Strani nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Bundesligu/Premiership,Primeru/La Championat/ Seriu A osvaja

Bayern München
15
17%
Borussia Dortmund
2
2%
Schalke 04
0
Nema glasova.
Bayer Leverkusen
0
Nema glasova.
Wolfsburg
1
1%
Arsenal London
4
5%
Manchester United
4
5%
Manchester City
1
1%
Liverpool
5
6%
Chelsea
3
3%
Atlethic Bilbao
1
1%
Atletico Madrid
2
2%
Real Madrid
9
10%
Barcelona
6
7%
Sevilla
0
Nema glasova.
Monaco
2
2%
PSG
14
16%
Lille
0
Nema glasova.
Olympique de Lyon
0
Nema glasova.
Marseille
0
Nema glasova.
Montpellier
0
Nema glasova.
AC Milan
2
2%
Juventus
11
13%
Inter Milano
2
2%
SS Napoli
1
1%
AS Roma
2
2%

Ukupno glasova: 87

Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Re: Strani nogomet

Post Postao/la Scuderia »

Bas me zanima koliko su vodeci engleski klubovi dobili love od kladionicarske mafije da ispadnu iz FA cupa
slika
Toon
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Scuderia je napisao/la:Bas me zanima koliko su vodeci engleski klubovi dobili love od kladionicarske mafije da ispadnu iz FA cupa
:D pa nije valjda da je neki listić pao zbog FA cupa? Da bilo je pun k. iznenađenja ali to je itekako moguće u ovom natjecanju. Fantastično je gledati koliko su požrtvovni i kako se tijelima bacaju ovi iz "manjih" klubova u ovom natjecanju...evo vidi dva znalca kako su to dobro odigrali:
slika

slika
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Bolje rečeno: 2 srećkovića :D
Scuderia
Moderator
Moderator

@Toon
Malo too much iznenadjenja, slazes se?
slika
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Schumy.d je napisao/la:Bolje rečeno: 2 srećkovića :D
... :biggrin: - ovaj što je uložio dvije funte da - znam i ja tako nekad puknuti dvije kune ali normalno da se poslije smijem kolika sam budala...ovaj od sto je sigurno više takvih listića iskombinirao pa ako uđu uđu a mora da mu je još nešto ušlo...
Scuderia je napisao/la:@Toon
Malo too much iznenadjenja, slazes se?
Baš zato što j sve bilo puno iznenađenja vjerujem u poštenje – zamisli samo kolika bi to moć, sposobnost i organizacija morala biti da sve uspije namjestiti. Koliko ljudi (igrača i struke) bi moralo biti uključeno iz svakog kluba da se sve te utakmice namjeste – pa i na filmu bi to bilo gotovo nemoguće izvesti...normalno da ne ulazim u neku pojedinu utakmicu jer uvijek (nažalost) postoji mogućnost toga...prije mislim da legije stranaca u svim ovim klubovima jednostavno ne poštuju dovoljno najstarije natjecanje na svijetu i ne razumiju (ne žele razumjeti) svu njegovu važnost (tradicija, ponos...) - onako čisto plaćeničko igranje...gledao sam Chelseu i kasnije sažetke građana – fantastično je bilo gledati borbu Bradforda , energiju, ponos i koheziju sa navijačima za vrijeme i radost na licima nakon utakmice – doslovno svi za jednog jedan za sve...ta bacanja pred loptu i branjenje svim dopuštenim i nedopuštenim sredstvima za jedan cilj – stvarno fantastično nešto...to igranje na jednu utakmicu je uvijek donosilo puno ovakvih iznenađenja gotovo svake sezone – da rijetko se vidio ovoliko pomor favorita no ja mislim da je ovo bilo bez uplitanja kriminala (većina utakmica)...evo ti sažetak sa Chelsea – Bratford i ako su ovo uspjeli namjestiti onda im skidam kapu...ja sam uvijek oduševljen kada neki takvi klubovi pokažu ovim worldwide zvijezdama da nije u šoldima sve...

"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Sutra u 1 popodne na Bernabeuu će biti predstavljen Lucas Silva kojeg je Real kupio iz Cruzeira. Potpisao je ugovor do ljeta 2020.
http://www.realmadrid.com/en/news/2015/ ... ucas-silva" onclick="window.open(this.href);return false;
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Scuderia
Moderator
Moderator

@Toon

Nije neka umjetnost odigrati "slampavo" i tako izgubit.

Za 6 dana derbi. :D
Ocel se Geschichte ponovit od prije 6 godina ? :p
slika
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Scuderia je napisao/la:@Toon Nije neka umjetnost odigrati "slampavo" i tako izgubit.
Evo ispod su ti sva velika iznenađenja FA cupa koji je odigran prošla tri dana - koja to sila može sve namjestiti bez da se dozna?...ispada da su u stvari Liverpool i Manchester United još i dobro prošli jer nisu ispali (za sad) već imaju pravo na novu utakmicu...evo danas je Arsenal jedva išćupao pobjedu protiv Brightona mada je već od dvadesete vodio 2-0 a West Ham bio nadigran ali dao u 81 gol i pobjedio Bristol City
Liverpool 0 - 0 Bolton Wanderers
Southampton 2 - 3 Crystal Palace
Chelsea 2 - 4 Bradford City
Tottenham Hotspur 1 - 2 Leicester City
Sunderland 0 - 0 Fulham
Manchester City 0 - 2 Middlesbrough
Blackburn Rovers 3 - 1 Swansea City
Cambridge United 0 - 0 Manchester United
Schumy.d
Legenda
Legenda

Toon je napisao/la: ...eh da Schumy.d - čitao sam negdje da je i Real (i još neki klubovi) pod istragom kakvom je bila i Barcelona i da im prijete također sankcije...jel' to opravdano ili ne - ti si nekako zadužen za španjolsku ligu - ja za Englesku znam da su tim dosta uzdrmani Chelsea i građani (kod njih ima osnova da budu zabrinuti)...
Evo, pitao si... pa evo odgovora službenog od kluba:

"In view of the reports that have appeared in some sections of the media concerning the request for information that FIFA has carried out in recent months with different Spanish clubs in order to verify that the Regulations on the Status and Transfer of Players (RSTP, Ed. 2009) on the first registration and international transfer of foreign minors have been adhered to, Real Madrid would like to outline the following.

1. Real Madrid defends the protection and the correct and healthy development of minors via its strict adherence, without exceptions, to the Regulations on the Status and Transfer of Players, and is in complete agreement with such investigations being carried out to this end.

2. Real Madrid have responded diligently, supplying all the information required by the Committee within the established deadlines and in complete documentary detail. Both Real Madrid and the RFEF, through which the informative investigation is being processed, have been left totally satisfied with the information supplied and have verified the strict adherence to the registration regulations in absolutely every case.

3. For the purpose of clarifying to the full the contents of the informative investigation, this club would like to highlight that the information required by FIFA refers to 51 players, of which:

- 1 player appeared twice on the list.
- 10 players had Spanish nationality at the time they were registered, for which reason they are exempt, as the regulations in question deal exclusively with foreign players under 18.
- 6 players were 18 or over at the time of their registration, for which reason they are also excluded for the reasons outlined in the previous section and, in addition, because they had obtained the mandatory FIFA authorisation (ITC, International Transfer Certificate).
- 2 players under 18 were registered after the obtaining of the mandatory authorisation from the Sub-committee to FIFA's Players' Status Committee
- 2 players were registered prior to the RSTP Ed. 2009 coming into effect, without prejudice to the consideration that, being sons of an ex-Real Madrid first-team player, they fulfilled the exceptions subsequently contained in article 19.
- 23 players (24, if the player who appears in duplicate in the information request is taken into account) were registered in second or subsequent registrations as they came from other RFEF member clubs, for which reason they are also exempt as these were not international transfers or first registrations.
- 2 players have never belonged to Real Madrid as they were rejected by the club because it considered in its reasonable judgement that their registration contravened the provisions of article 19 of the RSTP, Ed. 2009. Real Madrid regrets and profoundly rejects that the identity of these minors was revealed today by any section of the media, with no responsibility attributable to the club concerning this.
- 1 is not recorded as being registered at the club, given that the Sub-committee rejected his registration and the case is pending a final resolution in the CAS. It should be underlined that whatever the final resolution, Real Madrid has complied conscientiously with the regulations, having requested this registration via the legal channels without the player having been registered for the time being.
- And, finally, 4 players under the age of 12 were registered via first registration in compliance with both the regulations of the RFEF and the regulations of FIFA, in accordance with the exceptions contained in article 19 of the RSTP, Ed. 2009.

4. Additionally, and for the purpose of clarification, Real Madrid communicates that it has passed on to FIFA all the Collaboration Agreements signed with amateur clubs, whose only aim is to avoid the abuse of its position of superiority over these clubs via the search for balanced agreements with absolute respect for the rights of the players, and fair and equitable compensation for the club that has trained the player, working as a mechanism of solidarity in recognition of this work. As FIFA are already aware, these agreements, 40 in total, have in no case been used to contravene any regulations.

5. All the above shows the extraordinary diligence that Real Madrid has maintained at all times in the transfer and registration of foreign minors, and the unfounded and purely speculative nature of certain reports published on the matter.
Scuderia
Moderator
Moderator

Ajmo C'helski i Lazio, kvota ukupna 4.6 na 100 eura daje solidnu cifricu za cuganje.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la:Ajmo C'helski i Lazio, kvota ukupna 4.6 na 100 eura daje solidnu cifricu za cuganje.
Ode 100 eura u papar... :(
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Ode 100 eura u papar... :(

Jbg, ne mozes svaki put dic. ;)
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Koliko je Bayern zaradio na kladionici?
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Gospodin. :klanjanje:

Ispada da igraju bolje bez Ronalda. :)
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

Schumy sta bi ono sa Baleom?oteo loptu Jamesu da bi dao gol...i promasio..lol...

Vratio se Sturridge i odma zabio i vec se sprdaju sa Balonjom,Ibe me odusevio...imamo napad ekstra ;-)
balotelli...12 games..0 goals
sturridge...12 minutes...1 goal
Alonsista hasta la muerte..
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Alonso-champ je napisao/la:Schumy sta bi ono sa Baleom?oteo loptu Jamesu da bi dao gol...i promasio..lol...
budala...i zaslužio je u ovoj utakmici to što su ga izviždali...konstantno se gurao u prvi plan, u situacijama kad je bilo boljih riješenja išao je solirati, promašio 2 čiste prilike...a već i od prije nije baš miljenik Bernabeua baš zbog sličnih stvari.

slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Alonso-champ je napisao/la:Schumy sta bi ono sa Baleom?oteo loptu Jamesu da bi dao gol...i promasio..lol...

Vratio se Sturridge i odma zabio i vec se sprdaju sa Balonjom,Ibe me odusevio...imamo napad ekstra ;-)
Kakav Ibe?

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Nažalost, to mu je postala navika. Znao mi je dobro paru dignuti u zadnjih 4-5 utakmica svojim sebičnim ponašanjem. Da ne govorim da su utakmice protiv Valencie i Atletica izgubljene prvenstveno zbog njegovog ega.
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Dani je napisao/la:

Kakav Ibe?
Kako mislis kakav Ibe?
Jesil gledao tekmu Dani?
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Ne. samo zadnjih par minuta sam stigao.

slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran

E pa Ibe je usao pred kraj i odma upao u dvije sanse i par dobrih dodavanja..meni je bio ekstra..bice od njega igraca.
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

E sada nemam bolje teme da stavim ovo pa ću ovdje... na linku ispod možete usporediti sebe i nekog nogometaša ili trenera sa zaradom...unaprijed upozoravam da ne padate u depresije kad vidite rezultate...dovoljno je staviti vaša prosječna godišnja primanja (bez poreza) i usporediti se sa nekim kojim želite....
LINK

Eto meni treba samo 537 godina da zaradim godišnju plaču specijalnog na klupi Chelsea a njemu treba 19 minuta da zaradi moju tjednu...
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

usporedih se sa CR-om i dobih ovo :D
If you had started in the year 7944 BC you'd almost be finished.

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Cuky je napisao/la:usporedih se sa CR-om i dobih ovo :D
If you had started in the year 7944 BC you'd almost be finished.
Opa! Ima se... :D
Scuderia
Moderator
Moderator

Toon je napisao/la:E sada nemam bolje teme da stavim ovo pa ću ovdje... na linku ispod možete usporediti sebe i nekog nogometaša ili trenera sa zaradom...unaprijed upozoravam da ne padate u depresije kad vidite rezultate...dovoljno je staviti vaša prosječna godišnja primanja (bez poreza) i usporediti se sa nekim kojim želite....
LINK

Eto meni treba samo 537 godina da zaradim godišnju plaču specijalnog na klupi Chelsea a njemu treba 19 minuta da zaradi moju tjednu...
On your current salary, it would take you 699 years to earn Pep Guardiola's annual wage.
Pep Guardiola earns €18,500,000 per year. It would take him 14 minutes to earn your weekly salary.
Svijet je otisao svejedno u k.
slika
Odgovori