Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

Cuky je napisao/la:[ http://i59.tinypic.com/34nh79u.jpg ]
Alonsista hasta la muerte..
speedy56
Legenda
Legenda
Navijam za: FAlonso ALotterer

Post Postao/la speedy56 »

Nada umire zadnja, a ja se nadam da ćemo se i mi jednog dana smijati ;)
slika
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

kakve je sreće Fernando on će na kraju jedne sezone otići u mirovinu i McLaren će slijedeću sezonu izdominirati
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Baš je smiješno čitati komentare napaljenih tinejdžera koji svršavaju na porođajne muke honde. Međutim kada se napredak honde usporedi sa napretkom ferrarija prošle godine, tada se vidi koliko su u zabludi.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

Dani je napisao/la:Baš je smiješno čitati komentare napaljenih tinejdžera koji svršavaju na porođajne muke honde. Međutim kada se napredak honde usporedi sa napretkom ferrarija prošle godine, tada se vidi koliko su u zabludi.
sorry ali imali su godinu vise od njih i naravno imali su pogled na mercedesov PU i normalno da su mogli nesto proucit(nemoj sad molim te s onim forama nisu imali jednak PU i te gluposti jer imali su, i mogli su pratit neke parametre rada pogonske jedinice. Napravili su los posao tijekom ove zime( najavljivali su da su rijesli gličeve s Aubdhabija a ocito nisu) imaju problema sa nekim komadom na MGUh kojeg su promjenili i koji je opet zakazao. Napredak koji svi ocito vide osim mene u tome da oni mogu vrtit vise PU nego u Australiji a to rezultira pregrijavanjem i odustajanjem oba auta je dosta zanimljivo. Zahebali su i sad ce se tesko oporavit jer imaju samo jednu momcad. Uzalud usporedivanje s RB prosle sezone kad je renault imao jos 3 momcadi osim njih. mislim nemojte se uvrijedit al ono dizanje s hestegiranjem po twitteru fejsu i po bilo cime SIZEZERO$###!#"!#"!#"..

Sjecam se nekoliko ljudi koji su se "smijali" (pogotovo napaljeni mclarenovci) kako Ferrari unistava Alonsa, eto sad nakraju vi unistavate njega. NHF, Peace. (nadam se da ce se Honda ubrzo prestat sramotit tj da ce se popravit)
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Vidim da ne kužiš današnje motore baš. Imali su uvid u mercedesov motor ali ne i source code koji je važan za električni dio motora i prikupljanje energije kočenja te su sa time imali velikih problema. Ima za naći na netu samo se treba potruditi. Ne treba zaboraviti kako je ovo novi početak za hondu u f1 dok je ferrari imao konstantu i opet su bili napravili sranje od motora i kukali kao mala djeca te tražili rupe u pravilniku. Baš me zanima kad honda dovrši ovaj motor koliko ćeš se smijati jer od tebe samo i vidim takve nezrele komentare na račun honde i mclarena.

slika
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Dani je napisao/la:Vidim da ne kužiš današnje motore baš. Imali su uvid u mercedesov motor ali ne i source code koji je važan za električni dio motora i prikupljanje energije kočenja te su sa time imali velikih problema. Ima za naći na netu samo se treba potruditi. Ne treba zaboraviti kako je ovo novi početak za hondu u f1 dok je ferrari imao konstantu i opet su bili napravili sranje od motora i kukali kao mala djeca te tražili rupe u pravilniku. Baš me zanima kad honda dovrši ovaj motor koliko ćeš se smijati jer od tebe samo i vidim takve nezrele komentare na račun honde i mclarena.
Sreća pa imam tebe koji ces mi objasnit stvari koje mi nisu jasne. To je cisto izvlacenje. Sto onda je Williams kao dobio taj source code? Mercedes je naravno drukcije koristio ECU od ostali pogonjeni Mercedesa, Force india sigurno nije imala taj soruce code također ako cemo po toj logiki. To je samo glupa izlika samo kako nebi okrivili sebe sto su napravili losu sasiju. I sam boullier je rekao jednom da im brzi zavoji ne leze. Al eto vidim da volis si svog Dennisa i njegovu muljatorsku politiku pa se nema ni smisla kacit s tobom. Ferrari je napravio kantu ali je ispravio tu kantu. Vidit cemo dali ce Honda moc i sto je tu lose ako se nađe rupa u pravilniku, pa i da nisu je nasli i dalje su preskocili Williams na Mercedesu.

BTW kad se pravis sveznalica onda mi objasni terminologiju soruce codea i na koji nacin funkcionira? ma daj molim te
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Post Postao/la Chuck Norris »

Da je pehist je ali sada smijati se ovome i rugati je bezveze.covjek je otišao jer zeli naslov ova Vettelova pobjeda ne znači da je ostao da bi osvojio naslov , kao da alonso nije pobjedivao s ferrariem.Malo se skulirajte, pogotovo dojučerašnji mrzitelji vettela
...put u raj nije posut ružama...
mrd
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la mrd »

Bez obzira na sve, ja ne mogu da nadjem nacin da ih opravdam sto poslije toliko vremena nemaju motor koji radi. A i ova usporedjivanja mclarena i ferrarija ne stoje. Nagodinu da, sada nikako. Al ajde, ferrarijevci, vas je dan, veselite se :)
slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

F1NAC je napisao/la:
Dani je napisao/la:Vidim da ne kužiš današnje motore baš. Imali su uvid u mercedesov motor ali ne i source code koji je važan za električni dio motora i prikupljanje energije kočenja te su sa time imali velikih problema. Ima za naći na netu samo se treba potruditi. Ne treba zaboraviti kako je ovo novi početak za hondu u f1 dok je ferrari imao konstantu i opet su bili napravili sranje od motora i kukali kao mala djeca te tražili rupe u pravilniku. Baš me zanima kad honda dovrši ovaj motor koliko ćeš se smijati jer od tebe samo i vidim takve nezrele komentare na račun honde i mclarena.
Sreća pa imam tebe koji ces mi objasnit stvari koje mi nisu jasne. To je cisto izvlacenje. Sto onda je Williams kao dobio taj source code? Mercedes je naravno drukcije koristio ECU od ostali pogonjeni Mercedesa, Force india sigurno nije imala taj soruce code također ako cemo po toj logiki. To je samo glupa izlika samo kako nebi okrivili sebe sto su napravili losu sasiju. I sam boullier je rekao jednom da im brzi zavoji ne leze. Al eto vidim da volis si svog Dennisa i njegovu muljatorsku politiku pa se nema ni smisla kacit s tobom. Ferrari je napravio kantu ali je ispravio tu kantu. Vidit cemo dali ce Honda moc i sto je tu lose ako se nađe rupa u pravilniku, pa i da nisu je nasli i dalje su preskocili Williams na Mercedesu.

BTW kad se pravis sveznalica onda mi objasni terminologiju soruce codea i na koji nacin funkcionira? ma daj molim te
Opet krivo. ECU koriste svi timovi isti i to onaj koji proizvodi McLaren AT. Dobra ti je ova za Dennisa muljatora, a u potpisu ferrari, sinonim za pravednu raspodjelu novca u f1, kukanje oko motora, aerofinamike.... i ima toga još.

slika
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Dani je napisao/la:
F1NAC je napisao/la:

Opet krivo. ECU koriste svi timovi isti i to onaj koji proizvodi McLaren AT. Dobra ti je ova za Dennisa muljatora, a u potpisu ferrari, sinonim za pravednu raspodjelu novca u f1, kukanje oko motora, aerofinamike.... i ima toga još.
Pod drukcije koristio ECU sam mislio zapravo pametnije koristenje i mapiranje motora. A hebiga kukamo al bar napravimo onda posao kako spada(sad bar kad smo makli LDM i ekipu), u potpisu je tim za koji navijam, bitno da je McLaren olicenje dobrote, i da kozna kako bi sad pricao da je V8 dan danas sumnjam da bi postojao tim za kojeg vozi tvoj pulen. Tako da... toliko o kukanju. Imali smo slampavo vodstvo al bar smo to rijesili dok MCL i dalje ima Dennisa. Eto sretno vam bilo. Cheers
slika
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Finac ja neznam kako možeš reć da su Dennis i Montezemolo šlampavi ljudi, pa pod vodstvom tih dvojce su ta 2 tima napravili svoje najveće uspjehe do sada
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Kenny je napisao/la:Finac ja neznam kako možeš reć da su Dennis i Montezemolo šlampavi ljudi, pa pod vodstvom tih dvojce su ta 2 tima napravili svoje najveće uspjehe do sada
stoji al nakon Todta LDM nije bas povukao previse pametnih poteza u podrucju f1, dok van F1 napravio odlican posao. Neinvestiranje u tunel i simulator toliko dugo drzanje Domenicallija. dosta offtopica
slika
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

nije u pitanju nikakva sreća ili nesreća nego je stvar njegove odluke.
možda 2016. Mclaren bude najbolji i u tom slučaju odluka bi bila genijalna.vrijeme će pokazat
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Alonsa ne smatram niti malo ludim sta je otisao.... 5 sezona u ferrariju od toga samo 2010 u konkurentnom bolidu, a sve ostale slusa nagodinu ce boti bolje... Tako da je prestao vjerovati u "nagodinu" kao i ja mclarenu od ove godine hahahha
McLaren u <3
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

Fernando, hoćeš li se ikada vratiti, na pobjedničke staze, da ne čitamo ovako smiješne stvari?

http://www.gp1.hr/trulli-radije-bih-iza ... go-alonsa/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

pa što je tu točno čudno i smiješno? Tko god da je radio sa njime, od inžinjera do vozača, kaže da je težak za suradnju.

slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Da da,bas ko god..pih
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

pa da...Trulli, Massa, McLaren kad je otišao na kraju 2007, Ferrari...odakle god da ode (ili netko ode od tamo gdje je on) samo pričaju kako je Fernando fantastičan vozač, ali užasno teška osoba za suradnju

slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Sad si se vec drugacije izrazio...
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

A šta drugo očekivat, uvjek kada nije po njegovom samo cmizdri pred novinarima
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Bernardinac
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la Bernardinac »

Kenny je napisao/la:A šta drugo očekivat, uvjek kada nije po njegovom samo cmizdri pred novinarima
Pretjeruješ.
Daj malo preciziraj šta to znači "cmizdrenje pred novinarima"?
Jel to da sere kako ga neko zanemariva ili kako npr. njegov timski kolega ima veća prava?
Jel cmizdri možda da bolid nije dobar i da je ljut na momčad što to ne mogu poravit i osigurati mu pobjednički bolid?
Jel cmizdri kako se svijet urotio protiv njega?

De malo konkretno nađi neku (po tebi) cmizdrašku izjavu i predoči nam svima da vidimo šta to Alonso više cmizdri?
Možda izraz "cmizdrenje" ne znači isto u Baranji i u Hercegovini pa ja ne KONTAM? :roll:
Ozbiljno, stavi neku izjavu može bilo čiju od vozača kad po tebi "cmizdre" pa da imam referencu i da odem na baždarenje za skalu "CMIZDRAVAC".
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Post Postao/la Chuck Norris »

Kenny je napisao/la:A šta drugo očekivat, uvjek kada nije po njegovom samo cmizdri pred novinarima
Kao prvo pišeš gluposti
Kao drugo koji pravi šampion nije težek za suradnju!?Hoćeš reći da je Senna bio lak za suradnju!?
Nije svak kao Rosberg,ali baš zbog takvog stava Rosberg teško da će ikada biti prvak
...put u raj nije posut ružama...
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Bernardinac:
Na kraju 2006 je cmizdrio da mu Renault neće omogućit borbu za prvenstvo, jer odlazi u Mclaren i odnjet će im broj 1 u Mclarenu
2007 svi se u Mclarenu urotili protiv Alonsa, a u stvarnosti samo nije bio 1 vozač do Mađarske, a nakon te Mađarske vrhunski shebo Mclaren
Dolazak u Ferrari i naravno sve počinje fino i krasno kao u svakom timu da vozi najbolji, najbrži, najljepši.... bolid u svojoj karijeri, a nedugo nakon toga ih po medijima razapne, zar nije normalnije to sve sredit u timu za koji vozi, sigurno bi i ljudi u timu tako bili sretniji i motiviraniji nego kada ih pljuje po svim medijima

Chuck: Možda i jedu svi oni ustvari teški da se s njima radi, ali nisu svi kao alonso da kada daju interviju da pljuju po svom timu toliko kao Alonso, Naprimjer nesjećam se da je Schumacher ikako pričao išta loše o timu za koji vozi, Raikkonen, zna reć da mu bolid nevalja, ali ne na način kao i Alonso.

Barem se tako meni čini, ako mislite drugačije napišite
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Chuck Norris je napisao/la:Kao drugo koji pravi šampion nije težek za suradnju!?Hoćeš reći da je Senna bio lak za suradnju!?
Nije svak kao Rosberg,ali baš zbog takvog stava Rosberg teško da će ikada biti prvak

Jedno je biti prgav prema suparnicima na stazi ili pritiskati zajedno sa momčadi da bi se postigao bolji rezultat. Drugo je kenjati po momčadi čim se objavi da ju napuštaš ili ju sam potkopavati.

Ne sjećam se da se za Raikkonena, Hamiltona, Schumachera, Hakkinena, Hilla...pričalo da su teški za suradnju, a opet su ti isti vozači bili prava noćna mora za suparnike na stazi što svojom prgavosti i svojom "ili ja ili nijedan" vožnjom kada bi lovili ili branili prvo mjesto.

slika
Odgovori