Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Vuksa_KC
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Lewis Hamilton
Sabotaža opet?
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
Pa da... Jedi vidio kak mu je letao zadnji kraj, sigurno su mu nekaj odsarafili...Vuksa_KC je napisao/la:Sabotaža opet?
McLaren u <3
- zonelsk
- Veteran
- Navijam za: FA
Mislim da si je za ovo sam kriv ipak, djeluje mi ko los balans bolida.
Ali b i i bbw kvar mogao biti. nekako se previse cudno zalokao zadnji kraj
I like to race, not to do laps alone.
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Čudno je izgledalo sigurno
Jel možda bio s zadnjim kotačem na travi pa se zato okrenuo?

Jel možda bio s zadnjim kotačem na travi pa se zato okrenuo?

- McLewis
- Veteran
Ma ja sam se saliozonelsk je napisao/la:Mislim da si je za ovo sam kriv ipak, djeluje mi ko los balans bolida.

Ha prvi krug je imao za pole sigurno i onda greska, a ovo drugo, zadnji su blokali, jel neka grba ili kaj hmmm al uglavnom trka ce bit sjajna sutra!!!
McLaren u <3
- zonelsk
- Veteran
Moram priznati da nisam vidio tvoj komentar, nego komentar prije i na njega sam odg..
ali da trka sutra......jaoooo...vjerujem da ce dobro bit.
ali da trka sutra......jaoooo...vjerujem da ce dobro bit.
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
cinjenica je da je opet se sjebo u brzom krugu( ne ovaj zadnji al onaj prije di je prije zadnjeg zavoja isao siroko). loše loše, bas me zanima dali sad malo pucaju savovi kod merca

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- kowalski
- Rezervni vozač
puca pomalo pod pritiskom hamy, sutra ako rosby pobjegne još 10-ak bodova bit će mu još i gore
trebao bi skulirat i vozit bez imperativa osvajanja naslova
trebao bi skulirat i vozit bez imperativa osvajanja naslova
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Ali to je nemoguce s obzirom na bolid koji ima. Da ga tim nije kostao 50 bodova to bi bila druga prica.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- McLewis
- Veteran
TimDani je napisao/la:Ali to je nemoguce s obzirom na bolid koji ima. Da ga tim nije kostao 50 bodova to bi bila druga prica.
Mu je i dao bolid koji ima...
McLaren u <3
- Dani
- Legenda
Opet ti lupetaš . Pa dao je i Šumiju bolid koji se nije kvario. Dao je i Rosbergu bolid koji se ne kvari ( Kanada je dobar primjer razlike u pripremljenosti bolida ).McLewis je napisao/la:TimDani je napisao/la:Ali to je nemoguce s obzirom na bolid koji ima. Da ga tim nije kostao 50 bodova to bi bila druga prica.

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
a jel i tim kriv za onaj pokusaj prije di je produzio malo u predzadnjem zavoju?

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- McLewis
- Veteran
Ali mu je dao bolid na koji nisu pritegnuli kotac (kina 2012) bolid na kojemDani je napisao/la:Opet ti lupetaš . Pa dao je i Šumiju bolid koji se nije kvario. Dao je i Rosbergu bolid koji se ne kvari ( Kanada je dobar primjer razlike u pripremljenosti bolida ).McLewis je napisao/la:TimDani je napisao/la:Ali to je nemoguce s obzirom na bolid koji ima. Da ga tim nije kostao 50 bodova to bi bila druga prica.
Je ostao otvoren drs (kanada 2012) bolid na kojemu je riknuo mjenac (australija 2012) i na kraju da kometiram bid koji je bio ocajan na kraju sezone... A rosbergu je prosle godine vise rikavao nego hamu bolid.... Da se razumijemo, men je hamo jako drag vozac, drazi od nice!! Al govoriti da ga ekipa sabotira je u najmanju ruku neozbiljno i djetinjasto...
McLaren u <3
- Dani
- Legenda
My bad za Šumija se odnosi na ferrari. Da li ga sabotira ili ne. Hmm, bili bi glupi, pogotovo sada kada ih drugi sustižu. Ali u Australiji su ga definitivno zje.ali,

- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Ma daj molim te... Da, namjerno ga sabotiraju u 1.utrci sezone (u kojoj je već imao probleme u FP1, dakle nije bio grom iz vedrog neba) da bi Rosberg u 19. osvojio naslov i namjerno neće 1-2 rezultat.
Prožvakao bi tu tezu o sabotiranju 3 utrke prije kraja, ali ovo su gluposti.
Prožvakao bi tu tezu o sabotiranju 3 utrke prije kraja, ali ovo su gluposti.

- Dani
- Legenda
Ok nije sabotaža. Onda je aljkavost. Još gore. Taj banalan kvar koji bi otkrili u običnom ovlaštenom servisu se nije dogodio ni na jednom mercedesovom motoru. Niti na testiranjima, niti na treninzima. Nikada se taj kvar više nije dogodio. Baš zanimljivo.

- McLewis
- Veteran
Da je itko drugi kriv za taj kvar osim mercedesa - nije! Ali to je F1 i dobivaju se utrke i gube ponekad zbog banalnih stvari daj se pomiri s time covijece... Pa massa je u singapuru 2008. Isao na sigurnu pobjedu pa sta se desilo?? A ne da je kvar bio...Dani je napisao/la:My bad za Šumija se odnosi na ferrari. Da li ga sabotira ili ne. Hmm, bili bi glupi, pogotovo sada kada ih drugi sustižu. Ali u Australiji su ga definitivno zje.ali,
McLaren u <3
- Dani
- Legenda
Banalno je kada se boriš protiv vozača drugog tima i kada više bolida može pobijediti. Čovječe. Sada kada realno 2 bolida mogu pobijediti, a jedan od njih se pokvario u vodstvu utrke 2 puta, djeluje pomalo frustrirajuće. Pogotovo ako se uzme u obzir broj bodova. Barem bi netko imalo osviješten modernom f1 to trebao znati.
Nije isto stići 12 bodova i 25 bodova. Ili je tebi to isto? Ako je , daj mi objasni plz. Čovječe. 

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...samo to Dani, kako za njegove navijače tako i za njega...bez urota i mastermind planova...no sve se to može u trenu promijeniti...tko veli da Rosberg neće do kraja još više puta prdnuti od Hamiltona...Dani je napisao/la:Banalno je kada se boriš protiv vozača drugog tima i kada više bolida može pobijediti. Čovječe. Sada kada realno 2 bolida mogu pobijediti, a jedan od njih se pokvario u vodstvu utrke 2 puta, djeluje pomalo frustrirajuće. Pogotovo ako se uzme u obzir broj bodova. Barem bi netko imalo osviješten modernom f1 to trebao znati.Nije isto stići 12 bodova i 25 bodova. Ili je tebi to isto? Ako je , daj mi objasni plz. Čovječe.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Lewis Hamilton's spin late in qualifying for the Austrian Grand Prix was not due to a technical problem with his Mercedes Formula 1 car, according to team boss Toto Wolff.
Hamilton qualified a season's-low ninth after running wide at Turn 8 on his first flying lap in Q3 and having the time disallowed, and then spinning at Turn 2 under braking on his final effort.
Hamilton was baffled by the spin after the session and later reckoned "I just pressed the brake pedal too hard" when asked by AUTOSPORT whether he understood what went wrong.
Mercedes boss Wolff confirmed there was no technical problem with Hamilton's car, but suggested his driver was unlucky to lose control of the car on a bump.
"We didn't see anything on the car," Wolff said, when asked by AUTOSPORT whether a technical problem had contributed to the spin.
"I think it was also bad luck. He was braking 10 metres later, he had a little bit more pressure on the brake pedal, and he hit a bump.
"All that contributed. He just lost the rear and the car spun."
Hamilton rejected suggestions he was maybe trying too hard in his efforts to grab pole.
"I don't think I'm trying too hard - my laps have been pretty good all weekend," he added.
"I knew I had extra time in my pocket. I pulled it out on my first lap and obviously I didn't finish the lap.
"The second time around, I was just taking the car into unknown territories I guess.
"We had good pace in the car, so it hurts a little but, but I'll try to make up for that tomorrow.
"There's a long way to go, so don't rule me out yet."
UNDERSTEER HURT ROSBERG
Hamilton's team-mate Nico Rosberg will start third after losing out to both Williams drivers in Q3.
The championship leader suggested he had perhaps compromised his qualifying set-up too far in pursuit of strong settings for Sunday's race.
"The track went in a different direction to what I expected so I had a lot of understeer in qualifying," Rosberg explained.
"But it wasn't the intention to go that far with it [sacrificing qualifying set-up]. It just turned out to be a lot of understeer and I had no tools to get rid of it."
Michael is faster than you!!
- McLewis
- Veteran
Dani je napisao/la:Banalno je kada se boriš protiv vozača drugog tima i kada više bolida može pobijediti. Čovječe. Sada kada realno 2 bolida mogu pobijediti, a jedan od njih se pokvario u vodstvu utrke 2 puta, djeluje pomalo frustrirajuće. Pogotovo ako se uzme u obzir broj bodova. Barem bi netko imalo osviješten modernom f1 to trebao znati.Nije isto stići 12 bodova i 25 bodova. Ili je tebi to isto? Ako je , daj mi objasni plz. Čovječe.
Pa sve je to cinjenica i u pravu si za sustizanje bodova, ali to je F1 desava se... Danas luji sutra nici prekosutra magnussenu stalno vettelu XD
Salu na stranu puno je lujo izgubio sa ta dva kvara to je cinjenica, ali govorit da mu je ekipa smjestila je smijesno... Lewis ima kvalitetu, znam to i moze pobjedit rosberga... Jedino sta mislim da bi bilo fer je da se ne dijele podaci medju njima, imaju najbrzi auto, sada ovu mini razliku neka radi vozac, to bi bilo fer, i jedino sta mislim da nije ger prema lewisu je to mislim...
McLaren u <3
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Ma Lewis je jucer zaje.. situaciju sam u prvom pokusaju je imal odlicno vrijeme svojom greskom zaje.. a u drugom pokusaju neznam kaj da mislim vrlo vjerojatno opet njegova greska sreca da nije ostetil bolid.
Danas po mojem nema kaj drugo nek agresivnom voznjom "probati" pobjediti makar mislim da je to nemoguce ali barem da Rosberga prođe. Tu je staza dosta uska tak da pretjecanja budu malo teska, ali zato su tu sljunacne zone
koje mogu pomoci ili odmoci. Ja se samo nadam da nebude vozil da ljude pobjedi strategijom vec pretjecanjem na stazi.
A kaj se tice djeljenja podataka, kak sprijeciti nekoga da kopira podatke. Mozda on ni nezna da rosberg kopira njegov setup
Danas po mojem nema kaj drugo nek agresivnom voznjom "probati" pobjediti makar mislim da je to nemoguce ali barem da Rosberga prođe. Tu je staza dosta uska tak da pretjecanja budu malo teska, ali zato su tu sljunacne zone

A kaj se tice djeljenja podataka, kak sprijeciti nekoga da kopira podatke. Mozda on ni nezna da rosberg kopira njegov setup
Darkness rises when silence dies
- zonelsk
- Veteran
Rosberg otvoreno (cesto) na radiju pita kaj hamo radi u kojem djelu staze i kakav setup ima...
Pretp da u garazit to korsiti i puno vise.
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
i obrnutozonelsk je napisao/la:Rosberg otvoreno (cesto) na radiju pita kaj hamo radi u kojem djelu staze i kakav setup ima...
Michael is faster than you!!
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
Pa to je ispravan način...momčadski kolege su, tako da momčad ima točne podatke i za jednog i za drugog. Normalno da ako negdje gubi da će ga interesirati gdje je slabiji i onda to popraviti. Možda Nico nema toliki talent kao npr. Lewis, ali mi se čini da se puno više trudi ispraviti svoje pogreške tokom vikenda
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”