Pitanje kakkav ce biti Suzuki, jer cini se da jos uvijek imaju dosta posla.wolfman je napisao/la: ako Suzuki zadrži Vinalesa imat čemo 4
Zato sam rekao samo 3 najjaca (Yam, Duc, Hon) bez ostatka
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Pitanje kakkav ce biti Suzuki, jer cini se da jos uvijek imaju dosta posla.wolfman je napisao/la: ako Suzuki zadrži Vinalesa imat čemo 4
slažem se,ali imam povjerenja da mogu,ako opet naprave korak kao od lani do danas bit će genijalnospeedy56 je napisao/la: Pitanje kakkav ce biti Suzuki, jer cini se da jos uvijek imaju dosta posla.
Pedrosa.wolfman je napisao/la:slažem se,ali imam povjerenja da mogu,ako opet naprave korak kao od lani do danas bit će genijalnospeedy56 je napisao/la: Pitanje kakkav ce biti Suzuki, jer cini se da jos uvijek imaju dosta posla.
neznam što se događa s Apriliom,ovaj "punokrvni" prototip izgleda lošije od lanjskog,jest da nemaju aliena,ali kad te šamara dvije godine stari ducati nešto je opasno krivo
i na kraju KTM,tko će pravit društvo Smithu,mislim da je on najbolje što mogu ulovit trenutno,možda Barbera?
on je bio glavni kandidat otkad je KTM najavio ulazak,no čini mi se da bi mogao dočekati penziju na Repsolki,ne smeta zlatnom dečku,a opet je brži od 2/3 gridadmarijon je napisao/la: Pedrosa.
Kao što sam već rekao, mislim da je ovo odlična stvar za sport. Koliko će biti odlična za Lorenza će pokazati vrijemeThere is no doubt that Lorenzo will switch to Ducati, the only doubt in the paddock being whether the contract is already signed, or still has one or two minor details to iron out.
Fortunately for Lorenzo, this is the last weekend which he will waste refusing to talk about his future. With the cat very much out of the bag, Ducati will most likely announce they have signed Lorenzo at the next round, in Jerez. There, they will have most of Europe's press present, and especially national and regional TV. To achieve maximum exposure, Europe makes much more sense for such an announcement than Austin, despite the massive market in the US.
After three incredible titles, 41 races wins and 99 podiums together, Jorge Lorenzo and Yamaha will part ways after the 2016 season.
Yamaha Motor Co., Ltd. announces that its partnership with Jorge Lorenzo will be discontinued at the close of the 2016 MotoGP™ season, when Lorenzo will move on to new racing challenges.
Since Lorenzo joined the Yamaha Factory Racing Team in 2008, Lorenzo and Yamaha have enjoyed eight fantastic seasons of racing together, during which time they have won three MotoGP™ World Championships (2010, 2012 and 2015), clinched 41 race wins and have been on the podium 99 times out of 141 races contested.
Yamaha is extremely grateful for Jorge's contributions to its racing successes and looks forward to sharing more memorable moments during the remaining 15 MotoGP™ rounds of 2016, their ninth season together.
Yamaha Motor Co., Ltd. wishes Lorenzo the very best in his future racing endeavors and reconfirms the Movistar Yamaha MotoGP team’s full support on his campaign to achieve his fourth MotoGP™ title.
Having already reconfirmed Valentino Rossi for 2017-18, Yamaha will announce the future Movistar Yamaha MotoGP team riders’ line-up in due course after securing the services of the second rider.
Ne bih se čudio da Lorenzo ima klauzulu koja bi to spriječila. I meni je ta misao prošle glavom prije par tjedanaF1NAC je napisao/la:jedna divlja pretpostavka,sad neznam kako stoje s ugovorima trenutno u Ducatiju. Stoner-Lorenzo?
oni su ok tako da JL vjerojatno nebi radio probleme,pitanje koliko Stoner želi pogaziti svoje riječiF1NAC je napisao/la:jedna divlja pretpostavka,sad neznam kako stoje s ugovorima trenutno u Ducatiju. Stoner-Lorenzo?
Ima on kakvih šansi kraj ovih vozača?wolfman je napisao/la: btw Ducati ima vozača s tvorničkim ugovorom,izvjesnog britanca iz Pramaca,osobno mi je to najdraža opcija
ja se nadam da ima,kad je imao svoj dan u Moto2 bio je ravnopravan s Marquezom i Iannoneom,prva sezona u GP na open Hondi solidna,lani užas Honde koja mu nije odgovarala+novi tim koji se mučio naći postavke(a ni sad nije puno bolje za MarcVDS)speedy56 je napisao/la:Ima on kakvih šansi kraj ovih vozača?wolfman je napisao/la: btw Ducati ima vozača s tvorničkim ugovorom,izvjesnog britanca iz Pramaca,osobno mi je to najdraža opcija
yep, vrhunske kvale. Žao mi je kaj nisam našao snimku s BT-a, nego s official feed-aCuky je napisao/la:nisam si uspio naći stream za kvale danas, ali vidim da su Yamahe uhvatile 1-2 sa Rossijem na poleu