https://www.youtube.com/watch?time_cont ... C4FJilePPU
Zastrašujuće. Ne znam zašto (

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Odgledaj highlightse od hong konga ako se ne varam. Nije bas to dobro organizirano. Pola momcadi nije radio team radio ili je stekao. Ljudi su bili pogubljeni. Ima ima jos prostora za radpospani gad je napisao/la:ali ekipa je probrana i prava.
![]()
OK, to. Ali FE je na samom početku.... koliko voze? Dvije-tri godine.....?F1NAC je napisao/la:Odgledaj highlightse od hong konga ako se ne varam. Nije bas to dobro organizirano. Pola momcadi nije radio team radio ili je stekao. Ljudi su bili pogubljeni. Ima ima jos prostora za radpospani gad je napisao/la:ali ekipa je probrana i prava.
![]()
Singapur 2015 - problemi sa radijima i elektronikom kod brojnih momčadiF1NAC je napisao/la:Odgledaj highlightse od hong konga ako se ne varam. Nije bas to dobro organizirano. Pola momcadi nije radio team radio ili je stekao. Ljudi su bili pogubljeni. Ima ima jos prostora za radpospani gad je napisao/la:ali ekipa je probrana i prava.
![]()
Too soon IMO. Ima tu jos dosta zanimljivih inovacija, recimo nedavno Mazda, a i sa naglim povećanjem razvoja EV-a raste i potražnja sa resursima tako da pitanje koliko će izdržat ta industrija osim ako ne nađu neki bolji i efikasniji sistem od litij-ion baterija. Inače fan sam Tesle tj proučavam malo mehaniku tamo, sve je to super i to, furas se samo na struju ali brate mili za onoliko para a nakon nekoliko tisuca km propusta voda, čudni zvukovi se pojavlju tu su i dalje u zaostatku velikom. Ja bi možda povisio na +10ak godinazonelsk je napisao/la:pa s obzirmom na roadmape svih velikih proizvođaca automobila vec 2025 bi mogli vidjeti prekid razvoja ICE-motora.
Tako da F1 ce ili ostati oktanski sport (cisto sumnjam), vise ce se ici prema struji.
Sto po meni nije lose, mislim da dugorocno (10-15godina) moze jako doprinijeti kvaliteti utrkivanja.
Dobro ajde, to ne treba još uzimati ko neke konkretno jer se radi o mladoj firmi koja ciljei više nego kaj mogu puknuti (Model 3, isto tak i u prozvodnji vjerojatno).F1NAC je napisao/la: Too soon IMO. Ima tu jos dosta zanimljivih inovacija, recimo nedavno Mazda, a i sa naglim povećanjem razvoja EV-a raste i potražnja sa resursima tako da pitanje koliko će izdržat ta industrija osim ako ne nađu neki bolji i efikasniji sistem od litij-ion baterija. Inače fan sam Tesle tj proučavam malo mehaniku tamo, sve je to super i to, furas se samo na struju ali brate mili za onoliko para a nakon nekoliko tisuca km propusta voda, čudni zvukovi se pojavlju tu su i dalje u zaostatku velikom. Ja bi možda povisio na +10ak godina
Dosta proizvođaca spominje tu godinu kao ciljanu za drasticno smanjenje novaca ulozenog u razvoj ICE-a, a vise u EV.F1NAC je napisao/la: Too soon IMO.
Cuky je napisao/la:ali je...niti prednji niti stražnji kotač nisu zatvoreni + otvoreni je kokpit
ne zezam te...prednji kotač je otvoren, jedino je preko njegovog vrha postavljen aerodinamički dio koji smanjuje turbulencije iza kotača. Pogledaš li slike vidiš da je s obje strane (lijevo i desno) kotač potpuno otvoren.popeye je napisao/la:Cuky je napisao/la:ali je...niti prednji niti stražnji kotač nisu zatvoreni + otvoreni je kokpit
ti me zezas...