Nisi jedini koji ima ovakvo misljenjeAlonso-champ je napisao/la: 23 ožu 2018, 10:30 Neka maknu onboard kameru..nevidi se pola k *** od haloa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Nisi jedini koji ima ovakvo misljenjeAlonso-champ je napisao/la: 23 ožu 2018, 10:30 Neka maknu onboard kameru..nevidi se pola k *** od haloa
Iako su prošla tek 2 slobodna treninga, ja bih im čestitao na titulama ove sezone.. zapravo sve do 2021.
Trebat cekat sutra. Ali ako su istine da nas ceka kisa za sutra, predvidam merc i rb ispred njih. Race pace bas i nije uvjerljiv i nekako mislim da ce bit gusta borba za podij. Nisan bas uvjeren kao lani da bi mogli konkurirat za pobjedu josCuky je napisao/la: 23 ožu 2018, 10:30Ovaj dio je i meni nekako zbunjujuć...Ferrari ne izgleda kao bolid koji bi, barem po ova dva treninga, mogao zapapriti na vrhu. A opet, ekipa u boksu izgleda nekako chill, svi se smješkaju... i sad ti budi pametan
Kako mislis od 3? Mjenjac mora durat 6 uzastopnih vikenda. To je kazna ako je otisaozonelsk je napisao/la: 24 ožu 2018, 08:01 Moguce, ali kolko sam sad cuo to je ulje iz mjenjaca tj hidraulika.
Btw, mjenjac je tu sigurno otisel. od 3 ima samo jos 2.