Sve! 100kn - moraš mi dati jako dobar koeficijent na ovo...McLewis je napisao/la: Ajmo oklade, koliko mrugova ce odvest u Australiji

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Sve! 100kn - moraš mi dati jako dobar koeficijent na ovo...McLewis je napisao/la: Ajmo oklade, koliko mrugova ce odvest u Australiji
Nijedan mrug neće odvestiMcLewis je napisao/la:Ajmo oklade, koliko mrugova ce odvest u AustralijiCuky je napisao/la:McLaren gotov za danas nakon samo 7 odvoženih krugova
http://www.f1fanatic.co.uk/2015/02/26/m ... even-laps/" onclick="window.open(this.href);return false;
Narucit ce kisuF1NAC je napisao/la:Bas me zanima kako ce taj size zero izdrzat maleziju
Da, samo je razlika da je 2014. svima bila nova godina, revolucija, sad je jedino Mclaren u toj pozicijiSlash je napisao/la:S obzirom kako je RB-u prošla zima 2014. i gdje su bili na kraju, mislim da usprkos svemu ima mjesta za optimizam (kad se uzme u obzir budžet uložen u cijelu operaciju).
i opet mi optimisti gledamo da su imali dosta vremena da naprave konkurentan motorspeedy56 je napisao/la: Da, samo je razlika da je 2014. svima bila nova godina, revolucija, sad je jedino Mclaren u toj poziciji
Produzen im je rok do 2.3Cuky je napisao/la:nekako sumnjam da imaju već spremnu konfiguraciju PU za Australiju, ali isprobavaju nešto drugo...s obzirom da do kraja ovog mjeseca moraju homologirati PU bilo bi poprilično neozbiljno homologirati varijantu koju nisu probali.
A to što bolid izgleda dobro u zavojima mogu objesiti mačku o rep jer bodovi se dobivaju na kraju utrke, a ne nakon 2 kruga u FP1. Imali su i 2005. bolid koji je izgledao dobro, koji je bio daleko najbrži...pa su završili iza Renaulta jer su bodove prosipali kao od šale
speedy56 je napisao/la: Da, samo je razlika da je 2014. svima bila nova godina, revolucija, sad je jedino Mclaren u toj poziciji
Pogotovo sa MP4/4 su pretjeraliMcLewis je napisao/la:Nisam ocekivao da ce razvalit, al brate nisam ocekivao da ni tri kruga nemogu sastavit...
U jednu ruku mi je malo i drago jer su se toliko busali i mclaren i honda!!! Arai je rekao da bi se moglo dogodit da nakon australije mnogi zele upravo njihov motor... A meni se cini da bi i mclaren mogao pozeljet da ga nemaju hahahah
Samo polako...Ja sam optimist,bit će problema u prvim utrkama al očekujem poslije da budu konkurentniMcLewis je napisao/la:Nisam ocekivao da ce razvalit, al brate nisam ocekivao da ni tri kruga nemogu sastavit...
U jednu ruku mi je malo i drago jer su se toliko busali i mclaren i honda!!! Arai je rekao da bi se moglo dogodit da nakon australije mnogi zele upravo njihov motor... A meni se cini da bi i mclaren mogao pozeljet da ga nemaju hahahah
To je ovaj tvoj baksuz izgledaChuck Norris je napisao/la:Samo polako...Ja sam optimist,bit će problema u prvim utrkama al očekujem poslije da budu konkurentniMcLewis je napisao/la:Nisam ocekivao da ce razvalit, al brate nisam ocekivao da ni tri kruga nemogu sastavit...
Nisam ni u Ferrariu odmahF1NAC je napisao/la:Cudno da ne sipas drvlje i kamenje kao kad je bio u Ferrariju