Bolid bi po izmjerenim g-silama znao na kojem je dijelu staze
[prelijen da ide sam tražiti

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Input gasa ti je varijabla koju promatras. Napravis algoritam (engine map ili harvest map whateva) i logicno boost ti ne treba kad ne koristis gas. Pozeljno je dobit sto vise torqua tj snage ma gasu.speedy56 je napisao/la:Pročitao sam da u pravilniku piše da ne smiju korisititi GPS za to....zna netko možda kakva je situacija s akceleroometrima?
Bolid bi po izmjerenim g-silama znao na kojem je dijelu staze
[prelijen da ide sam tražiti![]()
]
Overtake button ti je samo drukcija mapa motora.vidc je napisao/la:Ni kao backup? Bar kao overtake button? Cudno mi je to
Zapravo nemaju. Naime Red Bull je u krizi s mladim talentima. Imaš na netu brdo izjava di Horner i Marko govore da ne vide nekog perspektivnog mladića. I kad pogledas stvarno i nemaju baš nekog. Nakon Maxa teško da će doć neko kao i on. Jedini koji ima kapaciteta kao Max ako ne i više je onaj pod Ferrarijevim krilima. Također eventualno još mladi Lando Norris koji je McLarenov.zonelsk je napisao/la: A s druge strane imaju hrpetinu mladih koji mogu zamjeniti koga god. Izglednije bi bilo da Sainz dođe u prvu momcad nego Alonso.
Spas za Alonsa je Honda out. Honda nema šanse da nadoknadi deficit ni za sljedeću sezonu. Pa prošla je polovica sezone oni još na stazi izgledaju kad ih se prestiže kao da zaostaju za cijeli krug i puštaju drugezonelsk je napisao/la: Jedino sto ja vidim ko spas za Alonsa je:
Honda -> ako su na testiranu otpisali sezonu i razvijaju paralelno jos pokoju verziju motora za 2018 i 2019 sto, po iskustvu, mi je malo vjerojatno.
Mercedes -> i micanje Bottasa -> Mislim da ce Ferrari biti punoo opasniji sljedece godine, i mislim da im Bottas nece biti dovoljan. Sto znaci da ce sve manje se pricati o Mercedesu. A cak i da izgube od Ferrarija (niti jedna postava im nemre garantirati pobjedu) svi budu pricali o novom / starom rivalstvu između Luje i Alonsa. No mislim da Mercedes (njemacka strana tj Zetsche) to nikad nece dozvoliti.
Ostat ce mu Renault, u koji se mozda vrati na godinu, mada Renault sljedece godine nama šanse za postolja (mozda tu i tamo neki zalutali u nekoj cudnoj utrci) i to je to nazalost od njega i F1.