Bacite pogled pa dajte sugestije sto se tice podataka i izgleda [desni klik --> view image za punu verziju]:

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Upravo ovom logikom sam i ja isao.F1NAC je napisao/la:al nema veze ova momcad s ovim prethodnima. Ovaj Williams je novi i njega su osnovali Williams i Head. Frank williams racing cars je bila jedna momcad koja je upocetku kupovala bolide i onda je uletio walter wolff koji je otkupio 60% dionica i ostavio Williamsa za menadžera al su ga ubrzo izbacili. Kad su ga izbacili iz momčadi Williams se udružio s Patrickom Headom i osnovali su ovu danasnju momcad.
Kao što Mercedes ubiti ne vuče korijene iz one momcadi iz 50-ih nego od Tyrella. Ubiti poveznica je jedino ime. Razvoj motora i šasije se odvija u engleskoj.
S obzirom na tvrdoglavost, sumnjamCuky je napisao/la: 14 sij 2019, 08:33 Nadam se da će mi sada priznati moje tvrdnje o povijesti momčadi neki tu na forumu![]()
Mercedes were Honda?Cuky je napisao/la: 14 sij 2019, 08:33 Nadam se da će mi sada priznati moje tvrdnje o povijesti momčadi neki tu na forumu![]()