Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
dmarijon
Legenda
Legenda

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la dmarijon »

Dani je napisao/la:“Ja sam vjerojatno jedan od rijetkih kojima ovo nije bilo iznenađujuće”, rekao je trostruki svjetski prvak na FIA-inoj dodjeli trofeja u Beču. “Ali to je zato što ga poznajem jako dugo. Ovo je prvi puta da je pobijedio u 18 godina, stoga nije iznenađujuće što je odlučio stati. Međutim, ima i obitelj na koju se može fokusirati, ima djecu, a Formula 1 vam oduzima puno vremena.”
Ako kakiš dmarijon kaki do kraja da se usereš. Uostalom nije rekao ništa krivo. Pa ovo mu je prvi naslov nakon toliko vremena.
Kaki tvoj pulen mjesto mene. Ni potreba ;)
al ok, stoji da sam pročitao samo ovaj "udarnički" dio.
Samo neka se trkaju.
marcus
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la marcus »

Lewis "prcka" i nad "lešinom". Predugo se znaju da bi on sada u rukavicama (kao svi ostali) sve najljepše o "pokojnom". Ipak je on imao insajderske informacije o razini stresa pod kojim je Rosberg bio zadnjih par utrka.

Zar nismo lani pričali kako će Lewis "dalje" nakon što je osvojio 3. (Sennin) naslov. Kako će i hoće li naći motivaciju za dalje.......ovo je vjerojatno vrlo slična situacija.
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics: Even if you win, you’re still retarded.
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

Dani je napisao/la:“Ja sam vjerojatno jedan od rijetkih kojima ovo nije bilo iznenađujuće”, rekao je trostruki svjetski prvak na FIA-inoj dodjeli trofeja u Beču. “Ali to je zato što ga poznajem jako dugo. Ovo je prvi puta da je pobijedio u 18 godina, stoga nije iznenađujuće što je odlučio stati. Međutim, ima i obitelj na koju se može fokusirati, ima djecu, a Formula 1 vam oduzima puno vremena.”
Ako kakiš dmarijon kaki do kraja da se usereš. Uostalom nije rekao ništa krivo. Pa ovo mu je prvi naslov nakon toliko vremena.

Kak mu je ovo prvi naslov u 18 godina ? Izgleda da Hamilton malo previše cuga u zadnje vrijeme pa mu se polupali lončići jer od 2005. kad je Rosberg bio GP2 prvak je prošlo jedva 11 godina. #-o
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
dmarijon
Legenda
Legenda

Mislim da je jedino pravedno da Lewis bude jedini vozač. Sve ostalo će biti totalno nefer prema njemu. Ili će se barem on tako osjećati.
Samo neka se trkaju.
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Domi je napisao/la:Kak mu je ovo prvi naslov u 18 godina ? Izgleda da Hamilton malo previše cuga u zadnje vrijeme pa mu se polupali lončići jer od 2005. kad je Rosberg bio GP2 prvak je prošlo jedva 11 godina. #-o
...ima i jedan naslov iz 2002 (Njemačka formula BMW) ali nebitno...Hamilton je očigledno pokušao po tko zna koji puta "spustiti" Rosbergu i vjerojatno je uspio oduševiti Danija i ekipu iz "Udruge slijepih i slabovidnih obožavatelja"...Hamiltona peće i boli što neće biti osvete i payback time-a koju bi mu vjerojatno spremio slijedeće sezone...nije to lako - izgubiti prvenstvo od slabijeg vozača... i još ti isti "podlo otme" priliku da to i pokažeš/dokažeš...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
marcus
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la marcus »

Budući sam prvenstveno Lewisovog fan prva reakcija je bila dajte mu Pascala za sidekicka. Šutit će i skupljati 2. mjesta još koju godinu (najbolji bi bili Webber, Massa i Barichelo, ali ih više nema).
No nakon par dana gruntanja (iako se ništa konkretno neće znati niti nakon testiranja) Mercedesu bi zbog momčadskog naslova ipak trebao jači lineup.
Ako kojim čudom Max+Daniel i/ili Kimi+Vettel budu igrali momčadski Lewis tu "sam" nema puno šanse. Mora imati jakog i poslušnog wingmana - kao da bi Vettel, MSC i Kimi imali sve te naslove bez pomoći (realno) drugog vozača u momčadi.
Možda nekim čudom i u Mercedesu tako počnu razmišljati. Vjerujemo da je tako lakše i ugodnije osvajati naslove, a za tako nešto bi Bottas bio najbolji izbor. Ne znam.....što će onda u Williamsu?!

Ukrstiti Alonsa ili Vettela sa Lewisom u istoj ekipi bi bilo zanimljivo, ali samo to. Sve ostalo bi bilo mučenje. Ili im dajte svakome svog stratega utrke, neka ne razmjenjuju telemetriju toliko i eto "trkanja".

Još ćemo i žaliti za Barbikom, a on će lijepo raditi j..a.
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics: Even if you win, you’re still retarded.
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

mislim da sam pročitao negdje kako je Toto rekao da nemaju namjeru nekog vodonošu dovoditi te da namjeravaju nastaviti sa dva jaka vozača
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
marcus
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la marcus »

Pa da, jakog Lewisa i jakog vodonošu
;-)
dmarijon
Legenda
Legenda

Kažem, Alonso bi bio živa muka, zahtjevan otkup zahtjevna postava. Ali bi im zato to bila marketinška bomba
Samo neka se trkaju.
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

Ja mislim da ce potpisat nekog (klasu nizeg) vozaca na jednu godinu i onda za 2018. Imaju bez ugovora Alonsa, Vettela(ako ne produze ugovore u međuvremenu).
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

F1NAC je napisao/la:Ja mislim da ce potpisat nekog (klasu nizeg) vozaca na jednu godinu i onda za 2018. Imaju bez ugovora Alonsa, Vettela(ako ne produze ugovore u međuvremenu).
...ti misliš? to je nešto novo :) ...meni se ne čini tako blesava kombinacija koja se pojavila na fanaticu -Button? Poznaju se, sigurno Ham ne bi imao ništa protiv i apsolutno je uvjeren da ne bi s njim imao problema a opet, riječ je o kvalitetnom vozaču i svjetskom prvaku (slučajnom al+ jbga prvaku)...britanska mečka - koje bi to bilo veselje...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

a treba vidjeti...piše se u Mercedesu da žele ponovno dva vozača koja će se boriti za naslov međusobno i da bi preferirali da jedan bar bude njemac
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

...znam to...ak' je to istina onda je izbor samo jedan...raspisati natječaj za slobodno mjesto F1 vozača u Ferrariju ...traži se mazohista i naivac koji može uvjerljivo lagati i "svoga konja hvaliti"...
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

Toon je napisao/la:...znam to...ak' je to istina onda je izbor samo jedan...raspisati natječaj za slobodno mjesto F1 vozača u McLarenu ...traži se mazohista i naivac koji može uvjerljivo lagati i "svoga konja hvaliti"...
S obzirom na opis malo sam ti prepravio tekst ;)
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
dmarijon
Legenda
Legenda

F1NAC je napisao/la:Ja mislim da ce potpisat nekog (klasu nizeg) vozaca na jednu godinu i onda za 2018. Imaju bez ugovora Alonsa, Vettela(ako ne produze ugovore u međuvremenu).
Da, to je moguće - ali Hamilton tada ionak ide u Ferrari :D
Pa opet tražit još jednog za Merc
Samo neka se trkaju.
marcus
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la marcus »

Tko živ tko mrtav do 2018.!
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

F1NAC je napisao/la: S obzirom na opis malo sam ti prepravio tekst ;)
...pa ak mu je pravo ime Ferdinand von Alönscho pa je zbog ljepšeg podneblja emigrirao on ili njegovi preci u obećanu zemlju Spanich možda se i to dogodi...bilo bi ti dobro spuštanje da ne razgovaramo o "željama da jedan bude nijemac"...
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Toon je napisao/la:...znam to...ak' je to istina onda je izbor samo jedan...raspisati natječaj za slobodno mjesto F1 vozača u Ferrariju ...traži se mazohista i naivac koji može uvjerljivo lagati i "svoga konja hvaliti"...
Svi kao sanjaju da jednom voze u ferrariu a kad dodju onda to nije to, opet se vracaju u staru momcad ili prelazi dalje.
Ja bi zelio vidjeti maxa kraj hamiltona ali cisto sumnjam da ce toto i lauda za njega se odlucit jer je neposlusan, neiskusan i divlji.
Morali bi mu jako kompliciran ugovor sastaviti da ga na papiru u startu ukrote, pa sa mogucim penalima u slucaju neposluha.
slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Koliko god zvučalo čudno (jer je i meni i bogu i svima mrzak), max je po mom mišljenju možda jedini vozač za kojeg me ne bi iznenadilo da 2017. u istom timu iscipelari Hamiltona.
Samo neka se trkaju.
marcus
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la marcus »

To bi bila zanimljiva kombinacija. Max jest pokazivao "trunčice" vožnje za ekipu, ali ako bi Mercedes i dogodine bio dominantan ne znam tko bi ga mogao kontrolirati, a znamo da Toto, Niki i Paddy vole sve imati "pod švapskom čizmom".
marcus
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la marcus »

Vjerujem kako će se svi u grupi složiti kako smo zadnje 3 godine ostali zakinuti za prave obračune 2 (ili 3) najbolja vozača. Tu i tamo su se Lewis i Nico "koškali", ali sve je to bilo "too little, too light, too staged, too controled". Zato nam napokon treba neka druga (treća, četvrta) ekipa koja će se tući sa Mercedesom i onda će se napokon skinuti rukavice - ili sa štitom ili na njemu.

Pa nakon Španjolske 2016. se sve pomelo pod tepih, nakon kvalifikacija Monaca 2014. trc mrc se malo nešto žestilo......jedino je Spa 2014. izazvala reakcije kakve bi htjeli svakih par utrka, a ako bi se to događalo ne unutar jedne ekipe onda je to show koji želimo gledati.
marcus
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la marcus »

Cijela sezona u jednoj slici.....fenomenalno!!!

https://issuu.com/emotiveimage/docs/emo ... bi_2016/92
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

Popay i Hamo su isti :biggrin:

https://youtu.be/vuYQAzqrv18
Alonsista hasta la muerte..
marcus
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la marcus »

http://time.com/lewis-hamilton-formula- ... d=sr-link1

Mora netko reklamirati F1 u Amer'ki. Opet. On. Jedan i jedini......
wolfman
HNL kladionica super velemajstor
HNL kladionica super velemajstor
Navijam za: Vettel

Post Postao/la wolfman »

https://www.instagram.com/p/BPvD0DDBrac/
ako netko ima ideju Hamo traži novi dizajn za kacigu
Odgovori