Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- pinkdpanter
- Rezervni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: kimi raikkonen
Re: Fernando Alonso
decki dragi, sta rec...formula 1 je vec neko vrijeme tesko sranje, al jbg nemrem si pomoc pa gledam, a posto ovdje svi znate pljuvat po nekim vozacima koje na favorizirate, eto to sam i ja napravio a vi se nalozili ...
ovo "gledam" ne znaci samo pratim nedeljom tekmu...vec prakticki znam kad se koji vozac usro u gace, kolko ko imo ima kg, kak se zove mama od svakog jebenog mehanicara, kak mu se zove pas... zasto ? zato jel jel je formula postala sranje, postala je jebeni latino americki ples, da bar, postale su jeb... cajke...sve je bitno osim prvog utrkivanja... al jbg ja sam sjeban, vec skoro 30 godina pratim, vi serete po Kimiu a on je jos jedini iz stare garde koji tu usranu formulu cini zanimljivom...jasno i Alonso i Button i Vetell, iako nisu "frajeri"...ostalo su deca, bas deca...mtv i bigbrother deca... a to gledaju bas takvi... znaci da je alonso papak ? je papak je kolko je i kimi za penziju... pa o tom ste se vec izjesnili u jednoj temi... zasto takvi glupi komentari sa vase strane , a sad i jbg sa moje, pa zato jel je ovo danas jebeni playstation kojeg vjerojatno imate doma i osvajate svjetska prvenstva... ja imam preko 100vhs kazeta s utrkama f1 s kraja 80 i pocetka 90ih (prosurfajte malo po netu kaj je to vhs)... al nemojte to gledat, zgadit ce vam se ova danasnja formula... kad ode Kimi i Alonso gotovo je, vikend cu napokon provodit sa obitelji... bicu izljecen...
sjecate se kad lujo veli nakon par krugova u MP4/4 da ne moze zamislit da su vozaci takav bolid vozili na granici....
"promasio sam ceo futbal"
ovo "gledam" ne znaci samo pratim nedeljom tekmu...vec prakticki znam kad se koji vozac usro u gace, kolko ko imo ima kg, kak se zove mama od svakog jebenog mehanicara, kak mu se zove pas... zasto ? zato jel jel je formula postala sranje, postala je jebeni latino americki ples, da bar, postale su jeb... cajke...sve je bitno osim prvog utrkivanja... al jbg ja sam sjeban, vec skoro 30 godina pratim, vi serete po Kimiu a on je jos jedini iz stare garde koji tu usranu formulu cini zanimljivom...jasno i Alonso i Button i Vetell, iako nisu "frajeri"...ostalo su deca, bas deca...mtv i bigbrother deca... a to gledaju bas takvi... znaci da je alonso papak ? je papak je kolko je i kimi za penziju... pa o tom ste se vec izjesnili u jednoj temi... zasto takvi glupi komentari sa vase strane , a sad i jbg sa moje, pa zato jel je ovo danas jebeni playstation kojeg vjerojatno imate doma i osvajate svjetska prvenstva... ja imam preko 100vhs kazeta s utrkama f1 s kraja 80 i pocetka 90ih (prosurfajte malo po netu kaj je to vhs)... al nemojte to gledat, zgadit ce vam se ova danasnja formula... kad ode Kimi i Alonso gotovo je, vikend cu napokon provodit sa obitelji... bicu izljecen...
sjecate se kad lujo veli nakon par krugova u MP4/4 da ne moze zamislit da su vozaci takav bolid vozili na granici....
"promasio sam ceo futbal"
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
- bernd_maylander
- Navijam za: sir frank williams
E kakve srece ALO ima u zadnje vrijeme da to nisu istine..nije mogao bocnije udarit u ogradu nego sto je..da je tu bio onaj zid sa testova..bilo bi stvarno opasno..vidi se da je ograda popustila big time, sto je i trebala.
A kimi..jao jao..nekada meni jedan od najdrazih..cini se da ga je pregazilo vrijeme..ili ne znam mozda nesto drugo..ali u svakom slucaju reda greske, losu voznju, lose rezultate..stvarno mi je drag.upravo zato mozda bolje i da se povuce
vise mi cak nije ni simpaticana njegova "drskost" u intervjuima..bilo je to zabavno dok je pokazivao da je brz. sori kimi, no hard feelings
E da, buduci da sam nov ovdje, jel stvarno ozbiljan onaj "Dani" tip sa onim ili je ono kao neko lose trolanje??
Mislim slazem se da je HAM brz..ali da nikad nitko nemoze bit brzi od njega bas i nije istina..eto danas "cak" i ros bio brzi

A kimi..jao jao..nekada meni jedan od najdrazih..cini se da ga je pregazilo vrijeme..ili ne znam mozda nesto drugo..ali u svakom slucaju reda greske, losu voznju, lose rezultate..stvarno mi je drag.upravo zato mozda bolje i da se povuce

vise mi cak nije ni simpaticana njegova "drskost" u intervjuima..bilo je to zabavno dok je pokazivao da je brz. sori kimi, no hard feelings

E da, buduci da sam nov ovdje, jel stvarno ozbiljan onaj "Dani" tip sa onim ili je ono kao neko lose trolanje??

Tko kasnije koči, duže je brz.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Cek da se odlogiram.Alonso-champ je napisao/la:Nije to Dani,Dani nije papan nit lupa glupostijel tako Dani?

Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- mrd
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
pokusavaju ic asimetricno kao lotus prosle godine al malo pretjerano 

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- F1NAC
- Moderator
kamera je radila...

Postoji i jedna snimka na kojoj bi se moglo vidit da u trenutku izlaska iz zavoja je Alonso ful blizu Raikkonena i izgleda kao da je doslo do malog kontakta koji doveo do zanosenja, evo snimke pa procjenite sami. Steta da hebeni FOM ne pusti snimku iz Alonsovog bolida (makarne kuzim u cemu je problem)

Postoji i jedna snimka na kojoj bi se moglo vidit da u trenutku izlaska iz zavoja je Alonso ful blizu Raikkonena i izgleda kao da je doslo do malog kontakta koji doveo do zanosenja, evo snimke pa procjenite sami. Steta da hebeni FOM ne pusti snimku iz Alonsovog bolida (makarne kuzim u cemu je problem)

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Evo ti orginalan video pa mi ti sad reci gdje je to Alonso lupio Kimija?
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Dobro,u tom brzom snimku bas izgleda kao da ga je Alonso malo udario al u ovom usporenom snimku od kolege Toona
vidi se da ga nije ni dodirnuo..ostaje na tom da je Kimija odnjelo i jbg 

Alonsista hasta la muerte..
- F1NAC
- Moderator
najvjerovatnije je da je zbog proklizavanja izgubio bolid al na snimki izgleda ful blizu alonso. Kazem steta da nisu stavili njegov onboard (di je Mladen sad)

- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
krug na Silverstoneu u McLarenovom simulatoru
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- F1NAC
- Moderator
nakon 100 kazni eto i njega nazad na omiljeno 5. mjesto. Odlicna voznja s kantom

- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
A naviknuo se zadnji par godinaF1NAC je napisao/la: Odlicna voznja s kantom

Vrhunska vožnja, mislim da bi i u normlanoj utrci pokupio bod ili dva jer nisu (oba Mclarena) imali tolko loš tempo danas
Sigurno je uživao u fightu s Carlosom

- Dani
- Legenda
Odličan danas. Po meni vozač utrke. Da mi je bilo vidjeti njegov osmijeh dok je prolazio Kimija.

- F1NAC
- Moderator
EH taman covjek pomisli da nema goreg bolida od F2012 s pocetka sezone, pa mu McLaren fino uvali goreg od Minardijaspeedy56 je napisao/la:A naviknuo se zadnji par godinaF1NAC je napisao/la: Odlicna voznja s kantom![]()
Vrhunska vožnja, mislim da bi i u normlanoj utrci pokupio bod ili dva jer nisu (oba Mclarena) imali tolko loš tempo danas
Sigurno je uživao u fightu s Carlosom

- Dani
- Legenda
Ima sreće kaj nije vozio mclaren sa početka 2009. Ima nade za ovaj bolid.

- F1NAC
- Moderator
pa dobro vozio je Renault xD, taj McLaren je bio sasvim solidan u 2. dijelu sezone

- speedy56
- Legenda
Preživjeti Spa i Monzu, upgradeati motor i vidjeti kako to izgleda u Singapuru i Suzuki. Tamo ćemo dobiti puno odgovoraDani je napisao/la:Ima nade za ovaj bolid.

- F1NAC
- Moderator
S tim da će dobivat penalty posto sad trenutno imaju gratis PU, a onda se postavlja pitanje pouzdanosti honde nakon sto donesu te upgradeove. Kad su potrosili tokene su oba odustalaspeedy56 je napisao/la:Preživjeti Spa i Monzu, upgradeati motor i vidjeti kako to izgleda u Singapuru i Suzuki. Tamo ćemo dobiti puno odgovoraDani je napisao/la:Ima nade za ovaj bolid.

EDIT: + Arai je rekao da ce ovaj vikend PU bit u punoj snazi (ERS). Ako je to istina, uffff ima jos puno posla

- ivancina
- Početnik
e da je honda barem na nivou šasije bilo bi tu i borbi za postolje ove sezoneEH taman covjek pomisli da nema goreg bolida od F2012 s pocetka sezone, pa mu McLaren fino uvali goreg od Minardija
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Zasluženo 5.mjesto. Kad honda izdrži onda ima nade za pokoji bod uvijek. Nije lošekad se sjetim gdje smo bili u australiji. Samo postepeno treba napredovat.
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
Alonso je pa skoro doveo McLaren gdje mu je mjesto, puno je faktora danas igralo al ipak dobra vožnja. Da Mercedes hvata Hondu je rjetkost 

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Baš dobar osjećaj, vidjeti Fernanda na 5. mjestu!
Očekivao sam da će Ricciardo odustati nakon sudara sa Rosbergom, a Verstappen dobiti neku kaznu ( !? ) i vidjeti Fernanda na postolju. Ali, što je - tu je,.....
Dobro su odvozili utrku, i on i Jenson. Sada dolazi teška Spa, i još teža Monza.
Očekivao sam da će Ricciardo odustati nakon sudara sa Rosbergom, a Verstappen dobiti neku kaznu ( !? ) i vidjeti Fernanda na postolju. Ali, što je - tu je,.....
Dobro su odvozili utrku, i on i Jenson. Sada dolazi teška Spa, i još teža Monza.
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

- speedy56
- Legenda
Imao je Verstappen kaznu (drive through, nije vozio po vremenu FIA-inog ECU-a tokom SC-a), ali je imao i dovoljno prednosti ispred Alonsa (nakon restarta je ta Alonsova grupa vozača puno zaostajala, ne znam zašto)pospani gad je napisao/la:a Verstappen dobiti neku kaznu ( !? ) i vidjeti Fernanda na postolju. Ali, .
Edit:
Jučer mu je bio rođendan, a Motorsport magazine je tom prigodom iskopao ovo vrhunsko štivo

http://www.motorsportmagazine.com/archi ... ions-heart