Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
popeye
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Mad Max

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la popeye »

F1NAC je napisao/la:Nova PU moguca u Belgiji. Bit ce odluceno u cetvrtak.
Ja sam procito da u Monzi menjaju.
slika
"Drivers don't come to the race track to make friends. You come here to get the trophy."
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Očito su to bile neprovjerene informacije. Po meni je puno puno bolje to uzeti sad u Belgiji.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

"As far as l am aware we will be taking a penalty this weekend," Hamilton told reporters at Spa.
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Hoće li HAM uopće voziti kvalifikacije ako dobiva 20 mjesta kazne? Hrpa guma za eventualno startanje s 21. mjesta? Smije li startati ako ne sudjeluje u kvalifikacijama?
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
speedy56
Legenda
Legenda
Navijam za: FAlonso ALotterer

Post Postao/la speedy56 »

Slash je napisao/la:Hoće li HAM uopće voziti kvalifikacije ako dobiva 20 mjesta kazne? Hrpa guma za eventualno startanje s 21. mjesta? Smije li startati ako ne sudjeluje u kvalifikacijama?
Dovoljno mu je da odvozi 1 krug u Q1 unutar 107% (tek tolko da se ne mora zahebavati sa sucima).
slika
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Slash je napisao/la:Hoće li HAM uopće voziti kvalifikacije ako dobiva 20 mjesta kazne? Hrpa guma za eventualno startanje s 21. mjesta? Smije li startati ako ne sudjeluje u kvalifikacijama?
Ne kuzim kako moze dobit 20 mjesta? Po najavama ako obave ono sto su naumili onda ga ceka 30 mjesta kazne (6. i 7. MGU H i TC)
i tokom sezone ce popit jos jednu kaznu zbog novog ICEa posto ako sad opet stave i 6. nece imat updatean
slika
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

Odakle si mu ti izvukao 30 mjesta? Promjena je sigurno jedan MGU-H i jedan TC, to mu je 15 mjesta kazne
http://www.autosport.com/news/report.ph ... new-engine

Dodatnih 15 mjesta može zaraditi ako još jednu promjenu naprave
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Cuky je napisao/la:Odakle si mu ti izvukao 30 mjesta? Promjena je sigurno jedan MGU-H i jedan TC, to mu je 15 mjesta kazne
http://www.autosport.com/news/report.ph ... new-engine

Dodatnih 15 mjesta može zaraditi ako još jednu promjenu naprave
Pa spominjalo se da ce u subotu stavit 7. Tc i mgu h tako da ima frisko do kraja sezone

Referiram se na tweet od Tobija Gruenera reportera AMuSa u paddocku

Hamilton will run another fresh PU in FP2 - new ICE, MGU-H, MGU-K & turbo. And maybe another one for FP3. Decision after each session. #AMuS
slika
speedy56
Legenda
Legenda

Dečki... ja se niti ne trudim uopće pokušati izvršiti te komplicirane izračune :biggrin:
slika
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Eto jos 15
Mercedes confirms 15 more places for @LewisHamilton as he takes his 7th Turbo and 7th MGU-H. Also on his 5th ICE and MGU-K in FP2
Mada mi nije jasno zasto su novi ICE opet stavili sto u biti znaci da nece ni dobit upgradeani u suzuki
slika
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

znači sad do kraja sezone, ako i promijeni MGU-H ili TC stavit će onaj načet ovog vikenda i kazne neće bit... alo se zato smiješi novih 15 mjesta ako bude mijenjao ICE i MGU-K
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Govore na skyu da si je mogao ocistit kaznu i za 3. opomenu na nacin da je mogao zakasnit na pressicu i dobio bi 3. opomenu i ponistio bi si i tu kaznu(ionako starta u zadnjem redu).
slika
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Čak nisu iz Mercedesa odbacili mogućnost promjene i sutra ujutro nove. Kad je bal nek jebal. Jest da neće moć vozit upgradeani motor (ako stigne), ali mislim da je to manja muka nego startat 15 mjesta iza recimo u Singapuru...

Fakat dobra ideja ovo za opomenu, kak se tog nisu sjetili, 14 muha jednim udarcem.
speedy56
Legenda
Legenda

Još uvijek stigne sutra u FP3 napraviti pola metra u rikverc u pit laneu. Za to će mu morati dati ukor kad ga je za istu stvar već dobio ranije tokom godine
slika
marcus
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la marcus »

Jebeš pravilo koje ne možeš "zaobići". Dašak Balkana u F1.

Ovome sam se nadao kod Lewisa. Pokupi 100 mjesta kazne i miran si do kraja sezone. Osim toga imaju cijeli vikend pripremati bolid i strategiju za utrku sa zadnjeg mjesta (nije kao kada se nešto pokvari u kvalifikacijama i onda si na mukama jer iznenada startaš sa začelja). Mjesto na podiju bi bilo savršeno.....teško, ali izvedivo. Odnosno samo da u Monzu ode kao 1. u poretku.
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics: Even if you win, you’re still retarded.
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Slash je napisao/la:Čak nisu iz Mercedesa odbacili mogućnost promjene i sutra ujutro nove. Kad je bal nek jebal. Jest da neće moć vozit upgradeani motor (ako stigne), ali mislim da je to manja muka nego startat 15 mjesta iza recimo u Singapuru...

Fakat dobra ideja ovo za opomenu, kak se tog nisu sjetili, 14 muha jednim udarcem.
Zašto nebi mogo vozit upgreidani motor? s ovim su se samo osigurali da za ovu verziju nedobije nikakvu kaznu
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Kenny je napisao/la:
Slash je napisao/la:Čak nisu iz Mercedesa odbacili mogućnost promjene i sutra ujutro nove. Kad je bal nek jebal. Jest da neće moć vozit upgradeani motor (ako stigne), ali mislim da je to manja muka nego startat 15 mjesta iza recimo u Singapuru...

Zašto nebi mogo vozit upgreidani motor? s ovim su se samo osigurali da za ovu verziju nedobije nikakvu kaznu
morat ce vozit upgradeani motor jer pretpostavljam da ce vozit sa 4. motorom ovdje (nema mi smisla furat isti motor u spa i monzi di su motori izlozeni velikom opterećenju) a to je za motor vec 5. utrka (poceo je u Austriji s tim) i onda jos nakon belgije ima nekih 8 utrka jos, s obzirom da ce u Monzu krenut vjerovatno s 5. ICEom a za Monzu znamo kakva je za motore, ne vjerujem da ce s 1 ICEom izdrzat 8 utrka ukljucujuci i Monzu. Ovi problematicni motori di je imao curenje vode itd sumnjam da ce bit ponovo upotrebljivi

E:
Sad citam da oba vozača imaju updateani motor, ali svejedno ce Hamilton morat jos jedan motor cini se
slika
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

F1NAC je napisao/la:
Kenny je napisao/la:

morat ce vozit upgradeani motor jer pretpostavljam da ce vozit sa 4. motorom ovdje (nema mi smisla furat isti motor u spa i monzi di su motori izlozeni velikom opterećenju) a to je za motor vec 5. utrka (poceo je u Austriji s tim) i onda jos nakon belgije ima nekih 8 utrka jos, s obzirom da ce u Monzu krenut vjerovatno s 5. ICEom a za Monzu znamo kakva je za motore, ne vjerujem da ce s 1 ICEom izdrzat 8 utrka ukljucujuci i Monzu. Ovi problematicni motori di je imao curenje vode itd sumnjam da ce bit ponovo upotrebljivi

E:
Sad citam da oba vozača imaju updateani motor, ali svejedno ce Hamilton morat jos jedan motor cini se
Vjerovatno će ova 2 koristit dok nedođe novi motor i onda tek ide opet po novi
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Kenny je napisao/la:
F1NAC je napisao/la:
Kenny je napisao/la:

E:
Vjerovatno će ova 2 koristit dok nedođe novi motor i onda tek ide opet po novi
sad ima novi isto odaberen, ako uspije nac neki stariji motor koji je sposoban za odvit GP vjerovatno ce njega koristit al sve mi se cini da ce vjerovatno jos jedan uzet pa ce dobit samo 5 mjesta rikverc sto i nije toliko loše ukoliko bodovna razlika bude u njegovu korist i dalje
slika
speedy56
Legenda
Legenda

Na kraju je ovo dosta dobro prošlo za Luju. Gubitak od 10 bodova, s tim da je i dlaje prvi u poretku, nije tak strašan, a sad je miran s PU do kraja godine (ovisi jedino kaj bude s tim upgradeom)
slika
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

speedy56 je napisao/la:Na kraju je ovo dosta dobro prošlo za Luju. Gubitak od 10 bodova, s tim da je i dlaje prvi u poretku, nije tak strašan, a sad je miran s PU do kraja godine (ovisi jedino kaj bude s tim upgradeom)
Ovaj najnoviji upgrade ima a za sljedeci ni u Mercedesu neznaju jos dali ce ulagat tokene za ovu godinu. Ovo danas mu je sjelo ko budali šamar. Ukoliko opet preuzme inicijativu u Monzi ovo prvenstvo je rijeseno. Sad on moze igrat na duel ili crash, Nico si vise nemoze priustit taj luksuz
slika
marcus
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la marcus »

Vidi se kako je već 10 godina u F1. Nekada bi grizao odmah u prvom zavoju, ganjao bi 2. mjesto pod svaku cijenu. Sada je prvi zavoj odvezao skoro pa "penzionerski" kada ga je i Alonso prestigao. Nije si dozvolio neke bliske situacije kod prestizanja, samo jedan boks su zaribali. Probali su sa 3 zaustavljanja, nije upalilo, dobro...i 3. mjesto je super. Bez puno stresa, lupanja, ganjanja, trošenja motora.....reklo bi se "šampionski"!
Max neka uči od starijih. Jest dobar, jest agresivan, ali nema zamjene za iskustvo i staloženost koje dođe sa godinama. Malcu bi netko trebao stisnuti "trkaći šamar" i neka razmisli o svojoj vožnji.
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics: Even if you win, you’re still retarded.
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

marcus je napisao/la:Vidi se kako je već 10 godina u F1. Nekada bi grizao odmah u prvom zavoju, ganjao bi 2. mjesto pod svaku cijenu. Sada je prvi zavoj odvezao skoro pa "penzionerski" kada ga je i Alonso prestigao. Nije si dozvolio neke bliske situacije kod prestizanja, samo jedan boks su zaribali. Probali su sa 3 zaustavljanja, nije upalilo, dobro...i 3. mjesto je super. Bez puno stresa, lupanja, ganjanja, trošenja motora.....reklo bi se "šampionski"!
Max neka uči od starijih. Jest dobar, jest agresivan, ali nema zamjene za iskustvo i staloženost koje dođe sa godinama. Malcu bi netko trebao stisnuti "trkaći šamar" i neka razmisli o svojoj vožnji.
grizao bi da nema vodstvo u poretku to je sigurno. ovako je chill
slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

Alonsista hasta la muerte..
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

gluposti. F1 je opstala bez legendarnog rivalstva Senne i Prosta, bez Michaela Schumachera i bez mnogih drugih legendarnih vozača. isto će biti i kad svi trenutni odu i dođu nove generacije. Nema to veze s F1 nego u ovom slučaju s lošim McLarenom i razumljivo je da Alonso neće imati baš previše motiva da se opet vozika po sredini poretka i nakon 2017., takav kalibar vozača to ne zaslužuje, al tako je kako je. Jer da je Alonso u dominantom mercedesu i da treću godinu zaredom niže pobjedu za pobjedom i da postoje jako velike šanse da će isto nastavit radit i sljedeće godine, poprilično sam siguran da ne bi najavljivao odlazak.
Moj savjet Hamiltonu, ako mu je već toliko stalo do Alonsovog ostanka, je da uleti u Mercedesov datacenter s 3-4 velika eksterna diska, kopira sve podatke vezane za bolid za 2017. i pošalje ih McLarenu.
Odgovori