Formula 1 team - Scuderia AlphaTauri [AT03]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Igor18
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Schumachera
Re: Formula 1 team - Scuderia Toro Rosso
još jedan dokaz koliko je današnja F1 "zahtjevna" kad klinac od 17 godina bez problema vozi.. nije se još ni sexo a vozi bolid formule 1.
izgleda da je formulu teže voziti na playstationu nego uživo.
sprdačina.
sprdačina.
Michael is faster than you!!
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
maknimo MGU-H i evo veselice na pritisnutu papucicu

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Maknutu Mgu-h, maknuti power steering, skresati krila, proširiti gume i daj im da se utrkivaju-F1NAC je napisao/la:maknimo MGU-H i evo veselice na pritisnutu papucicu
Iako su male šanse da će se nešto takvoga desiti, možda šire guma 2017. i možda maknu taj power steering

- F1NAC
- Moderator
ma bolje ne siriti gume ako zelis da im bude veselo. Deblja guma ce se lakse nositi sa momentom nego uza. Meni su danasnje gume ok. slazem se i ostatkom navoda. Sve treba maknuti. Također i ovaj glupi limit za gorivo. Pa neka sipa dok ga ima i bokspeedy56 je napisao/la:Maknutu Mgu-h, maknuti power steering, skresati krila, proširiti gume i daj im da se utrkivaju-F1NAC je napisao/la:maknimo MGU-H i evo veselice na pritisnutu papucicu
Iako su male šanse da će se nešto takvoga desiti, možda šire guma 2017. i možda maknu taj power steering

- speedy56
- Legenda
Da, ali trebaš računati da ako skineš DF-a će i šira guma imati slične rezultate kao i ove uz DF.
U svakom slučaju, bila bi bilja varijanta jer bi se bolidi lakše pratili u prljavom zraku i lakše bi se pretjecala
U svakom slučaju, bila bi bilja varijanta jer bi se bolidi lakše pratili u prljavom zraku i lakše bi se pretjecala

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Treba maknut power steering i to je sve, bolidi bi bili puno teži za vozit, uostalom samo pogledajte gp2 onboard kako se vozači muče za volanom...
Da ne govorim koliko ima primjera u ostalim sportovima koji te opovrgavaju: Phelps je bio svjetski prvak sa 17 godina, a plivanje je hebeno težak sport, teži od motorsporta, i s neusporedivo više konkurencije... Boris Becker je osvojio wimbledon sa 17, Nadal je sa 17 igrao na wimbledonu i došao do 3. kruga, sa 19 je vec osvojio grand slam turnir, a tenis je iznimno težak sport gdje treba trenirat za poludit da bi nešto napravio, najbolji stolnotenisač trenutno na svijetu ima 17 godina, trenira jedno 10 sati svaki dan, pa ti vidi koji su to fizički napori... Uglavnom da ne nabrajam, ima takvih primjera koš i još...
A da ne govorim da su u povijesti f1 vozili (i pobijeđivali!) vozači od preko 40, pa čak i 50 godina. Misliš da su oni fizički jači i izdrzljiviji od nekog sa 17 god? Nebih bas rekao...
Ne kužiš zašto se digla tolka buka oko Verstappena. Ako je dečko dovoljno dobar (a definitivno je, ogroman talent) ne kužim zašto su neki toliko protiv toga...
Vec sam na dosta mjesta (po ostalim forumima) vidio ovakve postove. Koja glupost, ne kužim zašto misliš da je netko tko ima 17 godina fizički slab... Zašto 17-godišnjak po tebi nebi trebao moći voziti f1 bolid? Da, možda ovi današnji f1 bolidi i nisu toliko fizički teški za vozit, ali čak i da su puno teži ne vidim razlog da to netko sa 17 godina nebi mogao...Igor18 je napisao/la:još jedan dokaz koliko je današnja F1 "zahtjevna" kad klinac od 17 godina bez problema vozi.. nije se još ni sexo a vozi bolid formule 1.
sprdačina.
Da ne govorim koliko ima primjera u ostalim sportovima koji te opovrgavaju: Phelps je bio svjetski prvak sa 17 godina, a plivanje je hebeno težak sport, teži od motorsporta, i s neusporedivo više konkurencije... Boris Becker je osvojio wimbledon sa 17, Nadal je sa 17 igrao na wimbledonu i došao do 3. kruga, sa 19 je vec osvojio grand slam turnir, a tenis je iznimno težak sport gdje treba trenirat za poludit da bi nešto napravio, najbolji stolnotenisač trenutno na svijetu ima 17 godina, trenira jedno 10 sati svaki dan, pa ti vidi koji su to fizički napori... Uglavnom da ne nabrajam, ima takvih primjera koš i još...
A da ne govorim da su u povijesti f1 vozili (i pobijeđivali!) vozači od preko 40, pa čak i 50 godina. Misliš da su oni fizički jači i izdrzljiviji od nekog sa 17 god? Nebih bas rekao...
Ne kužiš zašto se digla tolka buka oko Verstappena. Ako je dečko dovoljno dobar (a definitivno je, ogroman talent) ne kužim zašto su neki toliko protiv toga...

- vidc
- Veteran
po meni nije stvar fizičke spremnosti nego psihičke zrelosti. al ok, možda je dečko vrlo zreo za svoje godine pa nas sve iznenadi. ono što se može zaključiti je da neki ljudi oko njega a i on sam daje neke izjave zbog koje podižu očekivanja jaaaako visoko. sudeći po izjavi nakon slobodnih treninga, sljedeće godine ovaj mali rus iz torro rosso-a će preć na neki drugi sport 

-
- Legenda
Kvyayat dolazi u Red Bull, Max zamjenjuje Vergna. Novi vozač u Torrro Rossu?
Samo neka se trkaju.
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
- speedy56
- Legenda
-
- Legenda
- zonelsk
- Veteran
- Navijam za: FA
da da, sainz bi mogel..moguce da ce ga alonso utrpat negdje u paketu, tj njegov manager...ugl bilo bi lijepo.
I like to race, not to do laps alone.
- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Ček, ček, malo,..... Ako bi Sainz jr. mogao biti drugi vozač u STR, to znači da nema promjene odluke, da se Jean Eric Vergne zadrži, sada kada je situacija drugačija ( Kvyat odlazi u RB )?dmarijon je napisao/la:Kvyayat dolazi u Red Bull, Max zamjenjuje Vergna. Novi vozač u Torrro Rossu?
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

- speedy56
- Legenda
Fali ti Verstappenpospani gad je napisao/la:Ček, ček, malo,..... Ako bi Sainz jr. mogao biti drugi vozač u STR, to znači da nema promjene odluke, da se Jean Eric Vergne zadrži, sada kada je situacija drugačija ( Kvyat odlazi u RB )?dmarijon je napisao/la:Kvyayat dolazi u Red Bull, Max zamjenjuje Vergna. Novi vozač u Torrro Rossu?

Iako za Sainza nista nije sigurno, mozda Lynn ili Gasly na kraju upadnu ili cak Vergne ostabe zbog Verstappena

-
- Legenda
Politika Torro Rossa ne ide Vergnu na ruku.
Samo neka se trkaju.
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
@speedy
ne fali mu Verstappen, napisao je da ako bi Sainz Jr. mogao biti drugi vozač onda znači da nema promjene odluke da u slučaju Vergnea.
ne fali mu Verstappen, napisao je da ako bi Sainz Jr. mogao biti drugi vozač onda znači da nema promjene odluke da u slučaju Vergnea.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- speedy56
- Legenda
Ja sam shvatio - nema promjene, da se zadrži JEV
Al ok, nije bitno, moj lapsuz
Al ok, nije bitno, moj lapsuz

- Cuky
- Moderator
a bilo bi mi drago da JEV ostane jer je solidan ovih par sezona što vozi...ali opet, to je STR i vjerojatno će netko od mlađih dobiti mjesto pored Verstappena

- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Pa da, to sam mislio. Bezveze mi je da STR ima dva mlada vozača za 2015. Iako je to njihova RB politika, za STR momčad. JEV mi je OK, ali izgleda da je uistinu, potrošio svih devet života kod Franz Tosta, i upravitelja RB-a.Cuky je napisao/la:a bilo bi mi drago da JEV ostane jer je solidan ovih par sezona što vozi...ali opet, to je STR i vjerojatno će netko od mlađih dobiti mjesto pored Verstappena
Na kraju,volio bih da JEV ostane, ali Daniil ga je pregazio. To je teška činjenica.

Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 

- speedy56
- Legenda
A ne vjerujem da se Tosta baš tu puno pita... Mislim da je prva i zadnja Helmutovapospani gad je napisao/la: Pa da, to sam mislio. Bezveze mi je da STR ima dva mlada vozača za 2015. Iako je to njihova RB politika, za STR momčad. JEV mi je OK, ali izgleda da je uistinu, potrošio svih devet života kod Franz Tosta, i upravitelja RB-a.
Na kraju,volio bih da JEV ostane, ali Daniil ga je pregazio. To je teška činjenica.
Pregazio? Malo teška riječ, u kvalama ima 9-7 (i nije baš gaženje), u utrkama gubi 4-5, a u bodovima 21-8. Vrlo dobar je sigurno, ali Vergnea nije gazio (možda u Sochiju sad s 7 desetinki).
JEV je trebao gaziti njega da bi dobio mjesto u RB-u, ali nije
Usput - i ja se nadam da će Vergne ostati u F1

- F1NAC
- Moderator
JEV odlazi SainzJr dolazi

- speedy56
- Legenda
Nadam se da će Vergne naći mjesto (iako ne vidim nikakvu mogućnost, vjerojatno ono što je Kravitz rekao - test vozač u Williamsu) i da će Carlos spustiti Verstappena na zemlju

- Cuky
- Moderator
čitao sam na Sky-u da je Williams već potvrdio da JEV neće zamijeniti Nasra (otišao u Sauber) na mjestu trećeg vozača.

- speedy56
- Legenda
Da, tako je
a i nigdje još nema službene potvrde da će Sainz voziti, iako je 99% istinaWilliams have dismissed speculation that the Frenchman could join the team as their new third driver as a replacement for Felipe Nasr following the Brazilian's promotion to a race seat at Sauber.
So JEV is out and rumours in Abu Dhabi said the best offer Red Bull gave Lynn was Aussie V8s. Looks like Verstappen & Sainz for STR in 2015.

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
A baš mi nekako žao tog Vergnea, čovjek bio izjednačen s ricciardom i pobijedio kvyata i na kraju ostane vjerojatno bez mjesta u f1, dok ce ova dvojica vozit za red bull, nije baš fer.
Barem su ga mogli pustit jos jednu sezonu u tr-u da mogu usporedit verstappena s njim, i zapravo bi tako najbolje vidjeli kolko je max zapravo dobar. Ovako opet 2 rookija...

Barem su ga mogli pustit jos jednu sezonu u tr-u da mogu usporedit verstappena s njim, i zapravo bi tako najbolje vidjeli kolko je max zapravo dobar. Ovako opet 2 rookija...