Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Lewis Hamilton

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Ma kaj bilo bilo, sad su na sky pokazali koliko je hamilton izgubil prilikom prog boxsa. Da nije bilo tako bio bi ispred bottasa
Darkness rises when silence dies
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

čitam komentare i zamišljam cendrave klince iza tih nadimaka.. teorije zavjere.. namjerna sabotiranja od strane vlastite momčadi..
strašno, odnosno ne da je strašno nego nevjerovatno djetinjasto razmišljanje, razmišljanja i teorija djece u 2 razredu osnovne škole.

DA namjerno su ga sjebali! Ekipa zadužena za promjenu guma namjerno se okomila na njega jer im nije dao da se poigraju sa njegovom zaručnicom pa ga namjerno sjebavaju u boksu. Jedan od likova kaj mijenja gume u kritičnom trenutku "kihne" ispusti onaj pištolj za odvrnut gumu i tu neprimjetno ukrade par desetinki.

Tako su i u Williamsu Massu sjebali jer ga ne vole i zadržali ga u boksu 1,5 sekundu duže neg Botasa.

I jučer, ono nije bila greška Lewisa na kočenju. To su na zadnje kotače instalirali neki James Bond uređaj koji pritiskom gumba sa pit walla blokira lewisove zadnje kotače i izbacuje ga van.
Da ne pričam o mučkoj podvali na početku sezone u Australiji a tek ono sa kočnicama u Kanadi.. Lewis bi se trebao žaliti sudu za ljudska prava jer je očito da nije u ravnopravnom položaju u ekipi.

Ili možda!? Pa da, zašto se ne zainati na stazi i prođe Rosberga? Ili je i to navođeno daljinskim upravljačem iz boksa, ako se ovaj približi na pola sekunde, Rosbergu kao u "super mario kartu" iz mjenjača počnu ispadati banane i tako odbija napade Lewisa.

Pomirite se sa činjenicom da je Rosberg u istoma autu bolji (trenutačno) od Lewisa. Do kraja je puno utrka, i Rosberg će imati probleama i pogrešaka i tu je onda na Lewisu da ih iskoristi
Michael is faster than you!!
zonelsk
Veteran
Veteran
Navijam za: FA

Post Postao/la zonelsk »

Igor18 je napisao/la: Pomirite se sa činjenicom da je Rosberg u istoma autu bolji (trenutačno) od Lewisa. Do kraja je puno utrka, i Rosberg će imati probleama i pogrešaka i tu je onda na Lewisu da ih iskoristi

Mogu se slozit sa svima ali ne sa ovime. To sto je Lujo napravio par gresaka, ne znaci da je Nico bolji, tj ocu reci brzi. Pogledaj bodovno stanje uz dva odustajanja.
I like to race, not to do laps alone.
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Dani je napisao/la:
Cuky je napisao/la:ne namjerno je...dajte odrastite :D
Pazi mo se javlja. Ptičurina ocerupana. Pa slucajno nije sigurno. Ili moras biti slijep. Sa normalnim zaustavljanjem bio bi odavno ispred bottasa, a time i tatinog sina.
Ali nebi bio ispred Masse da ga nisu sabotirali, jer je bio sporiji u boksu od Bottasa
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

zonelsk je napisao/la:
Igor18 je napisao/la: Pomirite se sa činjenicom da je Rosberg u istoma autu bolji (trenutačno) od Lewisa. Do kraja je puno utrka, i Rosberg će imati probleama i pogrešaka i tu je onda na Lewisu da ih iskoristi

Mogu se slozit sa svima ali ne sa ovime. To sto je Lujo napravio par gresaka, ne znaci da je Nico bolji. Pogledaj bodovno stanje uz dva odustajanja.
Rekao sam trenutačno-misleći na stanje na ljestvici na današnji dan što ne znači da će bit i na kraju sezone.
Na kraju sezone osobno vjerujem da će Lewis bit ispred
Zadnja izmjena: Igor18, dana/u 22 lip 2014, 16:10, ukupno mijenjano 1 put.
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

cinjenica je da i mene pocinje nervirat da u svakom stopu Lewis izgubi sekundu minimalno. Govorite vi o zavjerama ili bilo cemu al ovo je vec pomalo glupo. Nije prvi put, događalo se skoro uvijek kad Lewis ganja Rosberga
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
zonelsk
Veteran
Veteran

Post Postao/la zonelsk »

Bas to...ne kazem niti podupirem zavere da netko nesto radi namerno..ali mislim, cak stovise uvjeren sam da je momcad 51:49 na strani rosberga.
zonelsk
Veteran
Veteran

Post Postao/la zonelsk »

Igor18 je napisao/la: Rekao sam trenutačno-misleći na stanje na ljestvici na današnji dan što ne znači da će bit i na kraju sezone.
Pa po bodovima je..ali hamo je dva puta odustao a ovaj je skupio pobjedu i drugo mjesto. To ne znaci da je "bolji"...
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

pa možda tu ima i nešt do lewisa, nije uvijek do mehaničara nego i do samog dolaska/prilaska/pozicioniranja u boksu ..
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Hamilton's fastest stop was quicker than Rosberg's in Malaysia, Bahrain, China & Canada. He didn't pit in Australia & was stacked in Monaco.
A quick look at the data reveals Hamilton's fastest complete pit stops have usually been quicker than Rosberg's:
Toliko o teorijama zavjere. Jedino što HAM-u trenutno treba je malo više sreće. Očito je brži, ali zadnje 3 utrke nikako na zelenu granu...
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Jel moze u brojkama taj podatak? Je 0,1 i 1,4 nije isto.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

Dani je napisao/la:
Cuky je napisao/la:ne namjerno je...dajte odrastite :D
Pazi mo se javlja. Ptičurina ocerupana. Pa slucajno nije sigurno. Ili moras biti slijep. Sa normalnim zaustavljanjem bio bi odavno ispred bottasa, a time i tatinog sina.

Kad vidim tvoje odgovore imam isti osjećaj kao kad raspravljam sa ljudima koji me pokušavaju uvjeriti da je Zemlja stara 6-7 tisuća godina, da zmije pričaju, da su ljudi živjeli zajedno sa dinosaurima i slične gluposti.

Ako imaš dokaza da nije slučajno, onda molim da ih potkrijepiš. Ako nemaš dokaze molio bih te da ne napadaš mene i druge koji ne vjeruju tvom "osjećaju"
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Koliko cendranja
Zbog ovakvih navijača sve više sam za rosberga
...put u raj nije posut ružama...
_Nico_Rosberg_
Navijam za: Nico Rosberg

Post Postao/la _Nico_Rosberg_ »

Igor18 je napisao/la:
zonelsk je napisao/la:

Mogu se slozit sa svima ali ne sa ovime. To sto je Lujo napravio par gresaka, ne znaci da je Nico bolji. Pogledaj bodovno stanje uz dva odustajanja.
Rekao sam trenutačno-misleći na stanje na ljestvici na današnji dan što ne znači da će bit i na kraju sezone.
Hamilton je u kanadi sjebao kocnice a i rosberg je imao teehnicki problema pa je opet dovezao do drugog mjesta. Kada kocnice sjebes tu je malo i vozac kriv jer vozi preagresivno, nije sve u sreci...
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

@nico
Hamilton je kao i Rosberg imao isti problem. Nikakva bolja briga o bolidu nije bila presudna već postavke bolida ( razlika u podešenosti prednjih i zadnjih kočnica, te je Hamiltonu to otkazalo već kod ulaska u boks ). To je bilo rečeno za one koje žele čitati i slušati.
@chuck
najbolje je kad se ti i slični počnete javljati za cendranje. Prevrti 2007 i Alonsa u mcLarenu. Da barem Hamilton ima takav pouzdan bolid kao Alonso tada.
@cuky
upravo to tvoje pametovanje sa zemljom mi daje na znanje da ne vidiš drveće od šume i bacaš prazne floskule.

australija:
ros:48 s
ham:0 s
malezija:
ros:1:14.664
ham:1:14.384
0.280 s za ham-a
bahrein:
ros:49.758
ham:49.833
kina:
ros:46.366
ham:46.967
0,6 za ros-a
španjolska:
ros:44.563
ham:46.541
2,0 sekunde za ros-a osjetna prednost
monako:
ros:24.672
ham:27.509
1,9 s prednost za ros-a ponovo osjetna prednost
kanada:
ros:48.984
ham:47.971
1,0 s za hama prva osjetnija prednost za njega uz naravno kasniji ulazak u boks
austrija:
ros:43.138
ham:44.781
1,6 s za ros-a ponovo osjetna prednost
hamilton ima 2 utrke u kojima je njegovo zaustavljanje bilo brže, od toga samo jedna ( kanada ) je bila značajnija prednost i to zbog greške mehaničara.
kao što vidimo iz podataka rosberg ima evidentnu i ključnu prednost kod bokseva.

slika
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Dani je napisao/la: @chuck
najbolje je kad se ti i slični počnete javljati za cendranje. Prevrti 2007 i Alonsa u mcLarenu. Da barem Hamilton ima takav pouzdan bolid kao Alonso tada.
.
znaci po tvoje u to doba nije ama bas nikakvih teorija zavjera bilo da tim stoji iza Hamiltona al ove godine s Hamiltonon u problemima ima.. ča reć? I da ima pouzdan bolid kao Alonso tada onda bi ga vjerovatno duze drzali u boksu ne? :badgrin:
slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Koliko kvarova je imao Alonso 2007.?

slika
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Dani zar nije više moguće da Hamilton stane par centimetara ranije, ili kasnije u žurbi nego ovo tvoje? i možda je bolje pogledat vrjeme mjenjanja guma, a ne prolaska kroz bokseve
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

sve te brojke koje si stavio lijepo stoje, pokazuju da je Hamilton izgubio koju sekundu na račun sporijih boksova...ali i dalje nisi dokazao svoju tvrdnju da ga namjerno saboritaju.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
zonelsk
Veteran
Veteran

Post Postao/la zonelsk »

_Nico_Rosberg_ je napisao/la:
Hamilton je u kanadi sjebao kocnice a i rosberg je imao teehnicki problema pa je opet dovezao do drugog mjesta. Kada kocnice sjebes tu je malo i vozac kriv jer vozi preagresivno, nije sve u sreci...
Jel znas kak funkcionira brake by wire? Ako ne, onda odi procitaj pa pisi ovakve komentare.

EDIT: i dal si upoznat upoce sto se dogodilo u kanadi sa mercovima i zasto je hamo odustal a ros ne?
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Cuky je napisao/la:sve te brojke koje si stavio lijepo stoje, pokazuju da je Hamilton izgubio koju sekundu na račun sporijih boksova...ali i dalje nisi dokazao svoju tvrdnju da ga namjerno saboritaju.
Ok ne sabotiraju ga. Samo ne daju sve od sebe kao za Rosberga . Jel to dobra konstatacija?
Kasnije kočenje ? Ne nije jer se lijepo vidi kada sat odbrojava vrijeme mijenjanja guma.

slika
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Točno i da ne daju sve od sebe (što isto mislim da je budalaština jer je i sam rekao da je izgubio vrijeme na 1. stopu zbog krivog pozicioniranja), on je pobjedu izgubio u subotu vlastitim greškama. Trebao je komotno uzet pole uz ROS-ove probleme i krstarit do pobjede danas...
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Vi zagriženi u teoriju zavjere recite mi jednu stvar.
Mercedes je švabska ekipa al sjedište im je di? U engleskoj! Jel tak? Govorite "normlano da će njemci favorizirat njemca" pa kaj u toj ekipi rade samo njemci? Sjedište ekipe je u engleskoj, radnici u tvornici englezi, a tu pričate o nekim teorijama zavjere... Pa više engleza radi u toj ekipi nego švaba.

A vezano za pit stop

Lewis Hamilton conspiracy theorists out in force after slow pit stops..
Mercedes revealed it was in fact Hamilton, who had overshot his marks during his first pit-stop
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Glavesine su svapske :D haha. Govori se da se McLaren sprema ponuditi ponudu za povratak Hamiltona (GPupdate)
slika
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

F1NAC je napisao/la:Glavesine su svapske :D haha. Govori se da se McLaren sprema ponuditi ponudu za povratak Hamiltona (GPupdate)
Procitao sam i razveselio se jako, fali nam jak vozac u rkipi, al ocajno fali.... Bilo bi lijepo vidjet njega ili alonsa u ekipi...
McLaren u <3
Odgovori