Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Cuky
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Formula 1 team - McLaren
sad vidiš kako je nama još od kraja 2008 uz poneki bljesak...
mogli ste zaposlit Domenicallija, on vam je dobar u ponavljanju rečenice "bit će bolje dogodine"
btw, što kažeš za volan...mislim da se on jedini i nije drastično mijenjao u odnosu na prošlu godinu
mogli ste zaposlit Domenicallija, on vam je dobar u ponavljanju rečenice "bit će bolje dogodine"
btw, što kažeš za volan...mislim da se on jedini i nije drastično mijenjao u odnosu na prošlu godinu
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- mrd
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Sad malo gledam i citam, Button polako vec puca (s razlogom). Alonso mi se cini neobicno miran. Ili su ga dobro namirili financijski pa mu ne smeta da igra ovu njihovu PR igru ili se preko zime dobro psihicki pripremio na ovako nesto. Uglavnom, veci (i duzi) pad nekog top tima ja nisam vidio ni cuo.

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Alonso se pomirio,kao sto kazes,preko zime ja mislim..Button kaze it was scary..zamisli to ej..
Alonsista hasta la muerte..
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
kako ne prije samo par godina je isto tako Williams prošao. Meni je čudno da nemaju nekog sponzora na bolidu već 2 sezonemrd je napisao/la:Sad malo gledam i citam, Button polako vec puca (s razlogom). Alonso mi se cini neobicno miran. Ili su ga dobro namirili financijski pa mu ne smeta da igra ovu njihovu PR igru ili se preko zime dobro psihicki pripremio na ovako nesto. Uglavnom, veci (i duzi) pad nekog top tima ja nisam vidio ni cuo.

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
Sorry al ne vidim, u usporedbi sa vasim rezultatima i ovim sada, vi ste se borili i osvajali naslove... Uzas...Cuky je napisao/la:sad vidiš kako je nama još od kraja 2008 uz poneki bljesak...
McLaren u <3
- Cuky
- Moderator
osvajali naslove? pa Ferrarijev vozač je zadnji naslov osvojio 2007, konstruktorski je Ferrari zadnji osvojio 2008....
Ali ja sam ciljao na to sa napuhanim izjavama, najavama svega i svačega da bi od svega na kraju dobili samo šamar preko nosa i "bit će bolje dogodine"
Ali ja sam ciljao na to sa napuhanim izjavama, najavama svega i svačega da bi od svega na kraju dobili samo šamar preko nosa i "bit će bolje dogodine"

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Razlog Alonsovog odustajanja je pregrijanje straznje kocnice sto je uzrokovano onom folijom koju si vozaci micu s vizira i to je zastopalo usis za hlađenje kocnice

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- McLewis
- Veteran
Krivo si me razumio.... Ferarijevi rezultati tih godina su ravni osvajanju naslova u usporedbi sa ovim mclarenovim rezultatima... Kuzis sta zelim reci?Cuky je napisao/la:osvajali naslove? pa Ferrarijev vozač je zadnji naslov osvojio 2007, konstruktorski je Ferrari zadnji osvojio 2008....

McLaren u <3
- Cuky
- Moderator
kužim kolega, sad je jasno 

- McLewis
- Veteran
Eeee sad mi pade na pamet nes.... Jel nije slogan na predstavljanju bolida bio let's make history???
Bome rade i upisuju se u povijest definitivno
Bome rade i upisuju se u povijest definitivno

McLaren u <3
- Bernardinac
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
Ljudi Button se "prepao" kad je osjetio da sjedi u zvijeri od bolida a ne što se bolid nije dao voziti.
Potencijal je tu samo ga treba pričekati.
Button i Alonso će tu raditi to penzije, polako, ima vremena.
Potencijal je tu samo ga treba pričekati.
Button i Alonso će tu raditi to penzije, polako, ima vremena.

- Cuky
- Moderator
Opet kvarovi kod McLarena
"We started with aero runs in the first couple of hours and had a few sensor issues which unfortunately made that programme a little shorter, but we still got some useful data from that.

- Cuky
- Moderator
Marca javlja da bi Honda trebala svih 9 tokena iskoristiti za Silverstone ili utrku nakon Silverstonea
http://www.marca.com/2015/05/13/motor/f ... 05950.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.marca.com/2015/05/13/motor/f ... 05950.html" onclick="window.open(this.href);return false;

- Cuky
- Moderator

McLaren surprises with another new livery; new title sponsor rumored to be active in the flow-viz business.
nikad kraja ovim šalama na račun McHonde

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Šta se opet qurčite tu provokatori. Kao da ste u boljoj poziciji. Jbt ferari se veseli drugom mjestu ko naslovu prvaka. Ovaj šminker arivabene je cmizdrio u bahreinu za kimija bolje od fetelja u maleziji. Rugaju se Mclarenu a sami završavaju utrke 2. ili 3. izuzev tog lucky punch-a u maleziji. Niste ništa bolji praktički
- F1NAC
- Moderator
Uh ta 0 na kontu vas pecka gadno. Bitno da tvoj sminkic Boullier prica kako je sve lijepo i da ce bit ok. Pa malo odgada za sutra pa za tjedan dana, pa mjesec dana , godinu itd. Ferrari si je zacrtao cilj te godine koji je realan i koji zasad ostvaruju. Vi ste napravili nis. To se nemoze usporedivatKing iCool je napisao/la:Šta se opet qurčite tu provokatori. Kao da ste u boljoj poziciji. Jbt ferari se veseli drugom mjestu ko naslovu prvaka. Ovaj šminker arivabene je cmizdrio u bahreinu za kimija bolje od fetelja u maleziji. Rugaju se Mclarenu a sami završavaju utrke 2. ili 3. izuzev tog lucky punch-a u maleziji. Niste ništa bolji praktički

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
King naj se peniti...još je dobro što bih ja njima radio da je obrnuta situacija...pročitaš provokacije tih sitnih provokatorčića i dostojanstveno pomisliš kako će osveta biti slatka i ignoriraš one filozofske misli poput "Najplemenitija osveta je oprostiti", "Osveta te izjednačava s neprijateljem, oproštaj te uzdiže" i ostale bljak plemenitosti - sjetiš se poznatog Mamićevog monologa upućenog jednom novinaru...
Osveta se uvijek servira hladna, najbolje ju je opisala M.J Zagorka: "Prava je osveta kad imaš protivnika čvrsto u šakama i danas, i sutra, i danju i noću, i svaki dan piješ kap po kap njegove krvi. kad gledaš kako mu kapaju suze iz očiju od muka, kad svakog dana zagledaš u njegove patnje. I on ti gleda u oči i svakog je časa svjestan kako mu se osvećuješ, kako ga gnječiš, ali mu ne zadaješ smrt, samo ga udaraš, a da mu ne zadaješ smrtni udarac. samo to znači osvetiti se."
Znači, čuvajte se dušmani...stići će vas naša ruka i u Italiji...kap po kap drugovi i gospodo, kap po kap...
Osveta se uvijek servira hladna, najbolje ju je opisala M.J Zagorka: "Prava je osveta kad imaš protivnika čvrsto u šakama i danas, i sutra, i danju i noću, i svaki dan piješ kap po kap njegove krvi. kad gledaš kako mu kapaju suze iz očiju od muka, kad svakog dana zagledaš u njegove patnje. I on ti gleda u oči i svakog je časa svjestan kako mu se osvećuješ, kako ga gnječiš, ali mu ne zadaješ smrt, samo ga udaraš, a da mu ne zadaješ smrtni udarac. samo to znači osvetiti se."
Znači, čuvajte se dušmani...stići će vas naša ruka i u Italiji...kap po kap drugovi i gospodo, kap po kap...

"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Pa ovo je formula za mučenje, a ne za osvetuToon je napisao/la:King naj se peniti...još je dobro što bih ja njima radio da je obrnuta situacija...pročitaš provokacije tih sitnih provokatorčića i dostojanstveno pomisliš kako će osveta biti slatka i ignoriraš one filozofske misli poput "Najplemenitija osveta je oprostiti", "Osveta te izjednačava s neprijateljem, oproštaj te uzdiže" i ostale bljak plemenitosti - sjetiš se poznatog Mamićevog monologa upućenog jednom novinaru...

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- F1NAC
- Moderator
- McLewis
- Veteran
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Je, evo baš Alonso priprema plug, Button će putem stat i uzet ćevape u onom Rascasse dućanu i nađu se u Casinu 10 krugap rije kraja
Zadnja izmjena: speedy56, dana/u 24 svi 2015, 15:01, ukupno mijenjano 1 put.

- Cuky
- Moderator
ako dođu...Fernandova Honda otišla na godišnji

- McLewis
- Veteran
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Uzimemo li u obzir gdje smo u australiji bili ovo je malo čudo. I ona jensonova izjava oz španjolske u vezi bodova isto pada u vodu. Šteta za ferdu
- Cuky
- Moderator
ovo je Monako, uz malo sreće i fenjeraši osvoje bodove (kao npr. Marussia prošle).