Inace, McLaren je potpisao ugovor sa proizvodjacem mobitela OnePlus, vise detalja na otkrivanju 11.12. Neki se nadaju da bi OnePlus mogao da izbaci McLaren verziju svoj novog 6T telefona.
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Definitivno bolje nego kupovati Red Bull ili MonsterCuky je napisao/la: 28 stu 2018, 10:51 Eh... taman sam se predomišljao da bih mogao možda za svoj slijedeći telefon uzeti OnePlus umjesto Sony... ali želim li financirati McLarena?![]()
RB ga nije hteo vratiti da bude partner Maxu za 2019.mrd je napisao/la: 28 stu 2018, 15:24 Sa drugom recenicom biih se slozio (bar do sada nije pokazao) ali ovo prvo:
Nije odbacio Red Bull, vec ocito na njega tamo nece doci red pored svih ovih kandidata (a nije htio camiti u Torro Rosu jos koju godinu).
Pa to sam mislio, naso je mesto u Mclarenu.Da se skrasio u McLarenu ne bih rekao, tek je dosao.
OfftopicCuky je napisao/la: 28 stu 2018, 10:51 Eh... taman sam se predomišljao da bih mogao možda za svoj slijedeći telefon uzeti OnePlus umjesto Sony... ali želim li financirati McLarena?![]()
Danas bas uzeo OnePlus 6T. Prije toga imao 5. Nisam pozalio ni sekunde.speedy56 je napisao/la: 28 stu 2018, 21:34OfftopicCuky je napisao/la: 28 stu 2018, 10:51 Eh... taman sam se predomišljao da bih mogao možda za svoj slijedeći telefon uzeti OnePlus umjesto Sony... ali želim li financirati McLarena?![]()
Oneplus je najbolji omjer cijene i kvalitete koji se moze dobiti u mobitelu, pogotovo sad za ove black friday akcije.
Ja sam ga svaki put htio uzeti, ali mi je uvijek bilo to preskupo. Iskreno, da sam na tvome mjestu ne bih si nis puno razmišljao. Kaj je najbolje, vrijednost im gotovo pa ne pada, pa ga prodas i za mali dodatak love uzmes novi kad izađe.
A kaj se Sainza tiče...ja imam dojam da je on jako jalo dobar vozac, ali ne izvanredan. Zato mislim da niti nisu u RB-u bili toliko zagrijani za njega za 2019.
Začudio me bas podatak da mu je Abu Dhabi bila prva "pobjeda" u F1.5 ove sezone (u bolidu koji je skoro cijelu sezonu 4.najbolji). A zanimljivo je da je samo par bodova izmedju njega i Hulka, a Hulk je mislim 6 puta bio taj "best of the rest".
Ima neke u njemu, konstantnost je definitivno tu, ne radi gluposti kao kak je Verstappen znao raditi, spor sigurno nije, pitanje samo koliko je zapravo brz. Neka Button sorta vozača bih se usudio reći.