Baš ga je i mogao uzeti.Alonso-champ je napisao/la:Dobra Schumynisam tu vidio dosad...lol

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Baš ga je i mogao uzeti.Alonso-champ je napisao/la:Dobra Schumynisam tu vidio dosad...lol
...6 u nizu (pet u prvenstvu + kup) - samo još malo i stati ćemo - imamo dosta ozlijeđenih igrača (neki jako bitni) tako da ćemo tempo 12 mjeseca slabo i teško moći pratiti - a ako kojim čudom i nastavimo sa žetvom bodova gazda prodaje sigurno par igrača jer ćemo opstanak osigurati...malo sam sarkastičan no od ovog našeg drugo ni ne očekujem...ali da je trenutno lijepo biti navijač ovog kluba - uh, lijepo je...Alonso-champ je napisao/la:Toon..do kad vi mislite pobjedjivat??sto je previse je previse
S obzirom da je oderao Wengerov Arsenal, mislim da nebi bilo problema s tim. Odličan trener. Malo divljak za moj ukus, ali odličan!Dani je napisao/la:Pa definitivno zanimljiv izbor. Samo pitanje je koliko bi se taj njegov stil mogao primjeniti na premiership.
E sad bi vi...Alonso-champ je napisao/la:Klopp sa Reusom,u paketu
Ja bih ga doveo sutra u Real, ali realno mu ne vidim mjesto u momčadi. Previše igrača takvog tipa ima Real. Nije im baš nužno potreban.Alonso-champ je napisao/la:Zasto ne druze,bas bi nam sjeo...ili ste vi naumili nesto
Seik ce ova zadnja dva kola biti na aparatima.City mora dobiti Bavarce ili se nadati da ogled u Moskvi završi bez pobjednika kako bi 'preživio' do zadnjeg kola
Ma mi smo budale kojima bi šamar dobro sjeo. Baš čitam kako Balloteli ima istetovirano "Ja sam božja kazna. Da niste počinili velike grijehe Bog ne bi na vas poslao kaznu poput mene." E pa neka znaš da nam je Bog poslao kaznu poput tebe.Alonso-champ je napisao/la:Zasto ne druze,bas bi nam sjeo...ili ste vi naumili nesto
Ljudi kažu da je Balotelli bio najgore pojačanje kluba. Lovren je najgori! Uzaludno bačenih 20 milijuna funti’
‘Dejan Lovren bi mogao glumiti crnu rupu u filmu Interstellar’
‘Pored Dejana Lovrena i Titus Bramble izgleda dobro’
‘Prodaš Aggera da bi doveo Lovrena, kakva sramota’
‘Lovren je odlično pojačanje, ali za sve druge klubove koji igraju protiv Liverpoola’
‘Što Titanic i Lovren imaju zajedničko? Oboje nisu trebali napustiti Southampton’
‘Lovren je poklon koji ne prestaje poklanjati’
Liverpool fans plan a protest against ticket prices on 3. december
many of them returning tickets etc..