Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Igor18
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Schumachera
Re: Fernando Alonso
Pišete da ima opciju da ak hoće ostane u ferrariju još jednu sezonu pa da onda vidi kaj će. Pa koda svi timovi gledaju samo Alonsa di će i šta će. Nisu neozbiljni, svaki tim gleda da što prije osigura vozačku postavu.. najbolju moguću. Alonso je vec u godinam, puno je mladih i jako talentiranih vozača. Sumnjam da bi se npr.williams rjesavao botasa u zamjenu za alonsa.. a uostalom nigdje ne spominjete kimija. Zakaj bi se ferrari rijesil njega ssmo da alo ostane jos 1 god. Kimi i vettel su frendovi i sigurno ce se bolje slagat i bolja atmosfera ce biti u ekipi s njima nego s vet i alo kombinacijom. Vettel im je sad br 1 i vozac oko kojeg ce planirat buducnost. Uz njega vidim jedino kimija ili neku 3. Kombinaciju. Uostslom cijeli f1 svijet, koji je "unutra" istice samo 2 mogucnosti. Mclaren ili van iz f1. Naravno ak nebu 3 bolida u igri
Michael is faster than you!!
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
jako zanimljive zadnje rečenice u intervjuu za Sky... Na pitanje o njegovoj budućnosti veli: "When you know it, you will say -It was so obvious you'll do this-"
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Gledao,meni se cini da ce nas njegova odluka sve onako bas iznenaditi..King iCool je napisao/la:jako zanimljive zadnje rečenice u intervjuu za Sky... Na pitanje o njegovoj budućnosti veli: "When you know it, you will say -It was so obvious you'll do this-"
Jedva cekam da to vise objave..previse je ovo vec
Alonsista hasta la muerte..
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Na kraju će ostati u Ferrariju uz Vettela a Kimi će opet izvisjetiAlonso-champ je napisao/la:Gledao,meni se cini da ce nas njegova odluka sve onako bas iznenaditi..King iCool je napisao/la:jako zanimljive zadnje rečenice u intervjuu za Sky... Na pitanje o njegovoj budućnosti veli: "When you know it, you will say -It was so obvious you'll do this-"
Jedva cekam da to vise objave..previse je ovo vec

- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Iznenađenje bi bio Lotus (Enstone tim, što je i Tedihno na Skyu rekao), a pošto je Buxtonu u interviewu maloprije rekao...
Znam za onu da izjava ništa ne vrijedi, ali objava je sutra, ne vjerujem da bi danas onda to negirao.
Probat ću naći taj interview
Mislim da bi Mclaren bio čist solidno mjesto za sljedeće dvije godine.
Da, Hondin motor je lutrija, ali ta lutrija može ispasti da će biti bolja i od Mercedesa. Ferrari teško da će proći Mercedes.
U šasiji se već sad vidi napredak kad je došao Prodromou, a na čelu su Dennis i Boulier - dva dokazana čovjeka.
... to otpadaSo Alonso confirmed to me on @NBCSN that he would not have @MercedesAMGF1 power in his 2015 car.
Znam za onu da izjava ništa ne vrijedi, ali objava je sutra, ne vjerujem da bi danas onda to negirao.
Da, Hondin motor je lutrija, ali ta lutrija može ispasti da će biti bolja i od Mercedesa. Ferrari teško da će proći Mercedes.
U šasiji se već sad vidi napredak kad je došao Prodromou, a na čelu su Dennis i Boulier - dva dokazana čovjeka.

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
pardon ovo zadnje? di se tocno vidi napredak u sasiji? vise je do staze koja odgovara mercedesovim motorima(vidi rezultate kvala zadnjih 2 utrke)speedy56 je napisao/la:Iznenađenje bi bio Lotus (Enstone tim, što je i Tedihno na Skyu rekao), a pošto je Buxtonu u interviewu maloprije rekao...... to otpadaSo Alonso confirmed to me on @NBCSN that he would not have @MercedesAMGF1 power in his 2015 car.
Zadnja izmjena: F1NAC, dana/u 13 lis 2014, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Približili su se Williamsu, bolji od Ferrarija, bježe Force Indiji...
Sjeti se samo odnosa Mclaren-Force Indija početkom sezone, po meni najbolji indikator
Sjeti se samo odnosa Mclaren-Force Indija početkom sezone, po meni najbolji indikator

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
http://www1.skysports.com/f1/report/124 ... finalised-" onclick="window.open(this.href);return false;
Na 0:50 o svojoj bodućnosti priča
- F1NAC
- Moderator
pa znalo se otpocetka da ce FI kroz sezonu otpast posto nemaju toliko novaca za razvoj. zadnje dvije trke poguduju vise mercedesovim motorima. A sad da su se priblizili williamsu neznam bas (govorim za bottasov), Massa jos ima problemaspeedy56 je napisao/la:Približili su se Williamsu, bolji od Ferrarija, bježe Force Indiji...

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- zonelsk
- Veteran
- Navijam za: FA
Izgleda da ide u lotus i da se flavio vraca...
Nemam konkretan izvor ali zadnjih par dana mi se cini to ko najlogicniji izbor.
Sasiju znaju sloziti, imat ce mercov motor, flavio bi mogel pare dovesti..nekak mi se to cini nekak najizglednine.
Sasiju znaju sloziti, imat ce mercov motor, flavio bi mogel pare dovesti..nekak mi se to cini nekak najizglednine.
I like to race, not to do laps alone.
- F1NAC
- Moderator
-
- Veteran
jel ko vidio ovo??@adamcooperF1 Could you tell us why Todt refused to shake Alonso's hand on the grid before the anthem?
izgleda da Todta jos boli 2005 2006

Zadnja izmjena: Alonso-champ, dana/u 12 lis 2014, 17:35, ukupno mijenjano 2 puta.
Alonsista hasta la muerte..
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari

Todt ispalio Alonsa
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Meni se sve više čini da ostaje u Ferrariju uvjek govori da radi najbolje za Ferrari, a to nikad nije radio, zadnjih par sezona je pljuvo Ferrari, a sad odjednom radi za njih

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Cuky
- Moderator
zonelsk je napisao/la:Izgleda da ide u lotus i da se flavio vraca...
Rekao je da neće dogodine voziti bolid pogonjen Mercedesom, a pred par dana je Lotus objavio da od 2015. koristi Mercedesove pogonske jedinice
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
hm, zanimljiva mi ova izjava pri kraju kad kaže da ce napraviti najbolje za svoju budućnost i najbolje za budućnost ferrarija, i da je ferrari ekipa koju voli, bla bla... Sudeći po toj izjavi izgleda da ostaje???King iCool je napisao/la:http://www1.skysports.com/f1/report/124 ... finalised-
Ne kužim na koji to način će odlazak u mclaren biti najbolji za budućnost ferrarija.

A što se tiče Todta, jadno od njega, zbilja sam imao bolje mišljenje o njemu...

- F1NAC
- Moderator
-
- Veteran
Kako misliš nikad nije radio?Kenny je napisao/la:Meni se sve više čini da ostaje u Ferrariju uvjek govori da radi najbolje za Ferrari, a to nikad nije radio, zadnjih par sezona je pljuvo Ferrari, a sad odjednom radi za njih
Pa svih 5 godina vukao je ferrari da ne bude ispod prosječna ekipa
...put u raj nije posut ružama...
-
- Legenda
On cijeli vrijeme insinuira nešto kao da je u dobroj poziciji i da "vjerujemo da zna šta radi". Meni se čni da ima slobodu da bira, i čeka neke konkretnije naznake kakvi će biti za 2015.
Samo neka se trkaju.
- Cuky
- Moderator
istina...ali nije nikad do ovog ljeta pričao da će raditi onako kako Ferrari misli da je najbolje i slično...uvijek je on bio taj koji je kroz medije i vjerojatno izravno kod njih tražio da se radi brže, jače, bolje...vidim da je počeo i na utrkama (u boksu i na gridu) biti opušteniji u društvu Matiaccija...možda mu je ovaj objasnio kako stvari stoje i tko je tko u momčadi, uspjeli se dogovorit kako dalje i sad to opet, bar što se odnosa u ekipi tiče, funkcionira.

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Ma ne nisam na to mislio nego na izjave da je Ferrari i to nikad nisam primjetio da je pričao da mu je Ferrari najbitniji da je Ferrari bitniji od njega i to, nego je uvjek on bio najbitnijiChuck Norris je napisao/la:Kako misliš nikad nije radio?Kenny je napisao/la:Meni se sve više čini da ostaje u Ferrariju uvjek govori da radi najbolje za Ferrari, a to nikad nije radio, zadnjih par sezona je pljuvo Ferrari, a sad odjednom radi za njih
Pa svih 5 godina vukao je ferrari da ne bude ispod prosječna ekipa

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- ivancina
- Početnik
Ma ja ga očekujem iduće sezone u mclaren hondi. Siguran sam da su bacili ponudu koja izuva iz cipela. Ovo što kaže da će napravit u interesu ferrarija ja tumačim kao ferrari okreće novu stranicu sa novim vodstvom, vettelom i novim stručnim kadrom, a ja neću pravit probleme i idem dalje. Mislim da u slučaju tri bolida u ferrariju su računali na postavu vettel,raikkonen,bianchi
-
- Legenda
Da se nadopunim: mislim da možda oni njega čekaju (i ferrari i mclaren, oboje), a on čeka prve naznake tko će od njih dvoje biti gdje.
Jeste vidjeli ovu sapunicu: http://www.formulino.hr/ignorirao-ga-je ... du-alonsu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeste vidjeli ovu sapunicu: http://www.formulino.hr/ignorirao-ga-je ... du-alonsu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo neka se trkaju.
- vidc
- Veteran
ma čeka se službeni odlazak di Montezemola
- Cuky
- Moderator
što više ovako slušam i čitam sve mi se čini da bi dogodine mogli imati Alonso-Vettel u Ferrariju.