Da pogodim da je taj bivši forumaš Jackie?
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Potpis je stavljen kada je sve krenulo nizbrdo...kada je schuey revoltirano otisao sa forumaKenny je napisao/la:Ferrari-BIH potpis ti je totalno u skladu sad sa forumom, ko da si mu predvidio budućnost![]()
Da pogodim da je taj bivši forumaš Jackie?
Pa eto gledam tvoj zadnji post koji je bio tamo 2011. Onda sam negdje imao cca 100, 200 postova a sad vec blizu 10000 tako da ima aktivnosti ovdjehamiltongirl je napisao/la: Moram priznat da me stvarno ugodno iznenadila činjenica da sve ovo još ide.
desi seI brate mili, šta mi bi da sam se nazvala Hamiltongirl.
Ma modovi nam ni netrebaju, samo da nam nezaljepe teme i sve je OKF1NAC je napisao/la:yep![]()
Sve u svemu živa smo mi mala družina ovdje. Jedino nas tu i tamo modovi prcaju kad dodu u random vrijeme nakon xy mjeseci neaktivnosti pa zaljepe teme na vrh pa ih vise opet nema xy mjeseci
Samo da ne bude loss of powerAlonso-champ je napisao/la:140 km iz Lj...sa turbom za čas posla
Ma nije to japansko sranje..Njemac je toF1NAC je napisao/la:Samo da ne bude loss of powerAlonso-champ je napisao/la:140 km iz Lj...sa turbom za čas posla
Pazi onda naAlonso-champ je napisao/la:Njemac je toF1NAC je napisao/la:Samo da ne bude loss of powerAlonso-champ je napisao/la:140 km iz Lj...sa turbom za čas posla
Ležaj od koljenaste osovine koji je bio otisao Hamiltonu u MalezijiAlonso-champ je napisao/la:Daj Fince prevedi mi to...
Sad si me uplasio