Također, kako je najavljeno u videu...dodano malo boje na nosu, retrovizori obojani u žuto te veliki brojevi na bokovima kokpita

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Nadam se da ne, ako neko vec treba neka Ericssona maknu.dmarijon je napisao/la:Ho ho, sud presudio u korist Gieda van der Gardea. Sutra potvrda. Oće li to felipe izvisit?
VDG vozi!Sauber's appeal has been dismissed, so Giedo van der Garde has won his legal battle to race in Melbourne
Tko? Tim pred bankrotom?Kenny je napisao/la:Zar nebi mogli Van der gardea isplatit kao Ferrari Kimija?
Ekipa je bolid obojala po vozacu, banco do brasil.... U ovoj situaciji mi djeluje da je sauber na*ebao kako god okrenes, a onaj majmun van der garde nema niti superlicencu!!!dmarijon je napisao/la:Tko? Tim pred bankrotom?Kenny je napisao/la:Zar nebi mogli Van der gardea isplatit kao Ferrari Kimija?
Kakav god da je Sauber, ipak je to F1. Mislim da im sada ne preostaje ništa nego stisnut zube, ponos i neslaganje i "sjajno surađivat". Tim i vozač. Prevelik je ulog u igri.
Ali on sa ovime gubi lovu, a ne izvlači...on je taj koji bi trebao plaćati za to mjesto, a ne da Sauber njega plaća...ovo je valjda prvi puta da sam doživio da netko na sudu traži presudu da mora trošiti novceToon je napisao/la:Ma cilj mu je izvući lovu i "osvetiti" se timu koji ga je tako odhebo...