj 2019, 19:44
mislim glupo je da svaki put kopiram ceo tekst ako mozete to podesiti.
Since Austria it’s clear we can go a bit further in the way we defend and overtake and the aggressiveness of us drivers. I believe that Austria helped me to change this approach and today it’s also thanks to this that I managed to win. It was obviously very on the limit but I’m happy to race like this.