Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
...hvala, znao sam i gledao...čak i jednu suzu pustio...i nije sahrana već komemoracija...puno govora, anegdota i inih sjećanja...Lemmy je stvarno bio ljudina...žao mi je da ih nikad nisam gledao uživo...ima jedan dokumentarac o životu tog čovjeka - Live Fast Die Old i svakako preporučujem svima da pogledaju to kako bi vidjeli o kakvom je genijalnom liku riječ....Kenny je napisao/la:Toon danas imaš na netu prjenos Lemmyeve sahrane
Toon je napisao/la:Nisam nekakav poklonik covera poznatih pjesama i smartam da to više manje rade ljudi koji nemaju vlastitih ideja...
Original je ipak original a ostalo su plagijati....
verzija Jonny Casha velikog hita Nine Inch Nailsa "Hurt" mi je bila jedini cover koji je bio bolji od orginala (Hurt) ali Cash što god je otpjevao je pretvarao u bolje verzije...
...a relativno nedavno se pojavila ova verzija slavn)e pjesme...ne znam zašto ali oduševljava me i nekako mi se čini da bolje zvuči od orginala...spot je također (meni) fantstično napravljen....može se slušati i tiho i glasno - svaka jačina daje novu "boju"....
Disturbed ima par pjesama što su obradili od drugih i sve mi zvuče odlično, a i te obrade su im odlične, pogledaj Metallicu koliko ima obrada na garage albumu i sve zvuče odlično, slažem se s tobom da je orginal orginal, ali nemoraju ni obrade nužno bit loše, nekad će zvučat i bolje od orginala, nekad ne, nemora ni značit da su ti ljudi koji stave koju obradu na neki od svojih albuma da su bezidejni, ili loši, nego jednostavno vide kako da odsviraju nešto na svoj načinToon je napisao/la:Nisam nekakav poklonik covera poznatih pjesama i smartam da to više manje rade ljudi koji nemaju vlastitih ideja...
Original je ipak original a ostalo su plagijati....
verzija Jonny Casha velikog hita Nine Inch Nailsa "Hurt" mi je bila jedini cover koji je bio bolji od orginala (Hurt) ali Cash što god je otpjevao je pretvarao u bolje verzije...
...a relativno nedavno se pojavila ova verzija slavne pjesme...ne znam zašto ali oduševljava me i nekako mi se čini da bolje zvuči od orginala...spot je također (meni) fantstično napravljen....može se slušati i tiho i glasno - svaka jačina daje novu "boju"....
https://www.youtube.com/watch?v=u9Dg-g7t2l4