razlika između Rusije i Kanade je da je ovdje tabela postavljena prije FP1 i to isto kako je bila i prošle sezone. U Rusiji su ju postavili tek za subotu nakon što su na sastanku vozača ustvrdili da bi trebalo
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”
Cuky je napisao/la:razlika između Rusije i Kanade je da je ovdje tabela postavljena prije FP1 i to isto kako je bila i prošle sezone. U Rusiji su ju postavili tek za subotu nakon što su na sastanku vozača ustvrdili da bi trebalo
a jbg, di bi to sve zapamtil
Sjećam se da je prošle godine u Rusiji u GP2 start bio krš i lom zbog tog zavoja pa sam mislio da su odmah to sredili za ovu godinu
bio je krš i lom zato jer su neki poštovali tu tabelu i usporavali kako bi prošli, dok su drugi bili manje oprezni pa zaobilazeći nju pobrali zid i napravili čep (bar sam tako zapamtio događanja). Zbog toga je uklonjena za F1 utrku prošle sezone. Ove sezone nije postavljena u petak, ali su nakon sastanka odlučili postaviti, samo na malo drukčiji način. Umjesto da odvede vozače dalje i uz to ih zbog blizine zidu uspori kako bi izgubili na vremenu zbog greške postavljena je tako da se ne izgubi toliko vremenski (čime je prolaz bio sigurniji) koliko da se vozača koji se vraća sa staze vrati na mjestu gdje nebi odmah uletio u trkaću putanju.
U Kanadi je i prošle i ove godine funkcionirala ok...vozač izgubi kad promaši šikanu umjesto da se punom brzinom vrati i dobije na vremenu, dok ga prolazak između tabele i zida dovoljno uspori da povratkom na stazu ne mora uletiti skroz u trkaću liniju
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”
Ja sam ovaj vikend totalno out, jučer sam vidio samo malo FP1, FP2 uopće nisam pratil bil kod frenda pri kleti, danas obavljao neke poslove pa sam fp3 više drijemao i pratio bez gledanja live timinga, i tak... sad se trebam uozbiljit za kvale