Ovaj bolid a Alonso za upravljačem,....Malezija i Bahrain na najvišoj stepenici 99%.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Da je Alonso u Ferrariu vjerovatno bi završio sezonu kao viceprvak,a mi njegovi navijači bi grizli nokte,tako da je ovako baš dobro,pomirili smo se odmah na početku sezone s činjenicom da nema šanse za naslov.Sad gledamo bez napetosti i čuvamo živceF1NAC je napisao/la:Da je Alonso u Ferrariju vjerovatno bi Fry i Tombazis jos bili tu pa nebi bilo takvog bolida
u jednom cete se mozda slozit samnom al u Bahrainu bi sigurno zavrsio ispred rosberga i bila bi 2 Ferrarija na podiju. Za ostale utrke bi ucinio isto koliko i Vettel. No sad se doticem kvala, da je Alonso sad u Ferrariju sumnjam da bi bio bolji od Vettela. JbgChuck Norris je napisao/la:Da je Alonso u Ferrariu vjerovatno bi završio sezonu kao viceprvak,a mi njegovi navijači bi grizli nokte,tako da je ovako baš dobro,pomirili smo se odmah na početku sezone s činjenicom da nema šanse za naslov.Sad gledamo bez napetosti i čuvamo živceF1NAC je napisao/la:Da je Alonso u Ferrariju vjerovatno bi Fry i Tombazis jos bili tu pa nebi bilo takvog bolida
http://www.gptoday.com/full_story/view/ ... t_Ferrari/F1NAC je napisao/la:Da je Alonso u Ferrariju vjerovatno bi Fry i Tombazis jos bili tu pa nebi bilo takvog bolida
McLaren's Fernando Alonso criticised the "random" decision to give him a penalty during the Monaco Grand Prix.
The Spaniard was docked five seconds for colliding with Nico Hulkenberg when passing him on lap one in a race won by Mercedes' Nico Rosberg.
Asked if the penalty was fair, he said: "Of course not. I am in Turn Five on the inside, Hulkenberg on the outside where probably you need to back off.
"To give penalties randomly like this is strange but it is what it is."
The decision had little effect on Alonso's race and he was on course to finish ninth - in the points for the first time this year - when his gearbox failed after 41 laps.
Sta je sad bilo? Vam bile reklame?F1NAC je napisao/la:Ode. Kakve spanjolske psovke lete unutar kacige
Rikla masina. Prije nego je parkirao je namoment izgubio snagu.McLewis je napisao/la:Sta je sad bilo? Vam bile reklame?F1NAC je napisao/la:Ode. Kakve spanjolske psovke lete unutar kacige
Jonny Bowers@Jonny_Bowers
IF the mooted @RenaultSportF1 purchase of @Lotus_F1Team happens. Could @alo_oficial be tempted by a third stint at Enstone? #F1 #RumourMill
Vrlo vjerojatno i hoće...Dani je napisao/la:On ode a honda napravi brutala bolid i osvoji naslov.
pronadji neki ozbiljniji argument za raspravu,a batali decije fore.pinkdpanter je napisao/la:al ipak je alonso papan... ceka kimia da mi se isprica ????
Niko drugi osim tebe ovdje nije papan kako ti kazes,gledas nesto a pojma nemas sta gledas..prebaci se na nesto lakse za tebe,recimo latino-americki ples...pinkdpanter je napisao/la:al ipak je alonso papan... ceka kimia da mi se isprica ????