Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Cuky
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Formula 1 team - McLaren

Post Postao/la Cuky »

a taman su prema kraju prošle sezone kako-tako sredili pouzdanost...i onda za ovu godinu kompletno promijenili dizajn PU
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

McLewis je napisao/la:Jebem im ja japansku mater.... izgubili su oni mozak i doticaj s vremenom men se cini.... druga PU u dva dana... tri godine kreteni ne mogu slozit motor da traje vise od par krugova... ja da sam alonso nebi htio ni vozit ovu godinu... a i mclaren ak zeli biti mclaren nek stera ove japanske hohstaplere u ... kako mi dizu tlak eeee.... aj prva godina sve novo... druga godina aj... al trecu za redom oni ne mogu slozit da vozi kamoli da bude snazna kao mercova... ufff.... oprostite na izrazima al sam puko....
Nemaš frke, samo ti to izbaci iz sebe. Nego brine me izostanak Toona, je ziv taj uopce nakon svih tih vijesti :biggrin:
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

McLewis je napisao/la:Jebem im ja japansku mater.... izgubili su oni mozak i doticaj s vremenom men se cini.... druga PU u dva dana... tri godine kreteni ne mogu slozit motor da traje vise od par krugova... ja da sam alonso nebi htio ni vozit ovu godinu... a i mclaren ak zeli biti mclaren nek stera ove japanske hohstaplere u ... kako mi dizu tlak eeee.... aj prva godina sve novo... druga godina aj... al trecu za redom oni ne mogu slozit da vozi kamoli da bude snazna kao mercova... ufff.... oprostite na izrazima al sam puko....
Pa nije ni za neočekivat ovo kad je totalno novi motor
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
speedy56
Legenda
Legenda
Navijam za: FAlonso ALotterer

Post Postao/la speedy56 »

mrd je napisao/la: Ovako nesto?
[/quote]
Dap :)
Ja bih još bargeboardove i/ili turning vanese stavio u narančastu, ubacio par sponzora i to je to!

Užas je ovo zasad... Ako i ima nekog potencijala u tom bolidu, to stoji na mjestu, dok ostali vrte krugove i rade zadaću
slika
goran007
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la goran007 »

Odlican za kupiti...malo vozen i garaziran
Ovo je vec sad nemoguce nadoknaditi...
Dok drugi imaju motore u vise timova i vrte krugove i prikupljaju informacije oni imaju samo jedan i taj uglavnom stoji
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

goran007 je napisao/la:Odlican za kupiti...malo vozen i garaziran
Ovo je vec sad nemoguce nadoknaditi...
Dok drugi imaju motore u vise timova i vrte krugove i prikupljaju informacije oni imaju samo jedan i taj uglavnom stoji
Zahvaljujući Mclarenu koji nije nikom dao da vozi sa Hondom
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
speedy56
Legenda
Legenda
Navijam za: FAlonso ALotterer

Post Postao/la speedy56 »

Znali su u Hondi kolko je sati...
http://www.racestaff.com/job/reliabilit ... er-575.htm

"23. veljače 2017... :lol: :lol: "
slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Ovo je valjda najveća antireklama ikada...
Honda se usrećila
Samo neka se trkaju.
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

Kenny je napisao/la:
Pa nije ni za neočekivat ovo kad je totalno novi motor
I opet ispočetka ( 2015. će se ponoviti??!! ). Očekivao bih to od..... nije bitno koga..... ali od Japanaca.... od Honde..... ??!! #-o #-o #-o #-o

Fernando Alonso ne bih ti bio u koži.........
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

a najgore od svega....sam je izjavio da je imao ponudu Mercedesa, ali ih je odbio da ostane u McLarenu pa oni uzeli Bottasa

slika
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Odbio je jer vjerovatno ne zeli vozit s Hamiltonom.

Nego, izvjestaji sa staze govore da zbog greške u dizajnu kroz brze zavoje motor ne uspijeva potegnut ulje iz posude.
slika
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

F1NAC je napisao/la:Odbio je jer vjerovatno ne zeli vozit s Hamiltonom.

Nego, izvjestaji sa staze govore da zbog greške u dizajnu kroz brze zavoje motor ne uspijeva potegnut ulje iz posude.
Kao da sam ga ja dizajnirao covjece.... kakvi faking amateri... a jos sam i nedje citao da navodno i dok ide da je snaga losa...
McLaren u <3
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

McLewis je napisao/la:Kao da sam ga ja dizajnirao covjece.... kakvi faking amateri... a jos sam i nedje citao da navodno i dok ide da je snaga losa...

GP2 engine opet?

slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Da sam na Hondinom mjestu stavio bi naredne tri godine sve motocikle i aute 50% snizeno da saperem bruku sa imidja. Nikad vise niti pokusavat uletit u ovaj cirkus.....bmw koji ima najvise iskustva sa turbom kaze da ne zeli u f1, zbog slozenih i skupih agregata a ovi mislili da ce toplu vodu nac.

Ono sto im priznajem je da idu glavom kroz zid ako treba, ne glede na posljedice.
slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

Bježi Alonso koliko te noge nose od tih šalabajzera..pa makar u zasluženo penzijo...biće mi lakše nego da te gledam u toj krntiji od Honde..

Pa ovo je stvarno nevjerovatno,treću godinu ne mogu napravit motor da se ne kvari...
Alonsista hasta la muerte..
dmarijon
Legenda
Legenda

Koliko sam skužio, odbio je jer ima ugovor. višpe informativno su ga kontaktirali iz mercedesa.
A da je motor barem jedini problem. Gledam ove snimke od danas. Za razliku od vodećih mclaren bježi ko lud. nema gripa
Samo neka se trkaju.
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

Ferdo snašla te baksuzija pred kraj F1 karijere - legendo, diži sidro i briši.....
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Sto McLaren uradi od covjeka

slika
slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

McL ima problem isti kao RB i Williams, to je tuđi motor. Honda nema svoju momčad da bi isporučivala "slabiju" PU ostalima, ali imaju filozofiju i mentalitet sa onog kontinenta koji u Europi ne prolazi. Nije to partnerstvo lako održavati, pogotovo ne u momčadi koja mora biti u vrhu. Da su krenuli sa Sauberom ili nekim iz sredine, niko im nebi zamjerio.....možda bi jedino u tom slučaju kroz tri sezone manja momčad neka propala zbog gubitka sponzora i rezultata, dok McL to zasad izdržava.
Ljepo je zvučalo McLaren-Honda i prisjećat se ranih 90tih, samo na staroj slavi se ne živi.
Trebali su ostati na Mercedesovom agregatu i s vremenom pritiskat da dobiju identičan.

Nadam se da sam u krivu i da će Honda proradit.
slika
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Ćale od Lewisa je napisao/la:McL ima problem isti kao RB i Williams, to je tuđi motor. Honda nema svoju momčad da bi isporučivala "slabiju" PU ostalima, ali imaju filozofiju i mentalitet sa onog kontinenta koji u Europi ne prolazi. Nije to partnerstvo lako održavati, pogotovo ne u momčadi koja mora biti u vrhu. Da su krenuli sa Sauberom ili nekim iz sredine, niko im nebi zamjerio.....možda bi jedino u tom slučaju kroz tri sezone manja momčad neka propala zbog gubitka sponzora i rezultata, dok McL to zasad izdržava.
Ljepo je zvučalo McLaren-Honda i prisjećat se ranih 90tih, samo na staroj slavi se ne živi.
Trebali su ostati na Mercedesovom agregatu i s vremenom pritiskat da dobiju identičan.

Nadam se da sam u krivu i da će Honda proradit.
Nisu imali kamo. S Mercedesom nikad nebi imali priliku za prvenstvo. Vidilo se i 2014 kako su stajali. Honda im je jedina prilika za njihove ambicije
slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Mislim da su skočili pred stado......prije turbo ere je McLaren bio bolji sa Mercedesovim motorom nego sam Mercedes i to ne malo bolji, duplo!
Imali su lošiju jednu sezonu (2014.) te su odmah našli krivca u Mercedesu koji to u biti nije bio. Ako im je i isporučio motor 30ks slabiji, nisu tamo toliko nesposobni inženjeri da nebi to znali/mogli naviti. Bio je jednostavno cjelokupan paket loš, najviše zbog promjene pravila.
Svi osim Mercedesa su imali probleme sa prenosom snage dok nisu uštimali ali McL je htio slavu preko noći pa su iz najpouzadnijeg agregata se odlučili na kocku. Ovo je škola bila njima i Hondi, da se na brzake danas ne može iako imaš neograničana sredstva.
slika
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Sa ovim hibridnim jedinicama imas vise caka. Svaki proizvodac ima svog dobavljaca goriva i pomocu njega razvijaju najidealniju komoru za izgaranje. Tu su se najvise trosili tokeni. Druga stvar je mapiranje motora. Naravno da Mercedes nikome nece dati svoje mape. Cak ni Williamsu. Džabe ti najbolji motor ako ti je poštelan da imas wheelspin u 3. brzini ili ti harvest mode nije razvijen.
slika
zonelsk
Veteran
Veteran
Navijam za: FA

Post Postao/la zonelsk »

Mercedesov motor ne diraju Mclarenovi tehnicari (ili bilo koje druge momcadi) nego Mercedesovi inzinjeri.
Tako da ponekad sma momcad zapravo nezna sve detalje motora.
RB-Reno prica.
Tek kad su dozvolili da RB prcka po motoru su ga ujedno i preimenovali.
I like to race, not to do laps alone.
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

slika
dmarijon
Legenda
Legenda

:D...
Odluka prelaska s Merca na Hondu bila je ispravna. Riskantna i (vrijeme je pokazalo) neuspjela, ali ipak ispravna. Mala šansa, ali ipak šansa.
Da su u Hondi znali kakvu će im ovo reklamu donijeti, mislim da bi isti taj novac koji su uložili u razvoj dali - samo da se uopće ne pojavljuju.
Samo neka se trkaju.
Odgovori