Strani nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Bundesligu/Premiership,Primeru/La Championat/ Seriu A osvaja

Bayern München
15
17%
Borussia Dortmund
2
2%
Schalke 04
0
Nema glasova.
Bayer Leverkusen
0
Nema glasova.
Wolfsburg
1
1%
Arsenal London
4
5%
Manchester United
4
5%
Manchester City
1
1%
Liverpool
5
6%
Chelsea
3
3%
Atlethic Bilbao
1
1%
Atletico Madrid
2
2%
Real Madrid
9
10%
Barcelona
6
7%
Sevilla
0
Nema glasova.
Monaco
2
2%
PSG
14
16%
Lille
0
Nema glasova.
Olympique de Lyon
0
Nema glasova.
Marseille
0
Nema glasova.
Montpellier
0
Nema glasova.
AC Milan
2
2%
Juventus
11
13%
Inter Milano
2
2%
SS Napoli
1
1%
AS Roma
2
2%

Ukupno glasova: 87

Alonso-champ
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Re: Strani nogomet

Post Postao/la Alonso-champ »

Lazar Markovic iz Benfice potpisao za Redse.
Alonsista hasta la muerte..
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

Zinedine Zidane je napustio mjesto asistenta Ancelottiju u Realu i dodijeljena mu je uloga managera u Castilli (vjerojatno kao priprema da jednog dana preuzme prvu momčad) dok je na njegovo upražnjeno mjesto sjela još jedna klupska legenda, Fernando Hierro koji je danas odradio svoj prvi trening sa prvom momčadi u toj ulozi.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Cuky je napisao/la:Zinedine Zidane je napustio mjesto asistenta Ancelottiju u Realu i dodijeljena mu je uloga managera u Castilli (vjerojatno kao priprema da jednog dana preuzme prvu momčad) dok je na njegovo upražnjeno mjesto sjela još jedna klupska legenda, Fernando Hierro koji je danas odradio svoj prvi trening sa prvom momčadi u toj ulozi.
Jučer još :biggrin:
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

a možda i jučer...ali znam da sam danas na Realovom instagramu vidio sliku ispod koje je pisalo da je odradio prvi trening...jedino ako ja nisam gledao nešto postano jučer, a mislio da je danas :D
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Marc Marquez

Post Postao/la Marc Marquez »

Prema Marci, novi golman Madrida je Navas
Schumy.d
Legenda
Legenda

Marc Marquez je napisao/la:Prema Marci, novi golman Madrida je Navas
Ako su stvarno istine da dolaze Kroos i Navas, onda ne znam šta se to događa s Realom. :biggrin:
Definitivno rade odličan posao, takva 2 igrača danas dovesti za cca 35 mil eura je bagatela.

Ali, očekujem još onaj udarni transfer - napadača. E to će koštati...
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Za sada se sumnja na dva razloga dovođenja ovolikog broja igrača:
1. Debeli je ušao u krizu srednjih godina
2. Preveliki je profit pa mora nešto potrošiti kako bi platio manji porez
"Svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujemo"

Prema kuloarskim pričama dolazi još jedan napadač i jedan obrambeni (CB).

Emmanuel Rivière
slika
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

Ala sta je Francuza kod vas :biggrin:
Alonsista hasta la muerte..
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Alonso-champ je napisao/la:Ala sta je Francuza kod vas :biggrin:
...sedam/osam (točnije 8 ali neki imaju dvojno) ali jedan sigurno odlazi u Arsenal a dva (u stvari tri) su ponuđena za jeftine pare - kad su englezi precjenjeni do bola - duplo su skuplji od bilo kojeg stranca jednake kvalitete (ne govorim o superstar likovima)...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Marc Marquez

SLUŽBENO: Toni Kroos novi igrač Madrida :)
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Marc Marquez je napisao/la:SLUŽBENO: Toni Kroos novi igrač Madrida :)
Odlicno, evo prilike P-EHu da dobije jos vise minutaze i da pokaze o kakvom se majstoru radi. :) Jedino mi je zanimljivo kako nitko od Realovaca ne spominje njegov karatker, sto je trazio previse novaca, ali ok. :lol: . Ako jednog dana pokuca na vrata neki klub koji je u vlasnistvu Arapa, Rusa, bit ce veselo. :lol: Sretno dizelasu u Madridu. :D
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la:Odlicno, evo prilike P-EHu da dobije jos vise minutaze i da pokaze o kakvom se majstoru radi. :) Jedino mi je zanimljivo kako nitko od Realovaca ne spominje njegov karatker, sto je trazio previse novaca, ali ok. :lol: . Ako jednog dana pokuca na vrata neki klub koji je u vlasnistvu Arapa, Rusa, bit ce veselo. :lol: Sretno dizelasu u Madridu. :D
Kako volim kad Bayernovo dijete izjavi da mu se ostvario san dolaskom u Real. :biggrin: :badgrin:
Meni nije jasno da je Kroos Pepu višak. Pa i mogli ste mu dati veću plaću s obzirom na prikazano. ;)
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Kako volim kad Bayernovo dijete izjavi da mu se ostvario san dolaskom u Real. :biggrin: :badgrin:
Meni nije jasno da je Kroos Pepu višak. Pa i mogli ste mu dati veću plaću s obzirom na prikazano. ;)
Bayernovo dijete ? :shock: :? Nogometne korake je ostvario u Rostocku, cak je i zaplakao kada je igrao protiv Rostocka. I nije Pep naredio ( kao sto su tu neki domaci mediji govorili ) prodaju Kroosa, vec je htio vecu placu od Müllera i Lahma. ( spomenuo sam to vec tri puta ). Koliko je vazan igrac, govori cinjenica da smo bez njega osvojili sve sto se moglo osvojiti.
slika
Marc Marquez

Scuderia je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la: Kako volim kad Bayernovo dijete izjavi da mu se ostvario san dolaskom u Real. :biggrin: :badgrin:
Bayernovo dijete ? :shock: :? Nogometne korake je ostvario u Rostocku, cak je i zaplakao kada je igrao protiv Rostocka. I nije Pep naredio ( kao sto su tu neki domaci mediji govorili ) prodaju Kroosa, vec je htio vecu placu od Müllera i Lahma. ( spomenuo sam to vec tri puta ). Koliko je vazan igrac, govori cinjenica da smo bez njega osvojili sve sto se moglo osvojiti.
Htio veću plaću pa došo igrat za 6 milijuna eura po sezoni? :D
Zapravo, možda i lupam, ne znam koliko je zarađivo u Bayernu.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la:
Pošto je došao sa 16 godina i nakon toga igrao za Bayernov podmladak i 2. sastav 3 sezone prije posudbe u Bayeru, možemo reći da je Bayernov igrač. Uostalom, proveo je tu 8 godina.
A da Pepu treba, zadržao bi ga u klubu, to ti je valjda jasno. ;)
A nije ni čudo da je tražio povećanje plaće kad jedan Badstuber ima istu plaću kao on. Da ne spominjem da je bio jedan od igrača s najmanjom plaćom u klubu. Recimo Gotze je imao skoro 3x veću plaću od njega. :?
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Pošto je došao sa 16 godina i nakon toga igrao za Bayernov podmladak i 2. sastav 3 sezone prije posudbe u Bayeru, možemo reći da je Bayernov igrač. Uostalom, proveo je tu 8 godina.
Hansa Rostock. Sam izjavio da je ostao uvijek jedan od Hanseata.
Schumy.d je napisao/la:A da Pepu treba, zadržao bi ga u klubu, to ti je valjda jasno. ;)
A tebi nije izgleda jasno da Bayern nije klub, koji ce se izlagati pritisku igraca, jos pogotovo kada se dogovore za tu cifru place, a on kasnije zeli vise. :roll:
Schumy.d je napisao/la:A nije ni čudo da je tražio povećanje plaće kad jedan Badstuber ima istu plaću kao on. Da ne spominjem da je bio jedan od igrača s najmanjom plaćom u klubu. Recimo Gotze je imao skoro 3x veću plaću od njega
Kao sto sam vec davno rekao. Trazio je 6 milja neto, Bayern je bio spreman na to, kasnije je trazio placu ala Müller i Lahm. Da li je zasluzio da ima takvu placu ? Malo morgen. Götze bio motor Dortmunda, kada je to bio Kroos ? Osvojismo LP bez njega, toliko o tome, koliko je bio potreban.
Marc Marquez je napisao/la: Htio veću plaću pa došo igrat za 6 milijuna eura po sezoni? :D
Zapravo, možda i lupam, ne znam koliko je zarađivo u Bayernu.
Razlika u porezima, mozda ? :roll:
Mozda jer ce od marketinga zaraditi jos koji euro. Cudi me, kako nema komentara, kako je idiot, i sl. sto trci za novcem. :roll:
Jebote kakva euforija oko Kroosa. Dobili ste igraca koji ce pobjeci iz kluba, cim netko ponudi vecu placu. :biggrin:
slika
Marc Marquez

Scuderia, ti si sam ljubomoran kaj ste izgubili zverku :P
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: Jebote kakva euforija oko Kroosa. Dobili ste igraca koji ce pobjeci iz kluba, cim netko ponudi vecu placu. :biggrin:
Ja još od tebe nisam vidio pozitivan komentar za nekoga tko je otišao iz kluba. :p
Nisu mu htjeli podići mizernu plaću (u odnosu na ostale) i normalno da čovjek ne želi produžiti ugovor. U Realu će navodno imati oko 6 mil plaću,a to je, moraš i sam priznati, nepuno više od 4,5 koliko je imao u Bayernu.
Je li tebi pošteno da recimo Lewandowski ili Gotze imaju plaću 3 puta veću od njega?
Scuderia
Moderator
Moderator

Marc Marquez je napisao/la:Scuderia, ti si sam ljubomoran kaj ste izgubili zverku :P
Ja, ljubomoran ? Pih, ne poznajes me dovoljno. :p Zasto bi bio ljubomoran na nekoga, koji zeli placu kao Lahm ? Koji je ucjenjivao klub. Nema pojma da sam ljubomoran. ;) Vise minutaze za ovog "malog". ;)
slika
Schumy.d je napisao/la: Ja još od tebe nisam vidio pozitivan komentar za nekoga tko je otišao iz kluba. :p
Nisu mu htjeli podići mizernu plaću (u odnosu na ostale) i normalno da čovjek ne želi produžiti ugovor. U Realu će navodno imati oko 6 mil plaću,a to je, moraš i sam priznati, nepuno više od 4,5 koliko je imao u Bayernu.
Je li tebi pošteno da recimo Lewandowski ili Gotze imaju plaću 3 puta veću od njega?
Kako mu nisu htjeli podici placu pobogu? Bili se dogovorili 6 milja neto, nedugo zatim Lahm i Müller dobijaju friske ugovore sa vecom placom, on zeli istu takvu placu. Po kojim kriterijama? Jesi dijete Bayerna kao ova dvojica ? - Nisi. Da li mozes trcati kao Müller 90.min non stop ( kao sto je trcao protiv Francuza na svjetskom) ? - Ne mozes. Da li imas pozrtvornost kao Schweinsteiger ( NAPOMENA : zadnja utakmica na svjetskom) - Nemas.
Gözte je prije dolaska bio jedna od osovina u Dortmundu,( jos je Bavarac plus imao je ponuda Arapa) a mladji je od Kroosa. Kroos ostao vjecni talent, koji se nije identificirao s klubom ( Mia san Mia ), nesto kao i Ballack u sezoni 05/06 kada je otisao u Chelsea zbog love. I neka, klub je iznad svega.
A to da nema pozitivnog komentara, kako nema ? :jezik: :P
Samo cu reci : Pierre Emile Höjbjerg. :)
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la:
Marc Marquez je napisao/la:Scuderia, ti si sam ljubomoran kaj ste izgubili zverku :P
Ja, ljubomoran ? Pih, ne poznajes me dovoljno. :p Zasto bi bio ljubomoran na nekoga, koji zeli placu kao Lahm ? Koji je ucjenjivao klub. Nema pojma da sam ljubomoran. ;) Vise minutaze za ovog "malog". ;)
slika
Schumy.d je napisao/la: Ja još od tebe nisam vidio pozitivan komentar za nekoga tko je otišao iz kluba. :p
Kako mu nisu htjeli podici placu pobogu? Bili se dogovorili 6 milja neto, nedugo zatim Lahm i Müller dobijaju friske ugovore sa vecom placom, on zeli istu takvu placu. Po kojim kriterijama? Jesi dijete Bayerna kao ova dvojica ? - Nisi. Da li mozes trcati kao Müller 90.min non stop ( kao sto je trcao protiv Francuza na svjetskom) ? - Ne mozes. Da li imas pozrtvornost kao Schweinsteiger ( NAPOMENA : zadnja utakmica na svjetskom) - Nemas.
Gözte je prije dolaska bio jedna od osovina u Dortmundu,( jos je Bavarac plus imao je ponuda Arapa) a mladji je od Kroosa. Kroos ostao vjecni talent, koji se nije identificirao s klubom ( Mia san Mia ), nesto kao i Ballack u sezoni 05/06 kada je otisao u Chelsea zbog love. I neka, klub je iznad svega.
A to da nema pozitivnog komentara, kako nema ? :jezik: :P
Samo cu reci : Pierre Emile Höjbjerg. :)
Prva stvar, taj tvoj će teško vidjeti minutažu jer Lahm igra zadnjeg veznog, tu su još Thiago, Martinez, Švajni... Čisto sumnjam da će se naigrati nešto.
Drugo, meni ne ide u glavu da je odbio plaću u Bayernu i otišao za istu takvu u Madrid.
I treće, kad već spominješ SP, onda se slažeš da je upravo Kroos bio uz Mullera i Neuera najbolji pojedinac u Njemačkoj? ;)
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Prva stvar, taj tvoj će teško vidjeti minutažu jer Lahm igra zadnjeg veznog, tu su još Thiago, Martinez, Švajni... Čisto sumnjam da će se naigrati nešto.
Mali je pokazao nesto sto Kroos nije imao, a to su cojonesi, kada ga je Pep stavio na poziciju koju nikad nije u zivotu igrao. Prije ce on dobiti priliku, nego novak Rode. Lahm ide nazad na beka.

--Thiago--Schweinsteiger
--Martinez---

Jedan od njih se ozlijedi, ovaj upada.
Schumy.d je napisao/la: Drugo, meni ne ide u glavu da je odbio plaću u Bayernu i otišao za istu takvu u Madrid.
Marketing. Htio je kasnije istu placu kao sto imaju Lahm i Müller, znaci htio je jos vise. Bayern mu se zahvalio i poslao u Madrid. EDIT:
12 Millionen Euro soll er jährlich bei Real VERDIENEN
Zaradjivat ce 12 milijuna u Realu. Znaci placu kakvu ima Lahm i ostali veliki decki.
Schumy.d je napisao/la:I treće, kad već spominješ SP, onda se slažeš da je upravo Kroos bio uz Mullera i Neuera najbolji pojedinac u Njemačkoj? ;)
Medju najboljim pojedincima ? To nasi i engleski mediji napisali ? I ako je statisticki tocno, da li je to sada mjerilo da ima istu placu kao neki igraci koji godinama igraju na svjetskoj razini ? - Nije.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: Medju najboljim pojedincima ? To nasi i engleski mediji napisali ? I ako je statisticki tocno, da li je to sada mjerilo da ima istu placu kao neki igraci koji godinama igraju na svjetskoj razini ? - Nije.
Jesi ti gledao prvenstvo? :roll:

A za ovu rečenicu se mogu samo jako dobro nasmijati. :lol:
Bitno da su ju Lewandowski i Gotze zaslužili. Kažem ti da Badstuber ima istu plaću kao on. Je li ju on zaslužio? #-o

A 12 milijuna u Realu malo sutra. ;)
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Jesi ti gledao prvenstvo? :roll:

A za ovu rečenicu se mogu samo jako dobro nasmijati. :lol:
Bitno da su ju Lewandowski i Gotze zaslužili. Kažem ti da Badstuber ima istu plaću kao on. Je li ju on zaslužio? #-o

A 12 milijuna u Realu malo sutra. ;)
Otkad je prvenstvo mjerilo za place ? :roll: Odigrao je i Schürlle bolesno dobro, pa je svejedno samo jocker kod Löwa.
Da li ti uopce kuzis sto je to maketing, i kakav utjecaj ima na danasnji nogomet ? Da, smij se koliko god hoces, ne citam ja SN i slicne gluposti od novina. ;)
Za Götzea sam ti vec sve rekao, ne da mi se ponavljati kao papagaj. Badstuber ima milijun manje nego sto je ovaj imao. Odakle si izvukao da imaju istu placu, to samo ti znas. Sta nisi jednom bio izjavio, kako ne volis takve ljude koji se natezu s klubom oko place, te odlaze iz klubova zbog iste ?

I za kraj, procitaj komentare na njemackim forumima, medijima, nitko ne kmeci i ne place zbog njegovog odlaska, jer svi znaju da nisu izgubili svjetskog igraca.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: Otkad je prvenstvo mjerilo za place ? :roll: Odigrao je i Schürlle bolesno dobro, pa je svejedno samo jocker kod Löwa.
Da li ti uopce kuzis sto je to maketing, i kakav utjecaj ima na danasnji nogomet ? Da, smij se koliko god hoces, ne citam ja SN i slicne gluposti od novina. ;)
Za Götzea sam ti vec sve rekao, ne da mi se ponavljati kao papagaj. Badstuber ima milijun manje nego sto je ovaj imao. Odakle si izvukao da imaju istu placu, to samo ti znas. Sta nisi jednom bio izjavio, kako ne volis takve ljude koji se natezu s klubom oko place, te odlaze iz klubova zbog iste ?

I za kraj, procitaj komentare na njemackim forumima, medijima, nitko ne kmeci i ne place zbog njegovog odlaska, jer svi znaju da nisu izgubili svjetskog igraca.
Nije uopće prvenstvo pravilo za plaću (iako može biti), samo sam spomenuo prvenstvo jer se čudiš da je dobro odigrao kao da si pao s Marsa jučer. ;)
Schurle bolesno dobro? :biggrin: :lol:

Evo ti primjer Di Maria, ja bih njemu prvom dignuo plaću. Ako je zaslužio, onda ju je zaslužio. Tako isto je s Kroosom. Je li to tako teško priznati? :roll:

I nije istina da nitko ne plače za njim. Koliko sam pročitao izjave, čelni ljudi kažu da im je žao što odlazi i da mu žele sve najbolje.

A inače:
Kroos: "El Real Madrid es la única razón. Quería jugar aquí. No tenía ningún problema con Guardiola.Ya llevaba mucho tiempo en el Bayern y había ganado todo. Me venía bien dar otro paso.Quiero dar mis gracias al Real Madrid por darme la posibilidad de jugar en este club que para mí es el más importante del mundo"

:biggrin: :biggrin:
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Nije uopće prvenstvo pravilo za plaću (iako može biti), samo sam spomenuo prvenstvo jer se čudiš da je dobro odigrao kao da si pao s Marsa jučer. ;)
Schurle bolesno dobro? :biggrin: :lol:
Za mene je Khedira odigrao puno bolje nego Kroos na svjetskom. No, njega se ne spominje, tj. spominje se, ali za odlazak u Englesku. :|
Da, bolesno dobro, s obzirom da ima trenera u klubu koji igra defenzivu, i da je non stop bio na svjetskom jocker s klupe, bolesno dobro je odigrao.
Schumy.d je napisao/la: Evo ti primjer Di Maria, ja bih njemu prvom dignuo plaću. Ako je zaslužio, onda ju je zaslužio. Tako isto je s Kroosom. Je li to tako teško priznati? :roll:
Halo,ej, da ima placu jednaku kao Müller i Lahm, na temelju cega ? Sto je u Bundesu asistirao 4 puta ? :shock: Hijerarhija se mora znati, a i predstave na terenu moraju dati sliku o pojacanoj bankovnoj svoti. To nisam ja izmislio, vec " drugovi " kapitalisti. Koliko je to dobro, moze se vidjeti svaki dan, hoces nogomet, hoces obican svijet.
Schumy.d je napisao/la: I nije istina da nitko ne plače za njim. Koliko sam pročitao izjave, čelni ljudi kažu da im je žao što odlazi i da mu žele sve najbolje.
I to ti uzimas za ozbiljno ?
Schumy.d je napisao/la: A inače:
Kroos: "El Real Madrid es la única razón. Quería jugar aquí. No tenía ningún problema con Guardiola.Ya llevaba mucho tiempo en el Bayern y había ganado todo. Me venía bien dar otro paso.Quiero dar mis gracias al Real Madrid por darme la posibilidad de jugar en este club que para mí es el más importante del mundo"

:biggrin: :biggrin:
Sto u ironicnom prijevodu znaci : Real mi ponudio vise novaca, i eto, dosao sam.:vragolan:

Sad mi prijatelj na fb-u pise, Kroos presao u Bayern, super transfer ( tu se slazem ) , igracina je , a do prije par godina je govorio da je cisti prosjek. :lol:
Sta reci na to ? :lol:
slika
Odgovori