Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Toon
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: mclaren

Re: Formula 1 team - McLaren

Post Postao/la Toon »

F1NAC je napisao/la:Alonso button potvrdeno
...yep...ja osobno razočaran čisto jer više preferiram KM...no poštujem odluku - sve je na Alonsu - ni JB ni KM nisu njegov rang (niti blizu) i mogu mu biti samo dobri vodonoše...vjerojatno je presudio "pritisak" javnosti na otoku koji su svi redom "navijali" za ovu opciju...dobro u svemu ovome je jedino to što KM nije pušten već ostaje u momčadi - no svakako je ovo degradiranje u poziciju rezerve dosta loše za njega osobno jer, nažalost, to u današnjem F1 znači hlađenje jaja a ne vožnja i razvoj bolida...hah, sad samo konkurentan bolid i povratak na mjesto koje nam prirodno i pripada (VRH - za svakog onog tko je želio baciti opasku na ovo!!!!!!)
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Ja mislim osobno da su dobru odluku donjeli! Dva iskusna da razvijaju, a kevina bi valjalo ubacit u gp2 sa vandoorneom ;)
McLaren u <3
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

Vozac vam ima sliku u Ferrarijevom bolidu ajoj ajoj
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
speedy56
Legenda
Legenda
Navijam za: FAlonso ALotterer

Post Postao/la speedy56 »

https://www.youtube.com/watch?v=0jP42Rq ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Ja sam se nado da će ipak vozit Magnussen ipak je pokazo da je dobar, a Button je na zalasku karijere tako da s njim nema neke budućnosti, dobar je kao vozač, ali nije ništa posebno, ipak je cjela karijera pred njim, nadam se da neće ko stari završit sa F1
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
ivancina
Početnik
Početnik
Navijam za: McLaren

Post Postao/la ivancina »

http://www1.skysports.com/f1/#link" onclick="window.open(this.href);return false;
tofa

Post Postao/la tofa »

Button navodno potpisao na 2 godine sada će kevin kao što je kolega toon napisao laditi cojones
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Dvolicni Dennis sad malo okrivljava i Hamiltona za 2007. Cudno. Onda je izjavio u Kini da se trkaju protiv Alonsa. Da je Alonso glavni krivac. Sad je opet dobio Alonsa i sad se sve promjenilo u vidu 2007. Koji papan.
Dennis added that he believes Hamilton was a key player in the problems at McLaren escalating in 2007, rather than Alonso being solely to blame.

"To go back to that period, you look at this young guy, understandably perceived by many people as the chosen one," he said.

"But [he was] also someone who had immaturity, and really, who struck the first blow?

"I would say Lewis had his role to play in starting this process which escalated
Btw. Mp4-30 je prosao crash test po Boullieru.
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Baš me zanima reakcija Hamiltona. Izgleda da ga frustrira kaj je Lewis otišao iz obećane zemlje i osvojio naslov sa ekipom koja je tada u trenutku prelaska bila srednja žalost.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Ma i to ali i ocito se poduzimaju svakakve mjere samo da se dođe do naslova. Ona slika je tako "fake" di se grle dennis i alonso.
slika
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

a gledaj, moralo se nekako naglasit da je 2007. prošlost i da je sad sve ok između njih.
negooo,Alonso vs. Button?
sudeći prema Alonsovim dosadašnjim rezultatima, 2015. će bit teeeška godina za Buttona...
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

F1NAC je napisao/la:Ma i to ali i ocito se poduzimaju svakakve mjere samo da se dođe do naslova. Ona slika je tako "fake" di se grle dennis i alonso.
...ma nije, pojma nemaš...samo si jako ljubomoran na vječitu ljubav ovog para...u svakoj ljubavi mora postojati i faza svađe...i mislim da je vrijeme da promjeniš ono svoje Navijam za: Scuderia Ferrari [ALO] u Scuderia Ferrari [VET] - jednom kad pronađeš ljubav svog života shvatiti ćeš da su razmirice sasvim normalna pojava :) - i da je sex najbolji nakon dobre svađe - a ova je potrajala jako dugo pa možeš zamisliti kako će se sada kreveti lomiti...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

McLaren @McLarenF1 · 15h 15 hours ago
Good news: the McLaren-Honda MP4-30 has passed all its @FIA chassis crash tests.
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Toon je napisao/la:
F1NAC je napisao/la:Ma i to ali i ocito se poduzimaju svakakve mjere samo da se dođe do naslova. Ona slika je tako "fake" di se grle dennis i alonso.
...ma nije, pojma nemaš...samo si jako ljubomoran na vječitu ljubav ovog para...u svakoj ljubavi mora postojati i faza svađe...i mislim da je vrijeme da promjeniš ono svoje Navijam za: Scuderia Ferrari [ALO] u Scuderia Ferrari [VET] - jednom kad pronađeš ljubav svog života shvatiti ćeš da su razmirice sasvim normalna pojava :) - i da je sex najbolji nakon dobre svađe - a ova je potrajala jako dugo pa možeš zamisliti kako će se sada kreveti lomiti...
Svaka cast ako je uspio zaboravit 100milijuna dolara.
slika
zizi
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la zizi »

F1NAC je napisao/la:
Toon je napisao/la:
Svaka cast ako je uspio zaboravit 100milijuna dolara.

ma što je 100milja među prijateljima :D

kikiriki
"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH

You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
ivancina
Početnik
Početnik

Post Postao/la ivancina »

Honda motorsport boss Yasuhisa Arai is confident McLaren Honda will be able to challenge at the very front of the grid from the first race in Australia.

"The new regulation package is very very complex," Arai said. "In Abu Dhabi we did a test and got many data and in that we were already one team as McLaren Honda. I have a strong confidence with our partnership we will win next year in Melbourne and start a new era."

ovaj japanac ne zna za skromnost
speedy56
Legenda
Legenda
Navijam za: FAlonso ALotterer

Post Postao/la speedy56 »

Da, a dok su kosooki dobili krila, Dennisa brine pouzdanost
slika
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

huh... opasno zvuče japanci. čak bih rekao i poprilično podcjenjivački naspram mercedesa... najavljivat pobjedu na prvoj utrci sezone je vrlo hrabro,pogotovo iz njihove perspektive.
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

I dennis je rekao da ce u 2014 pobjedit :P
McLaren u <3
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Ma nije ništa neobično u ovom optimizmu i nabijanju vlastitih ega....eto i ja tako svaki puta svih proteklih godina negdje u ovo doba, prepun optimizma i novog mladenačkog eliksira, sa velikim očekivanjima kročim u godine nove i onda negdje u trećem mjesecu počinjem dobijati šamare ali stojički ih podnosim iz mjeseca u mjesec a negdje u sedmom ili osmom ipak iznova tresnem glavom o pod...ako me pamćenje ne vara jedino tamo negdje 2007 i 2008 nisam baš padao već uspješno eskivirao sve podmukle udarce...i obično se tada sjetim kraja osamdesetih i početka devedestih i '98...eh mladosti...
....uglavnom da ne davim više nije to bahato, nije to podcjenjivački niti hrabro...to tako jednostavno jeste...svi su uvjereni da slažu onu pravu kombinaciju...
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

svi...osim ferrarija...
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

vidc je napisao/la:svi...osim ferrarija...
...ma lažeš razbojniče :) ...sigurno se i oni (i navijači i ekipa) nadaju nekom "čudu" ili revolucionarnom otkriću kojim će sve ostale nokautirati...milom ili silom....
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

potajno, da :D
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Toon je napisao/la:Ma nije ništa neobično u ovom optimizmu i nabijanju vlastitih ega....eto i ja tako svaki puta svih proteklih godina negdje u ovo doba, prepun optimizma i novog mladenačkog eliksira, sa velikim očekivanjima kročim u godine nove i onda negdje u trećem mjesecu počinjem dobijati šamare ali stojički ih podnosim iz mjeseca u mjesec a negdje u sedmom ili osmom ipak iznova tresnem glavom o pod...ako me pamćenje ne vara jedino tamo negdje 2007 i 2008 nisam baš padao već uspješno eskivirao sve podmukle udarce...i obično se tada sjetim kraja osamdesetih i početka devedestih i '98...eh mladosti...
....uglavnom da ne davim više nije to bahato, nije to podcjenjivački niti hrabro...to tako jednostavno jeste...svi su uvjereni da slažu onu pravu kombinaciju...

Uf 2007 mora da si zesce lupi u pod
slika
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

F1NAC je napisao/la:Uf 2007 mora da si zesce lupi u pod
:D
Ma ne, to mi je jedna draga sezona...uvijek sam nekako volio vozače sa Skandinavskog poluotoka. Te godine su plačipicke i tužibabe došle na svoje...sigurno se sječaš onog podmetanja od strane jedne momčadi te neviđene hajke na nevinog čovjeka od strane jednog naciperverznjaka i jedne momčadi koja ne zaslužuje ni ime da joj se spomene...začudo te iste godine i samo proglašenje prvaka je bilo nešto odgođeno jer se Mcl žalio na neke bolide i njihovu legalnost no na opće iznenađenje i konsternaciju to nije prošlo...bila je to neravnopravna epska borba mračnih sila zla i ponosne nevine momčadi koja je stvarni pobjednik (shvatiti ćeš jednog dana, znam da tebi treba malo duže)
Da ti dočaram i slikom možda si "vizualan tip":
slika
...e tako ti je to izgledalo...no okrenimo se mi budućnosti...prošlost ne možete promijeniti no možete naučiti iz svojih grešaka a na meni je da vam oprostim grijehe iz prošlosti (kako i priliči velikom čovjeku, dobrotvoru i humanitarcu)
Odgovori