Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Dani
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Hamiltona

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la Dani »

slika
"Kaj da mu sad napravimo? Greška na dovodu goriva: jesmo. Zapliti motor: jesmo. Pozvati u boks dok je siguran pobjednik : e jesmo i to. Kaj nam ostaje?"
Wolff has revealed Daimler chairman Dr Dieter Zetsche (pictured), looking on from the Mercedes garage, was also left far from impressed.

"He was very unhappy with that particular situation," said Wolff.

"We have a championship leader, this is Lewis, and we have Nico running in number two today.

"Lewis is a great leader, a great driver, and I am sure he will understand sometimes we make errors and this was such a situation."

"Believe me, there is no such thing as favouritism in this team for whatever reason."
Pojeo vuk magare i nikome ništa.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

dmarijon je napisao/la: da je sam Lewis veeeelikim djelom kriv za taj kiks. .
Zapravo...nije. Vidio je na ekranu Mercove mehaničare van garaže dok je vozio prema boxu, i rekao je da je bio uvjeren da su bili tamo sa Rosberga, tj. da je on ušao u boks. ZBOG TOGA je UPOZORIO da su mu hladne i jadne gume, strahujući da ga tu ne pokušaju sjebat tj. dat Rosbergu friške SS na kraju da ga stišće. Oni su na to skočili kao da je rekao ''puncture, puncture'' što je bila potpuno kriva i ishitrena reakcija. NA taj njegov poziv su mu fino trebali odgovorit: ''Ok, Lewis, understood. Nico and Sebastian won't pit either, so we'll stay out.'' i AMEN. završena priča. NE bi bio prvi put da su mu tako nešto odgovoril ina njegovu poruku jer oni imaju više informacija od njega, a ponavljam on je taj poziv i napravio isključivo iz razloga šta je mislio da su ova dvojica već bila u boksu!
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Slash je napisao/la:
dmarijon je napisao/la: da je sam Lewis veeeelikim djelom kriv za taj kiks. .
Zapravo...nije. Vidio je na ekranu Mercove mehaničare van garaže dok je vozio prema boxu, i rekao je da je bio uvjeren da su bili tamo sa Rosberga, tj. da je on ušao u boks. ZBOG TOGA je UPOZORIO da su mu hladne i jadne gume, strahujući da ga tu ne pokušaju sjebat tj. dat Rosbergu friške SS na kraju da ga stišće. Oni su na to skočili kao da je rekao ''puncture, puncture'' što je bila potpuno kriva i ishitrena reakcija. NA taj njegov poziv su mu fino trebali odgovorit: ''Ok, Lewis, understood. Nico and Sebastian won't pit either, so we'll stay out.'' i AMEN. završena priča. NE bi bio prvi put da su mu tako nešto odgovoril ina njegovu poruku jer oni imaju više informacija od njega, a ponavljam on je taj poziv i napravio isključivo iz razloga šta je mislio da su ova dvojica već bila u boksu!
Sory, ali moram reći: meni je super kako si objasnio zašto ON NI MALO NIJE KRIV :)
Samo neka se trkaju.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Očito je da stratezi u mercedesu nisu na nivou rb-a ili ferrarija. Tu su negdje sa genijalcima iz williamsa.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

Dani je napisao/la:Očito je da stratezi u mercedesu nisu na nivou rb-a ili ferrarija. Tu su negdje sa genijalcima iz williamsa.

prave si našao za primjer...jedini pravi potez koji su napravili a kojeg se mogu sjetiti je to što su Vettela ostavili vani u Maleziji kad su Mercedesi otišli u boks. Drugo su se sve držali ko pijan plota svojeg pa izgubili (Španjolska) ili samo pratili ono što Mercedes radi. Druga je stvar što par desetinki uspiju nadoknaditi mehaničari koji su najjači što se brzine stopova tiče
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

dmarijon je napisao/la: Čudno mi je da se tu jako malo spominje to da je sam Lewis veeeelikim djelom kriv za taj kiks. Čuo sam juutros priče laika o tome "kako su ga zeznuli", koji pojma nemaju o cijeloj situaciji. A onda: aaaaaaa
Možda se velik dio odgovora nalazi baš u tome, lewis se smotao u ključnom trenutku. Mogao je reći - bolid mi je dobar nema smisla sad u boks šta vam je - i to bi bilo to.
Čini mi se da se to njemu dešava baš zbog toga: postoje lukavi, veliki vozači (schumi, vettel, alonso)... koji dok voze vide cijelu trku, razmišljaju i sada i unaprijed. Mislim da je lewis ipak tip vozača koji je jako brz, ali od zavoja do zavoja.
kako je on kriv nije mi jasno?

Pitali su ga kakve su gume i on im je odgovorio, isti odgovor su dobili u Ferrariu od Vettela i od Rsoberga. Čuo si sam na kraju da su Vettel i Rosberg rekli da su imali probleme s gumama i da to nisu gume za restart pa još u monacu (to znači da su bili u Lewisovoj koži nebi im ginulo 99% ista sudbina)
Kriv je tim jer je dao krivu procjenu za 1-2sec. Lewis nema u bolidu monitore sa parametrima i proračunima gdje će izać van, ni koliko traje njegov ukupni pit stop itd...

A našo si lukave vozače za usporedbu alal ti vera.....Schumi koji nije morao mislit nego stiskat dok ne potroši gorivo i onda u točno određenom krugu doć po gorivo i gume u box koji je opet tempirao tim.

Alosnova slava u istom vremenu tempiranih boxeva

Vettelovi naslovi su izvan tog starog pravilnika ali s najbržim bolidom i zaštićenim statusom u timu. Čak je jednom uspjelo Hamiltonu ga pobjedit sa sporijim McLarenom samo zato što nije stiskao na pole-position u kvalifikacijama da bi u trci na kraju imao svježije gume, to je bila Barcelona ne sjećam se koje godine.....tko je tu lukaviji?

Nek dođe svaki od njih trojice u Mercedes kraj Hamiltona pa nek ga skinu, da vidimo dali im je dovoljna samo jedna vrlina, 'lukavost'. :D
slika
marcus
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la marcus »

Ajmo malo sa off-track novostima:
http://www.mirror.co.uk/3am/celebrity-n ... on-5763409" onclick="window.open(this.href);return false;?

Lewis, Lewis....pa kud se "pačaš" u najluđu obitelj svijeta?! Mislim, pa ti su toliko blesavi da bi mogao imati dvije punice za koji mjesec. Što će ti to u životu???
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics: Even if you win, you’re still retarded.
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

šta fali, neka radi čovjek šta hoće, zaboli ga. bolje mu je bit s ludom tinejđerkom nego s 6 godina starijom koja samo priča o udaji, djeci a on očito nije bio spreman na to. ovako, čovjek se zajebaje privatno a očigledno ovo ne utječe na performanse na stazi.
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

Ma samo deri Hamo,ne pitaj nista ;-)
Alonsista hasta la muerte..
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

uzme on nju k sebi i punice ne smetaju, tako da...nek uživa. Samo nek ne uživa previše jer smo vidjeli svih ovih godina da kad je previše sretan onda je neuhvatljiv...pa ipak neka ga naljuti tu i tamo ;)
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Lewis ganja maloljetnice haha
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

Bild Motorsport napravio anketu među šefovima F1 timova. Hamilton dobio najviše glasova:
http://www.rtl.de/cms/sport/formel-1/ne ... 26877.html" onclick="window.open(this.href);return false;
marcus
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la marcus »

Nikakvo iznenađenje.

Lewis 35
Vettel 22
Alonso 12

"Uspjeh" Rosberga je iznenađenje. Dobio je samo 1 bod. Osobno nemam neko mišljenje o njemu, da ne kažem nikakvo, ali mi je čudno da ga i šefovi momčadi ne cijene.
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics: Even if you win, you’re still retarded.
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

Ovo samo govori da ni ovi šefovi nisu baš mjerodavni za ocjenjivanje. Zašto je Alonso odjednom toliko malo bodova dobio mi ne ide u glavu
popeye
Veteran
Veteran
Navijam za: Mad Max

Post Postao/la popeye »

Zato sto mu spori Mclaren snizava reputaciju.
slika
"Drivers don't come to the race track to make friends. You come here to get the trophy."
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

pa nije on kriv što je mclaren loš... valjda bi to šefovi f1 timova trebali znati.
s druge strane, možda su ocjenjivali i odluke u karijeri a ne samo vozačke sposobnosti :D
po tom ovo ima smisla jer su i Hamilton i Vettel u pravo vrijeme promijenili tim, a Alonso trenutno gledajući je totalno fulao
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Alonso fula redno od 2007,izgleda da su ga dobro prokleli Schumijevi navijaci :-)
marcus
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la marcus »

Evo nam i druge potencijalne Lewisove punice:
http://www.vecernji.hr/zvijezde/bruce-j ... yn-1008513" onclick="window.open(this.href);return false;

Što se tiče Alonsa....napravio je nekoliko loših poslovnih poteza. Je li to loša sreća, karma ili nešto treće? Možda je do sada igrao na sigurno pa sa McLarenom odlučio se kockati. Vjerojatno će otići u povijest kao jedan od boljih vozača sa samo 2 naslova. Mi smrtnici/zaljubljenici imamo romantični pogled na F1. Vozačima je to posao i koliko god se pričalo da bi Alonso "dao bubreg" za treći naslov njegovi postupci govore drukčije. Lova, lova, lova, lova, lova, i puno ega.

Morao je znati kakvi će odnosi snaga Ferrari vs. McLaren biti ove godine prije nego je promijenio ekipu. Dakle, ili je glup ili je lakom. Ni jedno ni drugo ne vode trećem naslovu.

Hm...možda je ovo kriva grupa :-)
No, zanimaju me (objektivna) stajališta Alonsovih navijača - ako je to uopće moguće.
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

A kako je on trebao znat kakvi ce bit odnosi snaga? Pogotovo kad je Ferrari imao jednu od najgorih sezona? Logicnije je da ce Honda mozda imat malu prednost nakon viđenog pa je zato otisao tamo
I btw krivi topic ti je za to. To nema nikakve veze s Lewisom.

I da nije Alonso glup ni lakom samo covjeka nece pa nece.

Ovo vezano za lovu. Covjek dosad sto je radio u Ferrariju zasluzuje svaki novcic
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Ah,ionako ovaj forum nema moderatora,i Scud nam je pobjego :-)
speedy56
Legenda
Legenda
Navijam za: FAlonso ALotterer

Post Postao/la speedy56 »

Znam dan nastavljam offtopic, ali općenito mislim da je njima svima ista stvar dali im je plaća 20 milja ili 35milja €, ne znam, bar bi meni u toj poziciji bilo tako. Više bih na veću dobivenu lovu gledao kao neku potvrdu kvalitete, nego na samu količinu
slika
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Realno razlike između 20 i 30 miliona€ mislim da ni nema
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Kaj nije razlika između 20 i 30 milijuna 10 milijuna :D :D .
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Ma je, ali dosta je i 20 milijuna čovjeku da ima sve što može da kupi
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Kenny je napisao/la:Ma je, ali dosta je i 20 milijuna čovjeku da ima sve što može da kupi
Na njihov stil zivota je velika razlika 20 i 30 milijuna.... Realno, covjeku je dosta 1000€ da ima sve sta je za zivot potrebno...
McLaren u <3
Odgovori