NEEEEEEEEEEEEEEEEEE kako možes Sennu spominjat. On je Bog.dmarijon je napisao/la:Schumachera? Senne?

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
NEEEEEEEEEEEEEEEEEE kako možes Sennu spominjat. On je Bog.dmarijon je napisao/la:Schumachera? Senne?
Vidjela zaba da se konj potkiva.....F1NAC je napisao/la:Lorenzo u W05
I još onda Kimi osvoji prvenstvo s bodom prednostidmarijon je napisao/la: Šta je bolje od toga.
he he, da. to bi bilo još boljeF1NAC je napisao/la:I još onda Kimi osvoji prvenstvo s bodom prednostidmarijon je napisao/la: Šta je bolje od toga.![]()
![]()
Da, i meni sluti da ide nekako u tom smjeru. S time da mi zvuči realno da ni sam Pascal nije znao, ni slutio o tome.marcus je napisao/la:Koliko je još imao ugovor.....2 godine? Zar ne postoji neka stavka gdje bi se Mercedes zaštitio od ovakvih situacija? Možda mora neke milijune penala platiti? Ajd da je rekao u rujnu idem i k'o vas j..e! Ali ovako kada će biti strašno teško naći novog vozača?
Ili je proračunati Švabo (e sad koliko je on pravi Švabo dalo bi se raspravljati) to najavio prije....ono gle ekipa ako osvojim prvenstvo idem, a vi se snalazite. Možda zbog toga Wehrlein još nema ništa potpisano u Manoru? Ne znam, puno je tu pitanja.
Mercedes čeka sa imenom novog vozača ili zato što su istinski zatečeni (makar mislim da se u takvoj ekipi to ne može dogoditi) ili glumataju da nisu znali pa čekaju da "promoviraju" Pascala. Nisu oni hrvatska Vlada pa da u nedjelju ne znaju premijera, a u nedjelju navečer dovedu Tihomira "Tima" Kanađanina.
2 godine s tim da je potpisao ove godine novi ugovor i to jos angazirao Bergera da mu pomogne pregovarat i na kraju ovo...Thug life Nicomarcus je napisao/la:Koliko je još imao ugovor.....2 godine? Zar ne postoji neka stavka gdje bi se Mercedes zaštitio od ovakvih situacija? Možda mora neke milijune penala platiti? Ajd da je rekao u rujnu idem i k'o vas j..e! Ali ovako kada će biti strašno teško naći novog vozača?
Ili je proračunati Švabo (e sad koliko je on pravi Švabo dalo bi se raspravljati) to najavio prije....ono gle ekipa ako osvojim prvenstvo idem, a vi se snalazite. Možda zbog toga Wehrlein još nema ništa potpisano u Manoru? Ne znam, puno je tu pitanja.
Mercedes čeka sa imenom novog vozača ili zato što su istinski zatečeni (makar mislim da se u takvoj ekipi to ne može dogoditi) ili glumataju da nisu znali pa čekaju da "promoviraju" Pascala. Nisu oni hrvatska Vlada pa da u nedjelju ne znaju premijera, a u nedjelju navečer dovedu Tihomira "Tima" Kanađanina.
Sebastien Ogier WRC prvakAlonso-champ je napisao/la:Ko je ovaj?
Nikako, još je premlad i neiskusan. Ić će s nekim ko već ima iskustva(trebat će im ako misle osvojit konstruktorski naslov). Najviše bi volio vidit hamilton-alonso 2.0. Ali čisto sumnjam da bi Wolff dozvolio onako napete tenzije (a bilo bi ih sigurno).KimiF@n je napisao/la:A da, nakon jednog, vrate i drugog Schumachera?