Hahha kolega @zonlesk pa i malo tele (mi u hercegovini za muško tele od milja kažemo voko, kada izađe iz štale da se druži sa ostalom stokom kaže muuu!!!!zonelsk je napisao/la:Bernardinac je napisao/la:Izgleda tako, međutim ne mora biti potpuno tačno!?Cuky je napisao/la:drugim riječima - u Melbourneu će voziti sa konfiguracijom PU koju nisu uopće isprobali na stazi
Ta izjava Yosuhisa-sana zvuči totalno nelogično, hazarderski, avanturistički i krajnje neozbiljno da jednostavno ne mogu povjerovati u to.
Odavno nisam pratio "čudnije" predsezonsko testiranje od ovog McLaren-Honde!
Ovu "izjavu-izvalu" Japanca možemo protumačiti kao: "imamo već sve spremno, provjereno, utegnuto do jaja, samo smo malo experimentirali sa nekim novim tehnologijama!?
To nismo uspjeli integrirati u PU do 2.3 i sad se vraćamo natrag na provjerenu konfiguraciju PU koja stiže iz Japana spremna za Australiju?
Recimo da imaju taj provjereni PU koji fercera bez problema ali šta je sa ostatkom paketa?
Mislim, izjava ovog Honda-San-a je kao da su oni već odvezli milijun Km i da su se na testiranja dovezli samo da mažu oči i da experimentiraju napredne tehnologije?
Svi timovi se trude odvesti što više kilometara a ovi sa svojim izjavama zvuče kao da to uopće nije bitno!?
Ko još dođe na utrku sa netestiranom PU?
Kažem da mi je sve oko njih jako čudno.
Prodromou složi "masterpiece" nabrzaka a Japanci koji su imali puno više vremena dođu praktički nespremni i sklapaju PU u garažama Jereza i Barcelone?
Jedino što fanovima McLaren-Honde i njihovih vozača pruža trunku nade je pretpostavka da se možda ponovi slučaj Red Bull od prošle godine, baš radi Peter Prodromou-a i nekog možebit "sistema" ili "pristupa" kojeg su razvili u RB-u, i koji se sad primjenjuje u ML-Hondi?
Možda taj "sistem i pristup" u RB uopće ne postoji nego je sve bilo splet slučajnosti a kasnije do sposobnosti inžinjera četverostrukih prvaka, ali ostaje ta poveznica RB-Prodromou da se špekulira i kao slamka spasa!?
Kad stoka zna komunicirati nekim "glasanjem" bio bi red i da na forumu postoji običaj i praksa?
Ne uspoređujem ja kolegu @zonleska sa vokom, ne daj Bože, samo navodim primjer iz carstva životinja kako i ta "niža" svorenja znaju komunicirati bez da znaju pisat ili se služiti tastaturom.
Vjerojatno će jednog dana telad, ovce i koze, kad otkriju smajliće tako komunicirati? Zašto puštati glasa kad se može sve smajlićima?
Pravila foruma imaju napisana i mislim da se ne može komunicirati simbolima i sl.?
Ima li ko da uređuje ovaj forum?