...a ne nedmarijon je napisao/la:priča se po kuloarima da su ukrali nacrte od Neweya ...

inače Scarb tvrdi da je ovo umotvorina Petera Promodroua -

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
...a ne nedmarijon je napisao/la:priča se po kuloarima da su ukrali nacrte od Neweya ...
...sry ja sam onda krivo iščitao ono što piše između redaka, skrivenu podmuklu poruku sitne ferrarijeve duše...ali nikako mi ne možeš tvrditi da nisi frustriran - kakav si ti to navijač Ferrarija ako nisi isfrustriran - loš bolid, bolja budućnost se ne nazire, odlazi vam vozač i još se sprdaju s vama navijačima (mjenjaju ime "inside u scuderia" jer je to najveći "trn u oku") - pa i ja sam frustriran što ste vi frustrirani!Cuky je napisao/la:pa logično da ako isti čovjek radi na nečem da će dobre stvari biti zadržane i pomalo modificirane da funkcioniraju u drugom okruženju...nikakve frustracije, ja sam postavio slike u namjeri da pokažem da tvrdnja da je Promodrou radio na tom krilu vjerojatno istinita.
ma ne...nego je McLaren jedini konkurent (uz Williams, al ovdje ne pričamo o njima) koje priznajem...RB, Merc...dođu, odu...kog briga za njih...a dok god si ispred najvećeg rivala bar imaš razloga za malo minimalno veseljedmarijon je napisao/la:Tako je. To je pravo hrvatsko (ili ferrarističko?) razmišljanje: nije mi loše sve dok je susjedu gore
...dobra, dobra...ali i sam znaš da to nije tako...no ja se barem nadam da će moje frustacije uskoro prestati...Cuky je napisao/la:nemam se šta frustrirat, McLaren je još uvijek iza
...ajme meni koja zaostala seljačina...pa jes'l ti ćuja za 3D printer neandertalcu? To ti je jedan strojček koji ti svašta može napraviti po uzorku (a što je uzorak pronađi u riječniku)...gos'n PP je jenega stavi u djep kad je iša ća (krilce a ne printer) i sad ih samo "šlihtamo" (ovo isto u riječniku pod slovo Š)...F1NAC je napisao/la:Di ste kupili tu kopirku koja kopira tako dobro krila?![]()
...ma dobro sad, sigurno je imao velikog udjela, no to ne umanjuje "genijalnost" Neweya i njegovog proizvoda...speedy56 je napisao/la:Mislim da ovo malo mijenja raspodjelu zasluga za uspjeh Red Bulla
Ne vjerujem da bi PP došao i samo tako kopirao Neweyev proizvod
po čigovo ti govoris?Toon je napisao/la: ...ajme meni koja zaostala seljačina...pa jes'l ti ćuja za 3D printer neandertalcu? To ti je jedan strojček koji ti svašta može napraviti po uzorku (a što je uzorak pronađi u riječniku)...gos'n PP je jenega stavi u djep kad je iša ća (krilce a ne printer) i sad ih samo "šlihtamo" (ovo isto u riječniku pod slovo Š)...
Ferrari je ispred zahvaljujuci Alonsu, a on sad ode u McLarenCuky je napisao/la:nemam se šta frustrirat, McLaren je još uvijek iza
...vidiš kako si neuk...poput Mesije spajam sve bogate jezične različitosti cijele lijepe naše domovine u jedan post za razliku od tebe koji ne vidiš dalje od tog svog lokalpatriotizma - ah, znam da mi je uzalud no pokušavam ti proširiti vidike...F1NAC je napisao/la: po čigovo ti govoris?znan da ca je 3d printer nebis reka a
btw pise se rječnik faca s placa(gradski mladić nema ča)
A Vettel u Mercedes napraviti Schumachera (potpuno njemačka postava)F1NAC je napisao/la:bas sad malo surfam i razmisljam. McLaren odbija objaviti parove za sljedecu sezonu. Hamilton jos nema ugovor novi u Mercedesu a Ron je rekao da ce ovaj vikend ovisiti o vozackoj postavi(u tom stilu nesto). Sad jedna divlja masta. Hamiltonu popuši bolid, poludi i odluči se vratit u McLaren skupa s Alonsom, a McLaren baca Buttona i Magnussena. Ako se poklopi Hondin PU ovo bi bilo Senna Prost 21. stoljeća. I naravno u 2015 Ron opet shebe Alonsa i vrati se u Ferrari
F1NAC je napisao/la:bas sad malo surfam i razmisljam. McLaren odbija objaviti parove za sljedecu sezonu. Hamilton jos nema ugovor novi u Mercedesu a Ron je rekao da ce ovaj vikend ovisiti o vozackoj postavi(u tom stilu nesto). Sad jedna divlja masta. Hamiltonu popuši bolid, poludi i odluči se vratit u McLaren skupa s Alonsom, a McLaren baca Buttona i Magnussena. Ako se poklopi Hondin PU ovo bi bilo Senna Prost 21. stoljeća. I naravno u 2015 Ron opet shebe Alonsa i vrati se u Ferrari