Da da, Poljaci trolaju
Utrke 2019 - Arhiva-Komentari
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- zonelsk
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: FA
Re: VN Austrije, Red Bull Ring, 28-30. Lipanj 2019
I like to race, not to do laps alone.
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Kranči
- Test vozač
- Navijam za: Charles Leclerc
Ma gotovo je ovo.. samo čekaju da i posljednji Nizozemac ode sa staze.
- Vuksa_KC
- Veteran
“Smatram da je Leclerc trebao odustati umjesto da se onako agresivno vraća. Nije mu trebao onaj potez.”
Christian Horner.
I onda ako bu kazna bu rekel da se ne dopušta hard racing, a ovdje od drugog traži da odustane

- Kranči
- Test vozač
F5 tipka mi je zablokirala.
Dajte više...
Dajte više...
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
anketa up
Poljaci zbijaju šale danas....
Kubica je driver of the day
https://www.formula1.com/en/vote.html?austria2019

Poljaci zbijaju šale danas....
Kubica je driver of the day
https://www.formula1.com/en/vote.html?austria2019

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
i onda se pitaju sta ne valja s f1, mozda to da ne znamo pobjednika do sutra
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- F1NAC
- Moderator
Stabilizirani video incidenta
https://streamable.com/bftsg
BUMP:
Krug prije je čak bio većinom naprijed nego kad je bio incident i da je to napravio onda vjerovatno ne bi bilo ovolike halabuke. Ovako je skuzio da neće moći na ravnici dobit pa je išao šire no taj put je Leclerc bio sasvim poravnat s njim
BUMP:
Krug prije je čak bio većinom naprijed nego kad je bio incident i da je to napravio onda vjerovatno ne bi bilo ovolike halabuke. Ovako je skuzio da neće moći na ravnici dobit pa je išao šire no taj put je Leclerc bio sasvim poravnat s njim

- Kranči
- Test vozač
- zonelsk
- Veteran
Espn: no further action
- F1NAC
- Moderator
opet Max se provlači kroz FIA-ine odluke. Super im je ta konzistentnost.

- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
- Kranči
- Test vozač
Vratite nam F1.
- F1NAC
- Moderator
Meni je i dalje nevjerovatno da takve agresive s njegove strane mogu prolaziti mukte. znaci full ok je kad imas bolid pod kontrolom i savjesno izguras vozaca van staze (znajuci da u protivnom bi popušio na ravnici) koji je poravnat s tobom na ulazu u zavoj. Gadi mi se to.
U drugu ruku drago mi je da Leclerc svoju prvu pobjedu nece docekat skoro 3 sata nakon utrke.
U drugu ruku drago mi je da Leclerc svoju prvu pobjedu nece docekat skoro 3 sata nakon utrke.

- Kranči
- Test vozač
Jedini plus koji vidim kod ove odluke.F1NAC je napisao/la: 30 lip 2019, 19:55U drugu ruku drago mi je da Leclerc svoju prvu pobjedu nece docekat skoro 3 sata nakon utrke.
EDIT: Consistently inconsistent - najbolji opis sudaca
Zadnja izmjena: Kranči, dana/u 30 lip 2019, 19:59, ukupno mijenjano 1 put.
- F1NAC
- Moderator
IMa ih još. Od sada je dozvoljeno guranje protivnika van staze. Znači slobodno divebomb i ovog posalji van.

- Kranči
- Test vozač
Ovisno u kojoj si momčadi.
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...nažalost kao što sam i mislio...nadam se da će Leclerc zapamtiti ovo i isto tako uletjeti još ove sezone mezimcu FIA-e - ma neka ga i kazne, nismo glupi, pamtimo...nastavak razočaranja u korporaciju...
...bez obzira na ovo utrka je bila napokon fenomenalna...ono zašto još uvijek pratim sve ovo dok je većina mojih starih frendova odustala od fanatizma...idemo dalje nadati se bar još jednoj Austriji ove sezone...
...bez obzira na ovo utrka je bila napokon fenomenalna...ono zašto još uvijek pratim sve ovo dok je većina mojih starih frendova odustala od fanatizma...idemo dalje nadati se bar još jednoj Austriji ove sezone...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- zonelsk
- Veteran
E bas to - sad svaki sljedeci put uletit Maxu na isti nacin pa da vidimo... Takionak Ferrari nebude prvak.F1NAC je napisao/la: 30 lip 2019, 19:59IMa ih još. Od sada je dozvoljeno guranje protivnika van staze. Znači slobodno divebomb i ovog posalji van.
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
- Monegasque
Dobra trka, ali dvojbena odluka, previše mu se dopušta...jako slična situaciji onoj u kojoj je Rosberg kažnjen...a ovako ostalo slavlje "domaćoj" Hondi i nizozemskoj hordi.
Da je bilo kazne opet bi bila čudna situacija kao s Fisichellom u Brazilu 2003, nije lijep način za dočekat prvu pobjedu. Nakon Bahreina, Bakua i ovog bolje dočekat pravu pobjedu, kao Ivaniševićev Wimbledon...
Baš me zanima kakav će opis stavit na f1.com za sprd s Kubicom, pogubljen s 3 kruga zaostatka
www.formula1.com/en/latest/article.driv ... IvXb8.html
Čak je i Russell ovaj put držao priključak u početku, završio ispred Magnussena koji je imao 5 vrijeme kvalifikacija, a Gasly opet nigdje s krugom iza Maxa...
Da je bilo kazne opet bi bila čudna situacija kao s Fisichellom u Brazilu 2003, nije lijep način za dočekat prvu pobjedu. Nakon Bahreina, Bakua i ovog bolje dočekat pravu pobjedu, kao Ivaniševićev Wimbledon...
Baš me zanima kakav će opis stavit na f1.com za sprd s Kubicom, pogubljen s 3 kruga zaostatka

www.formula1.com/en/latest/article.driv ... IvXb8.html
Čak je i Russell ovaj put držao priključak u početku, završio ispred Magnussena koji je imao 5 vrijeme kvalifikacija, a Gasly opet nigdje s krugom iza Maxa...
- vidc
- Veteran
Meni je ovo ok,nemam ništa protiv guranja van staze.
Idealno bi bilo da je i vozaču koji ostaje bez prostora dozvoljeno da uradi sve što je potrebno da ostane na stazi, pa i udarit protivnika i da zbog tog ne riskira nikakvu kaznu nego samo oštećenje bolida
Idealno bi bilo da je i vozaču koji ostaje bez prostora dozvoljeno da uradi sve što je potrebno da ostane na stazi, pa i udarit protivnika i da zbog tog ne riskira nikakvu kaznu nego samo oštećenje bolida
- Cuky
- Moderator
Znači Rosberg je za istu stvar 2016. dvaput kažnjen (Austrija, Njemačka), sad se njemu popušta.
Dobro, neka im bude... ovo je već 2. odluka u 3 utrke direktno na štetu Ferrarijevih vozača. Ferrari ne samo da je ove sezone nesposoban nego i kad su dobri kao da ne smiju pobjediti (jednom motor i dvaput suci)
Dobro, neka im bude... ovo je već 2. odluka u 3 utrke direktno na štetu Ferrarijevih vozača. Ferrari ne samo da je ove sezone nesposoban nego i kad su dobri kao da ne smiju pobjediti (jednom motor i dvaput suci)
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
odlična utrka, iako navijam za Mercedes i činilo mi se kad je počeo Hamilton stiskat da ima šanse za prvo mjesto ali ono drugo jahanje preko pasice je sigurno pustilo posljedice na nečem drugom, ne na prvom krilu. Od tada je samo tonuo, jbg za razliku od Bottasa je grizao maksimalno pa oštetio bolid.
Dok je Max vozio zadnjih 20 krugova mislim da je cijela Italija i malo šire bili na aparatima. Navili su motor do kraja pa kud puklo da puklo, a tak je bome i Max vozio. Ferrarieva brzina je bila strašna, ali RB je kasnije ubio.
Koliko je cinizma na forumu to je strašno, svi bi utrkivanje za prvo mjesto ali bez da se "ugrožava" njihov fan, neka crkne auto drugome samo da moj netaknuto pobjedi. Nismo objektivni, ako želimo utrkivanje kotač uz kotač za prvo mjesto do kraja utrke, onda su ovakve riziko situacije normalna stvar. Nitko neće ispustit prvo mjesto tek tako, pogotovo ako nema što izgubiti (da mu ne utječe za naslov). Sužavanje putanje protivniku prema izlazu je godinama bila normalna stvar, zato je i proširena staza preko rubnika. To je radio Schumaher i svi ostali, jeste bezobrazno ali tko se izbori za unutarnju putanju ima malo veće pravo birat izlaznu putanju. Da je umjesto rubnika zid, Leclerc bi morao pustit gas i nebi bilo da ga gura 'sa staze' nego da mu ne ostavlja dovoljno prostora, što se opet nebi kaznilo.
Evo dva primjera koja su mi prva pala na pamet gdje se namjerno izguravalo protivnike.
Dok je Max vozio zadnjih 20 krugova mislim da je cijela Italija i malo šire bili na aparatima. Navili su motor do kraja pa kud puklo da puklo, a tak je bome i Max vozio. Ferrarieva brzina je bila strašna, ali RB je kasnije ubio.
Koliko je cinizma na forumu to je strašno, svi bi utrkivanje za prvo mjesto ali bez da se "ugrožava" njihov fan, neka crkne auto drugome samo da moj netaknuto pobjedi. Nismo objektivni, ako želimo utrkivanje kotač uz kotač za prvo mjesto do kraja utrke, onda su ovakve riziko situacije normalna stvar. Nitko neće ispustit prvo mjesto tek tako, pogotovo ako nema što izgubiti (da mu ne utječe za naslov). Sužavanje putanje protivniku prema izlazu je godinama bila normalna stvar, zato je i proširena staza preko rubnika. To je radio Schumaher i svi ostali, jeste bezobrazno ali tko se izbori za unutarnju putanju ima malo veće pravo birat izlaznu putanju. Da je umjesto rubnika zid, Leclerc bi morao pustit gas i nebi bilo da ga gura 'sa staze' nego da mu ne ostavlja dovoljno prostora, što se opet nebi kaznilo.
Evo dva primjera koja su mi prva pala na pamet gdje se namjerno izguravalo protivnike.

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Nisam za kažnjavanje, ali stvarno fali konzistentnosti, na kraju su stvarno Vettel i Leclerc izvukli deblji kraj...
Ispada da nije bilo zida u Kanadi da bi i Vettel prošao 'lišo'...
Ispada da nije bilo zida u Kanadi da bi i Vettel prošao 'lišo'...
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.