MotorsportFerrari, on 07 Nov 2014 - 18:21, said:
Ferrari confirmed that Fernando's engine had a great amount of km on it and had passed its lifetime. So no problem. For tomorrow they will fit the unit they used in Austin and for Abu-Dhabe they have a bit fresher unit.
Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferari
Re: Fernando Alonso
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Zar nije motor iz austina onaj iz monze? Nadam se da nece grunut u ovom ambijent vlaznom

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
@Cuky
nema tu nikakvih nagađanja, Alonso sledeće godine neće voziti za Ferrari.
nema tu nikakvih nagađanja, Alonso sledeće godine neće voziti za Ferrari.
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Gledam sad snimku FP2 i onog Alonsovog požara
Dal oni crveni "F" znakovi na ogradi označavaju "fire extinguisher"? Na bolidima ga "E" označava, pa bi bilo logično da je tako i oko staze
Stao je točno kod tog znaka, izašao van i odmah uzeo pož. aparat (a nije bilo suca koji bi mu ga dodao).
Vjerojatno je i iskustvo tu odigralo ulogu
Dal oni crveni "F" znakovi na ogradi označavaju "fire extinguisher"? Na bolidima ga "E" označava, pa bi bilo logično da je tako i oko staze
Stao je točno kod tog znaka, izašao van i odmah uzeo pož. aparat (a nije bilo suca koji bi mu ga dodao).
Vjerojatno je i iskustvo tu odigralo ulogu

- Cuky
- Moderator
ako se ne varam F pored staze označava "Fireman" ili "Fire Marshal" kako tko već označi ljude koji se brinu za gašenje požara na bolidima. Na tim mjestima su uvijek protupožarni aparati, pa čak i ako se slučajno sudac koji je na tom mjestu trenutno otišao olakšati npr.
na bolidu E označava "Emergency Cut-Off" gumb koji prekida strujne krugove u bolidu kako bi se izbjeglo da prilikom rukovanja bolidom netko nebi doživio strujni udar ili da nebi došlo do kratkog spoja prilikom pomicanja bolida pa da iskra zapali gorivo u moguće oštećenom spremniku. Taj gumb nema veze sa ERS-om jer je ERS (koji služi za pogon) odvojen od strujnih krugova koji napajaju elektroniku, radio, volan i sl.
na bolidu E označava "Emergency Cut-Off" gumb koji prekida strujne krugove u bolidu kako bi se izbjeglo da prilikom rukovanja bolidom netko nebi doživio strujni udar ili da nebi došlo do kratkog spoja prilikom pomicanja bolida pa da iskra zapali gorivo u moguće oštećenom spremniku. Taj gumb nema veze sa ERS-om jer je ERS (koji služi za pogon) odvojen od strujnih krugova koji napajaju elektroniku, radio, volan i sl.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- speedy56
- Legenda
- F1NAC
- Moderator
ponovni problemi. Motor nije davao punu snagu. Dali će mjenjat motor? bolje sad nego Abu Dhabi

- speedy56
- Legenda
- zonelsk
- Veteran
- Navijam za: FA
- F1NAC
- Moderator
mozda je neki delay. vidis da je odvozio sekundu sporije sad vrijeme od prvog

- zonelsk
- Veteran
bil je ljut kaj su ga poslali sa praznom baterijom na stazu..
i onda je ted rekel da se kasnije javil na radiju i rekel da su na punjene i da je ok..(pretp da je nappunil kroz krug/dva)
i onda je ted rekel da se kasnije javil na radiju i rekel da su na punjene i da je ok..(pretp da je nappunil kroz krug/dva)
I like to race, not to do laps alone.
- speedy56
- Legenda
Ja mislim da je "old bucket"/stara kanta mislio da je motor prdnuo, jer je u kritičnoj situaciji s motorima

- zonelsk
- Veteran
sad je sena objasnil da su bile bat, i onda mu je jos i lotus krug unistil..
I like to race, not to do laps alone.
- speedy56
- Legenda
Ma kužim, ali bile su dvije radio poruke (druga se čula na F1 appu). Tek su u drugoj rekli za baterije, gore sam govorio o onoj AJAJAJAJ, ta je vjerojatno bila simultano s onim mahanjem u kokpitu 
eto
http://www.mobypicture.com/user/piusgas ... w/17527782" onclick="window.open(this.href);return false;

eto
http://www.mobypicture.com/user/piusgas ... w/17527782" onclick="window.open(this.href);return false;

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
#Rivola could follow #Alonso at #Mclaren to replace #Sam Michael
Alonsista hasta la muerte..
- F1NAC
- Moderator
Ukoliko bude suho bit ce sitting duck na ravnom.
EDIT:
EDIT:
Sunday morning gossip: Alonso's McLaren deal set to be the largest in F1 history

- Cuky
- Moderator
evo i linka na članak
http://www1.skysports.com/f1/report/241 ... tory-of-f1" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www1.skysports.com/f1/report/241 ... tory-of-f1" onclick="window.open(this.href);return false;
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

-
- Legenda
Dobro su komentatori primjetili. Alonso različita strategija, brži od Kimia, i ne čuje se "propusti ga". Može značiti samo jedno. Alonso 100% odlazi.
Samo neka se trkaju.
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
uvijek sam bio jako pesimističan po ovom pitanju...no mišljenja sam da je vrijeme da postavimo ovu sliku:

"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Ja sam još uvijek pesimističan, po tom pitanju, ali ipak se nadam, da se vraća u McL, i da ide uzeti, ono što mu pripada iz 2007., 2008. i 2009.-e. Ne bi McLaren bio na ovako niskim granama, da čika Ron nije htio, još više love, promoviranjem početnika Lewisa, kontra prvaka Fernanda. Neka se sudbina ispuni. Fernando, ideš po još naslova,.....Toon je napisao/la:uvijek sam bio jako pesimističan po ovom pitanju...no mišljenja sam da je vrijeme da postavimo ovu sliku:
[ http://www.freesouljah.com/leaving_the_ ... e_home.gif ]

Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Da pogotovo 2009. bi bio prvak. Dobrim djelom je sam kriv za takvo stanje u mclarenu. Da je pametnije odigrao mogao je voziti sve ove godine za mclaren. Njih dvoje bi bili ubitacna kombinacija. Kubi a bi vjerojatno zavrsio u ferrariju.... Uh previse razmisljam.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
..bio sam oprezan po tom pitanju no previše je svega (twitter i dobro upućeni novinari sa otoka) da bi ovo bilo samo naklapanje...po meni je ovo gotova stvar i samo je pitanje tko će mu biti momčadski - ne znam da li će se Alonsa nešto pitati po tome (ne mislim onako bahato da on određuje - da mi se ne bi neki odmah našli pričati o razmaženoj drskoj zvijezdi)...ugovori su vjerojatno rekordni no s obzirom o kome je rijeć ništa neočekivano...samo da mu daju konkurentan bolid a ostalo je na njemu...pospani gad je napisao/la:Ja sam još uvijek pesimističan, po tom pitanju, ali ipak se nadam, da se vraća u McL, i da ide uzeti, ono što mu pripada iz 2007., 2008. i 2009.-e. Ne bi McLaren bio na ovako niskim granama, da čika Ron nije htio, još više love, promoviranjem početnika Lewisa, kontra prvaka Fernanda. Neka se sudbina ispuni. Fernando, ideš po još naslova,.....
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
AUTOSPORT @autosport
#F1 Alonso/McLaren deal is done, but team still undecided on his team-mate, reports @NobleF1 - http://bit.ly/1wKaKDI" onclick="window.open(this.href);return false;
- F1NAC
- Moderator
Ipak je pojeo govno. Valjda ce ga Ron bolje postovat. Steta. On mi je jedan od najdrazih u Ferrariju bio. Ceka nas jos daljnja susa

- KimiF@n
- Navijam za: Kimi Raikkonen
- Kontakt:
Meni je , kao navijaču Ferrarija, nekako drago što odlazi i još dolazi Vettel iako mislim da je Alonso najbolji vozač na gridu. Ne zato što ga ne volim nego jednostavno Ferrari je po svim događanjima u posljednje vrijeme u velikoj rekonstrukciji te započinju novi ciklus. Staviti jednog vozača od skoro 34 godine na čelo tog projekta i nema smisla te mi se 6 godina mlađi Vettel čini kao najbolji izbor u tome. Možemo mi govoriti da je za njegova 4 naslova zaslužan bolid, ali on je ipak te naslove odvozio te je kroz to doba imao odličnih partija i svakako je, uz Alonsa i Hamiltona, po meni najjači vozač na gridu.

“Leave me alone, I know what I'm doing”