Da se razumijemo, Maxova je krivica ali bilo je vrijeme da i ricci vidi kako njegova preticanja nekad mogu zavrsit
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Je Cuky. Ispao je takticki idiot, i to onaj pravi. Ne mislim na situaciju prije ulaska i samog ulaska u boks, vec nakon boksa.Cuky je napisao/la: 29 tra 2018, 16:46 Taktički nije ispao idiot... bio je ispred i momčad je njega prvog uzela u boks. A nije ispao ni egoist nego je išao iskoristiti priliku za koju je znao da neće trajati dugo jer će Max ugrijati gume i to je to.
Hm..... po meni postoji mogućnost swap-a:F1NAC je napisao/la: 21 lip 2018, 08:14 Bild navodno pise da mu je McL ponudio visemilijunski ugovor od 20m eura po sezoni. Naravno nije lud da ce ic tamo ali ako je to istina onda definitivno Alonso ide u Indycar iduce godine
Opet Honda?ne vjerujem..ali,ko znapospani gad je napisao/la: 22 lip 2018, 12:48Hm..... po meni postoji mogućnost swap-a:F1NAC je napisao/la: 21 lip 2018, 08:14 Bild navodno pise da mu je McL ponudio visemilijunski ugovor od 20m eura po sezoni. Naravno nije lud da ce ic tamo ali ako je to istina onda definitivno Alonso ide u Indycar iduce godine
Daniel u McLaren ( za nove izazove i bolju lovu ). A Fernando u Red Bull ( austrijska momčad treba iskusnog vozača u nedostatku istih vlastitih ).
Činjenica je da su u Red Bull-u ludi, ako ne zadrže Daniela. Tko zna, kakvi sve i čiji interesi plivaju u ovoj silly sezoni?
A možete li zamisliti vozački par u 2019.-oj; Max / Fernando?
Ako Rik ode RB ima cak dvojicu vozaca: Sainca koji je na pozajmici u Renou i Gaslija.pospani gad je napisao/la: 22 lip 2018, 12:48Hm..... po meni postoji mogućnost swap-a:F1NAC je napisao/la: 21 lip 2018, 08:14 Bild navodno pise da mu je McL ponudio visemilijunski ugovor od 20m eura po sezoni. Naravno nije lud da ce ic tamo ali ako je to istina onda definitivno Alonso ide u Indycar iduce godine
Daniel u McLaren ( za nove izazove i bolju lovu ). A Fernando u Red Bull ( austrijska momčad treba iskusnog vozača u nedostatku istih vlastitih ).