To bi poprimilo biblijske razmjere.

p.s. staza koja se suši - dobra trka.
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
odlična,najbolja za vidit tko je pravi a tko ne,Dani može otvorit šampanjac Fenati je odvezao trku života a meni i dalje nije jasno zašto je Miller dobio motogp open hondudmarijon je napisao/la: p.s. staza koja se suši - dobra trka.
komentatori na BTSportu kažu da jedmarijon je napisao/la: Je li Jack prvi koji je preskočio jednu klasu?
mislim da nije uopće trebao ni prismrdit motogp-u,jedan Marquez je nakon dominacije u moto3 otišao u moto2 a ovaj je bio dobar na početku sezone kad je KTM bio best-bike a sad kad su ih Honde stigle nema ga nigdje samo stalno forsira i pada/gubi dobra mjesta,imao je ugovor s MarcVDS moto2 za iduću godinu i ovo preskakanje moto2 mi nema smisladmarijon je napisao/la:Zašto misliš da nije trebao dobiti open, misliš odmah na original?
Jel i Rossi zaslužio,haha.koliko puta?5,10 ???Ima jedna poslovica,tko drugome jamu kopa...dmarijon je napisao/la:Uuuuu dugo dugo se nisam ovako razveselio u moto gp-u, kao kada sam vidio kako je Mark kao specijalac pao.
Ne da je zaslužio, nego ima sreće da ga netko nije pokupio. Zaslužio je x 10.
Daaaa....?Mansell je napisao/la:Jel i Rossi zaslužio,haha.koliko puta?5,10 ???Ima jedna poslovica,tko drugome jamu kopa...dmarijon je napisao/la:Uuuuu dugo dugo se nisam ovako razveselio u moto gp-u, kao kada sam vidio kako je Mark kao specijalac pao.
Ne da je zaslužio, nego ima sreće da ga netko nije pokupio. Zaslužio je x 10.
#StoppieSan!! 130m/from 285 to 183 km/h , 235km/h avg / 11% slope
Bad luck with the defective tyre but very lucky with the result!