Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Dani
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Hamiltona
Re: Lewis Hamilton
Jel mercedes lud sa odugovlacenjem ili kaj? Pa ovo danas je najbolji pokazatelj koliko Hamilton znaci mercedesu kada imaju realnu konkurenciju.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Pitanje koliko ce mu naskodit taj mega krug iz Q2 vezano za duljinu stinta. Rosberg i Vettel nisu toliko pritiskali

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
- Navijam za: ferrari
Mislim da ne odugovlači Merc priču sa potpisivanjem ugovora nego Lewis jer se boji da će ih Ferrari stići pa da će Seb ponovno s njim brisati pod kao što smo već gledali. To još jednom pokazuje kolko nesiguran u sebe. Lako je sa Rozbijem po brisat ako mu Seb bude pritiskao guzove kroz sezonu onda ćemo vidit od kakvog je Lujo materijala.
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
[youtube]http://youtu.be/B16w3W38aWU[/youtube]peki je napisao/la:Mislim da ne odugovlači Merc priču sa potpisivanjem ugovora nego Lewis jer se boji da će ih Ferrari stići pa da će Seb ponovno s njim brisati pod kao što smo već gledali. To još jednom pokazuje kolko nesiguran u sebe. Lako je sa Rozbijem po brisat ako mu Seb bude pritiskao guzove kroz sezonu onda ćemo vidit od kakvog je Lujo materijala.
Trebam
Objavit jos koje brisanje poda vettela hamiltonom? Sada imaju podjednake aute, pa neka se pokazu...
McLaren u <3
-
Podjenake aute?
- vidc
- Veteran
još malo pa će bit da je ferrari ustvari dominantan bolid a ovu razliku pravi sam Hamilton 

- zonelsk
- Veteran
- Navijam za: FA
Pa ocito, Jucer je nico pokazal da su merc i ferrariji tu negdi...a hamilton ispred..

(sala naravno, moram ovo posebno napomenuti da nebi bilo...).

(sala naravno, moram ovo posebno napomenuti da nebi bilo...).
I like to race, not to do laps alone.
-
Samo da Seb uspije držat priljučak do letnje stanke, pa da vidimo kako se Lewis nosi sa pritiskom.
- McLewis
- Veteran
Vettel je sampeki je napisao/la:Podjenake aute?
Izjavio da se mogu borit za pobjedu.... Dokazao je da se mercedes moze pobjedit.. Pa eto onda neka brise pod hamiltonom...
McLaren u <3
- F1NAC
- Moderator
razumio bi to od nekog ko je jucer poceo pratit formulu al ti npr. Pa vidi samo sektro u Bahrainu di su zavoji tj 2. koliko gube u odnosu na Mercedes. Krivo citas tu izjavu, gledaj malo siru sliku. Imaju dobar bolid za temelje s kojim bi mogli zapaprit Mercedesu kasnije u sezoni, ali da imaju podjednake bolide bas i neMcLewis je napisao/la:Vettel je sampeki je napisao/la:Podjenake aute?
Izjavio da se mogu borit za pobjedu.... Dokazao je da se mercedes moze pobjedit.. Pa eto onda neka brise pod hamiltonom...

- McLewis
- Veteran
Pa cuj, u ovakvim vrucim uvjetima im mogu zapaprit, ovi su mozda brzi al ferrarlicbolje cuva gume... Svi su izjavili nakon malezije da nije samo taktika bila kljucna...F1NAC je napisao/la:razumio bi to od nekog ko je jucer poceo pratit formulu al ti npr. Pa vidi samo sektro u Bahrainu di su zavoji tj 2. koliko gube u odnosu na Mercedes. Krivo citas tu izjavu, gledaj malo siru sliku. Imaju dobar bolid za temelje s kojim bi mogli zapaprit Mercedesu kasnije u sezoni, ali da imaju podjednake bolide bas i neMcLewis je napisao/la:Vettel je sampeki je napisao/la:Podjenake aute?
McLaren u <3
- F1NAC
- Moderator
Pa nije samo taktika, vruci uvjeti su bolje pasali Ferrariju nego Mercu, zasto nije Hamilton onda presao Vettela u zadnjem stintu?McLewis je napisao/la:Pa cuj, u ovakvim vrucim uvjetima im mogu zapaprit, ovi su mozda brzi al ferrarlicbolje cuva gume... Svi su izjavili nakon malezije da nije samo taktika bila kljucna...F1NAC je napisao/la:razumio bi to od nekog ko je jucer poceo pratit formulu al ti npr. Pa vidi samo sektro u Bahrainu di su zavoji tj 2. koliko gube u odnosu na Mercedes. Krivo citas tu izjavu, gledaj malo siru sliku. Imaju dobar bolid za temelje s kojim bi mogli zapaprit Mercedesu kasnije u sezoni, ali da imaju podjednake bolide bas i neMcLewis je napisao/la: Izjavio da se mogu borit za pobjedu.... Dokazao je da se mercedes moze pobjedit.. Pa eto onda neka brise pod hamiltonom...

- McLewis
- Veteran
Pa kazem da u takvim uvijetima imaju podjednak auto... Od bahreina se ocekivalo slicno...F1NAC je napisao/la: Pa nije samo taktika, vruci uvjeti su bolje pasali Ferrariju nego Mercu, zasto nije Hamilton onda presao Vettela u zadnjem stintu?
McLaren u <3
- F1NAC
- Moderator
NOPE, u Bahrainu po noci temperatura staze ide oko 30 dok je u maleziji bila 60McLewis je napisao/la:Od bahreina se ocekivalo slicno...F1NAC je napisao/la: Pa nije samo taktika, vruci uvjeti su bolje pasali Ferrariju nego Mercu, zasto nije Hamilton onda presao Vettela u zadnjem stintu?

- McLewis
- Veteran
Staza nije 30 stupnjeva ovdje sigurno.....F1NAC je napisao/la:NOPE, u Bahrainu po noci temperatura staze ide oko 30 dok je u maleziji bila 60McLewis je napisao/la:Od bahreina se ocekivalo slicno...F1NAC je napisao/la: Pa nije samo taktika, vruci uvjeti su bolje pasali Ferrariju nego Mercu, zasto nije Hamilton onda presao Vettela u zadnjem stintu?
McLaren u <3
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
istina, nije, sad je 28, bila je 29McLewis je napisao/la: Staza nije 30 stupnjeva ovdje sigurno.....

- McLewis
- Veteran
Ruku na srce al kimi se bori s meckama... Reci sta hoces...speedy56 je napisao/la:istina, nije, sad je 28, bila je 29McLewis je napisao/la: Staza nije 30 stupnjeva ovdje sigurno.....
McLaren u <3
- F1NAC
- Moderator
na brzim gumama, jos su Mercedesi ispredMcLewis je napisao/la:Ruku na srce al kimi se bori s meckama... Reci sta hoces...speedy56 je napisao/la:istina, nije, sad je 28, bila je 29McLewis je napisao/la: Staza nije 30 stupnjeva ovdje sigurno.....

- speedy56
- Legenda
- McLewis
- Veteran
Gle kroz cijelu trku, i mercedes je jedno vrijeme bio na brzim gumama... Trka ima 57 krugova, i nakon 57 kimi nije bas prevec zaostao... Nisu dominantni u odnosu na ferrari, mogu im zapaprit ponekad...F1NAC je napisao/la: na brzim gumama, jos su Mercedesi ispred
McLaren u <3
- F1NAC
- Moderator
Mercedes ce sad dobit injekciju u smislu PU updatea, dok Ferrari ce morat cekat do Kanade tako da bit ce veci hendikep jos za Ferrari.Sasija ce bar bit bolja al pitanje koliko i jeli to dovoljno

- speedy56
- Legenda
Odlična prva petina sezone. SKupljao pobjede i dok su Ferrariji krali bodove već ima 27 bodova prednosti

- F1NAC
- Moderator
da sad u intervjuu je rekao da je uspio resetirati BBW tako da kasnije nije bilo problema( Pri kraju zavrsnog kruga)
Svi smo to znali al eto da se i od njega cuje
Svi smo to znali al eto da se i od njega cuje
Nice little #BBCF1 interview with VET & HAM. Ends on whether will ever be wearing the same team shirts. "Not any time soon," Hamilton says

- marcus
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Lewis Hamilton
Najbolji mogući rasplet jučer. Dva glavna konkurenta (trenutna) su podbacila.
Baš me zanima je li stvarno Kimi broj 2 u ekipi? Bolje nam odgovara da nije pa neka Vettel malo pazi i na crvenu boju, a ne samo na srebrnu.
Baš me zanima je li stvarno Kimi broj 2 u ekipi? Bolje nam odgovara da nije pa neka Vettel malo pazi i na crvenu boju, a ne samo na srebrnu.
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics: Even if you win, you’re still retarded.
- mrd
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Eto, rijeseno. Novi ugovor i povisica.
Lewis Hamilton finalises new Mercedes Formula 1 dealMartin Brundle @MBrundleF1
Beers are on @LewisHamilton , that'll be for all of us. New contract and a pay rise. He deserves it, you're worth what somebody will pay you